Aflevering van uw bestelling

Levertijd

Als de producten op voorraad zijn worden bestelling die voor 17.30 besteld zijn de volgende dag bij u afgeleverd. Wij zijn gesloten op zaterdag en zondag. Dat betekend dat bestelling vanaf vrijdag om 17.30 t/m maandag om 17.30 afgeleverd worden op dinsdag.

 

Track & Trace

Zodra uw bestelling verstuurd is ontvangt u van ons een e-mail waarmee u het pakketje kunt volgen. In de e-mail wordt een tijdsindicatie gegeven zodat u precies weet hoe laat uw pakketje bezorgd word. Heeft u een account aangemaakt dan kunt u het pakket ook traceren in uw account.

 

Standaard verzendkosten binnen Nederland

De standaard verzendkosten (inclusief BTW) bij PayPal, vooruitbetaling, Achteraf betalen en iDeal zijn als volgt:

 

- Aan de deur geleverde bestellingen tot € 40,- met PostNL:  € 6,50
- Bij besteding van € 40,- of meer betaalt u binnen Nederland geen verzendkosten.
- Als de bestelling door de brievenbus past dan zijn de verzendkosten € 3,95.

 

Daarnaast kunt u bij het afrekengedeelte kiezen uit de volgende extra opties:

 

- Avondlevering; als u overdag niet thuis bent kunt u het pakketje s ’avonds af laten leveren. De extra kosten zijn dan €1,75.
- Niet bij de buren bezorgen; wilt u liever niet dat uw pakket bij de buren bezorg wordt dan kunt u dat ook aangeven. De extra kosten zijn dan €0,40.
- U kunt er ook voor kiezen om u pakket op te halen bij een PostNL locatie bij u in de buurt. Hier worden geen extra kosten voor berekenend. U kunt er wel voor kiezen om dat extra vroeg te doen(vanaf 8:30). De extra kosten zijn dan €1,75.

 

Verzendkosten Belgiƫ

De standaard verzendkosten (inclusief b.t.w.) bij PayPal en vooruitbetaling zijn als volgt:

 

- Aan de deur geleverde bestellingen tot € 50,- met PostNL:  € 8,95
- Bij besteding van € 50,- of meer betaalt u binnen BelgiĆ« geen verzendkosten.

 

Discreet verpakken

Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en milieubewust bezig te zijn hergebruiken wij oude dozen. Het kan dus zijn dat er woorden als Trapper of Flytrap op u doos staan. Wilt u liever dat u bestelling discreet verpakt wordt dan kunt u dat aangeven bij het afreken gedeelte. Hier worden geen extra kosten voor berekend.

 

Zelf afhalen bij Ongediertewinkel.nl

Afhalen is mogelijk van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.

 

Ons afhaaladres is Havinghastraat 21 te Alkmaar.

 

Laten bezorgen op een ander adres

Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Dit kunt u eenvoudig aangeven wanneer u een bestelling plaatst op Ongediertewinkel.nl door middel van de button 'verzenden naar hetzelfde adres' uit te vinken.