Anti marterspray
  • Anti marterspray

Anti marterspray

Artikelnummer: 1906
€ 17,95

Betaalmethodes Ongediertewinkel.nl

OF

Voor 17.30 besteld, morgen in huis.

Thuisbezorgd voor €6,50

Levering in Nederland Nederland en België België met PostNL.

Snel overzicht

Anti marterspray is een goed werkend middel tegen de steenmarter en boommarter. Wettelijk gezien mag u een marter niet vergiftigen, maar met een anti marterspray houdt u de marter in ieder geval op afstand.

Productbeschrijving

De laatste jaren zijn deze knaagdieren massaal opgerukt naar de dorpen en steden, gelokt door zwerfvuil, ratten en muizen. Het beestje nestelt zich graag op de warme plekken in uw huis, waar hij veel schade kan aanrichten. Ook op uw auto is hij dol, want een marter zit graag lekker warm onder de motorkap en knaagt kabels van uw auto door, vooral de vis-achtige lucht van bougiekabels is in trek.

 

Anti marterspray is het beste middel voor marters verjagen

Auto-onderdelen vervangen kost u echter altijd meer geld dan online een busje anti marterspray kopen bij de webwinkel van Ongediertewinkel.nl. Met een geringe investering hebt u hiermee het goede middel in huis om een marter te verjagen.

 

De anti marterspray is ideaal voor het weghouden en verjagen van marters bij uw huis, schuur en auto. Als u delen van uw auto ermee behandelt moet u er rekening mee houden dat de spray na een wasbeurt weer opnieuw moet worden aangebracht. Desondanks heeft dit effectieve middel tegen marters een nawerking van maar liefst drie maanden, wat ook nog afhankelijk is van de weersomstandigheden. Voorafgaand aan het gebruik moet u goed schudden en vervolgens op dertig centimeter afstand het gewenste oppervlak inspuiten. Een bus van 500 ml kost u slechts € 17,95. Het goedkoopste middel tegen marters verjagen koopt u bij Ongediertewinkel.nl. 

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Ultrasone verjager met flits

Ultrasone verjager met flits

€ 69,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Ultrasone ongedierteverjager

Ultrasone ongedierteverjager

€ 86,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis