Anti katten

Anti katten spul, een goed middel tegen katten, waar is dat te koop? Het antwoord is simpel: Ongediertewinkel.nl heeft een enorm aanbod op het gebied van het verjagen of bestrijden van allerlei diersoorten, dus ook op het gebied van anti katten spul kunt u goede middelen online kopen in onze webwinkel.

 

Katten als huisdieren

De kat is het populairste huisdier in Nederland. Zo’n 24% van de 4 miljoen Nederland huishoudens heeft een kat in huis. Een hond als huisdier volgt de kat met zo’n 19%. De top 3 huisdieren wordt aangevuld met aquariumvissen, waarvan het aandeel ligt op 10% van alle huishoudens.

 

Voor de een is een kat een schattige medebewoner en voor de ander een vervelend beest die planten sloopt, de tuin onderpoept en vogeltjes op eet. Katten hebben in tegenstelling tot honden vaak een sterkere eigen wil en dat kan tot problemen leiden.

 

Kattenoverlast

Van de bijna 2,6 miljoen katten in Nederland is de kans groot dat er af en toe één in uw tuin verschijnt. Soms is het kattenbezoek zo extreem dat het als overlast wordt gezien. Onze pluizige vrienden veroorzaken overlast door te poepen in de tuin, het vangen van vogels en het maken van kabaal ’s nachts.

Een kat gaat binnenshuis netjes naar de kattenbak, maar buiten gaat de kat zijn eigen weg. Van nature begraven katten hun uitwerpselen buiten. Uitwerpselen van een kat kan stankoverlast en onhygiënisch zijn. Kinderen zijn gevoelig voor ziektes die de uitwerpselen meebrengen en zwangere vrouwen kunnen besmet worden met toxoplasmose. Dit is gevaarlijk voor de baby in de buik.

Katten zijn nachtdieren en dus vaak actief wanneer wij mensen van onze nachtrust genieten. Katten zoeken elkaar ’s nachts massaal op. Dit levert vaak conflicten op en houdt ons van onze nachtrust.

 

Anti katten spul

De beste middelen om kattenoverlast tegen te gaan of katten te verjagen kunt u kopen in onze webwinkel. Een anti katten middel waar onze klanten zeer tevreden over zijn is spul wat diervriendelijk, kindvriendelijk en tuinvriendelijk is aan te brengen, zoals korrels en spray tegen katten.

 

Zo kunnen onze anti katten en honden korrels overal buitenshuis worden gestrooid op opritten, in bloembakken of in speelzand, vanuit een handige strooibus. Tevens kunt u spray tegen katten kopen in onze webwinkel. Hiermee kunt u heel plaatselijk sprayen tegen katten met een geurstof die ze maar moeilijk kunnen verdragen.

 

Ook ultrasoon geluid uit een elektronisch kastje is een effectief anti katten middel. Deze tonen kunt u  zelf niet horen, maar ze laten katten vluchten uit uw tuin. Deze diervriendelijke methode tegen katten werkt op batterijen en eventueel op zonne-energie.

 

Wilt u voorgoed afrekenen met katten in uw tuin of een kattenplaag, koop dan effectieve anti katten oplossingen bij Ongediertewinkel.nl.

 

Kat onvriendelijke tuin

Om een kattenprobleem tegen te gaan kan je ook andere maatregelen nemen in je tuin. Er zijn verschillende maatregelen die u kunt nemen om uw tuin zo kat onvriendelijk mogelijk te maken.

 

Dit zijn effectieve anti katten maatregelen die u in uw tuin kunt toepassen:

 

 • Voorkom los zand/aarde in uw tuin. Zoals gezegd begraven katten hun uitwerpselen. Het plaatsen van tegels is hier een oplossing voor. Indien i een liefhebber bent van aarde zorg dan dat dit goed aangestampt wordt.
 • Zorg ervoor dat er zo veel mogelijk planten de bodem bedekken. Op deze wijze zijn er minder plekken waar de kat zijn/haar behoefte kan doen. Plaats uw planten zo dicht mogelijk op elkaar.
 • Zorg ervoor dat uw planten inzet die voor de kat onprettig zijn. Katten hebben een enorm goed reukvermogen. Bepaalde geuren zullen katten afschrikken. Citroen is een van deze geuren. Ooievaarsbek, vuurwerkplant en citroenverbena zijn planten die de citroengeur bevatten. Ook de geur van knoflook kan worden ingezet.
  Stekelige planten zijn ook onprettig voor katten.
 • Katten hebben een hekel aan water. Door frequent de kat te verjagen met een tuinslang leert de kat vanzelf wel dat hij geen gewenste gast is in jouw tuin.
 • Koffiedik kan ook worden ingezet om katten te verjagen. Het is niet de geur waar de katten verweert. De koffiedik gaat aan de poten zitten en komt in de vacht terecht. Dit voelt vervelend aan voor de kat.
 • Ultrasoon geluid kan ook effectief worden ingezet tegen katten. Het werkt op veel dieren vanwege hun superieur gehoor. De frequentie is voor mensen te hoog maar werkt prima tegen dieren.
 • Een schutting is de meest extreme manier om katten buiten uw tuin te houden. Katten zijn uitstekende klimmers maar met planten bovenop maak je het katten erg moeilijk uw tuin te betreden.

 

Anti katten tips voor de katteneigenaar

Katteneigenaren worden vaak als schuldige aangewezen voor de kattenonverlast. In tegenstelling tot honden krijgen katten meer vrijheid van hun eigenaar. Om burenruzies te voorkomen hebben we voor de eigenaren een aantal tips opgesteld zodat u en uw buurman en/of buurvrouw nog door één deur kunnen gaan.

 

 • Probeer uw kat zo veel mogelijk binnen de eigen tuin te houden. Plaats een erfafscheiding die uw kat beperkt tot de eigen tuin.
 • Laat uw kat castreren/steriliseren. Katten die gecastreerd/gesteriliseerd zijn, zijn veel rustiger en veroorzaken minder overlast. Ook wordt de kattenpopulatie niet groter op deze manier. Katten kunnen binnen een aantal jaar namelijk voor een groot aantal nakomelingen zorgen.  
 • Laat uw kat chippen. De dierambulance kan gevonden katten makkelijk traceren en terug in de juiste omgeving krijgen. Voor uw als eigenaar heel fijn en ook voor de mensen waar de kat gestrand was.
 • Plant aantrekkelijke planten. Katten houden van bepaalde soorten planten. Enkele voorbeelden van planten die uw kat vaker in de ‘eigen’ omgeving houden zijn: kattenkruid, gamander, steenanjer, vermuur en kattengras.
 • Zorg voor een zonnige en zachte ligplek voor uw kat. Katten slapen gemiddeld zo’n 18 uur per dag. Aantrekkelijke slaapplekken creëren is voor uw kat een reden om binnen uw tuin te blijven.
 • Een laatste maar minder ‘natuurlijke’ oplossing is het gebruik van een kattenriempje. Ze kunnen rondlopen in de tuin maar hun bewegingsvrijheid wordt daarmee beperkt. 

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

13 artikel(en)

 1. Hot exit

  Hot exit

  Hot exit is een effectieve spray van het merk BSI om de overlast van honden en katten in uw tuin tegen te gaan. U kunt immers veel last hebben van een hond of kat en u zal dat dan willen aanpakken.

  Meer info >
  € 16,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Anti honden en katten korrels

  Anti honden en katten korrels

  De anti honden en katten korrels lossen niet op in water en blijven meerdere weken werkzaam. De korrels bestaan uit 100% natuurlijke producten.

  Meer info >
  € 16,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Honden en kattenverjager op zonne-energie

  Honden en kattenverjager op zonne-energie

  Gratis verzending

  Honden en kattenverjager op zonne-energie met een bereik van 75m². Deze verjager verjaagt ook vossen, konijnen en steenmarters.

  Meer info >
  € 53,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 4. Kattenverjager

  Kattenverjager

  Gratis verzending

  Ultrasone kattenverjager om snel van uw kattenoverlast af te komen. De verjager werkt op batterijen of een adapter en heeft een bereik van 200 m².

  Meer info >
  € 64,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Ultrasone verjager met flits

  Ultrasone verjager met flits

  Gratis verzending

  Ultrasone verjager met een bereik van 200 m² om snel honden, katten en andere dieren te verjagen. Door de flits schrikken die dieren extra waardoor ze het terrein snel zullen verlaten.

  Meer info >
  € 69,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Ultrasone kattenverjager

  Ultrasone kattenverjager

  Gratis verzending

  Ultrasone kattenverjager met een bereik van 15 meter. De verjager werkt zowel op batterijen als op stroom met een adapter.

  Meer info >
  € 47,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Kattenverjager

  Kattenverjager + adapter

  Gratis verzending

  Met deze kattenverjager verjaagt u gemakkelijk katten. De kattenverjager heeft een bereik van 500m², wordt geleverd met een adapter en werkt ook op batterijen.

  Meer info >
  € 86,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Kattenverjager op zonne-energie

  Kattenverjager op zonne-energie

  Gratis verzending

  Kattenverjager op zonne-energie zodat u geen batterijen nodig heeft. De kattenverjager heeft een bereik van 100m2.

  Meer info >
  € 67,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 9. Luxan tegen katten

  Luxan tegen katten

  Luxan tegen katten bestaat uit waterbestendige kleikorrels die ondragelijk zijn voor katten zodat ze de behandelde plaatsen snel verlaten.

  Meer info >
  € 19,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 10. Kattenschrik

  Kattenschrik

  Het effectieve middel tegen katten verjagen ‘kattenschrik’ van ECO Style is dé ideale manier om de overlast van katten in uw tuin te beperken.

  Meer info >
  € 21,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 11. Adapter(1,5 meter)

  Adapter (1,5 meter)

  Adapter met een snoerlengte van 1,5 meter voor verschillende ultrasone verjagers.

  Meer info >
  € 15,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 12. Adapter(10 meter)

  Adapter (10 meter)

  Universele adapter van 10 meter voor verschillende ultrasone verjagers.

  Meer info >
  € 19,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 13. Duracell D batterijen(4 stuks)

  Duracell D batterijen (4 stuks)

  Economisch, algemeen gebruik 1,5V Duracell D-cel Alkaline batterijen met een hoge energie, vertrouwde kwaliteit en een langdurig vermogen. Ook goede prestaties bij lagere temperatuur.

  Meer info >
  € 14,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Anti katten
Minimal Price: 14.95