De beste anti-wespen producten vind je bij ons

In de winter kijken we vaak uit naar de zomer, waarbij we vooral de leuke dingen onthouden van de jaren ervoor. We vergeten vaak dat met het mooie weer ook het ongedierte aangetrokken wordt. En dat is erg vervelend. Feit is dat we steeds vaker te maken zullen krijgen met omvangrijke wespenplagen. Dat komt doordat het in ons land steeds warmer wordt. Deze diertjes houden erg van warmte, net als een groot deel van de Nederlanders. Waar ze minder van houden, is van regen. Ze gaan daar zelfs dood aan, wat goed nieuws betekent voor de mensen die anti-wespen zijn. Zoek je ook naar anti-wespen producten die je kunt gebruiken om de plaag een halt toe te roepen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Voorkomen van dit ongedierte binnen en buiten

Wij weten dat wespen voor veel overlast kunnen zorgen. Je kunt ze ook overal aantreffen, zoals op het terras waar je net een lekker ijsje of patatje aan het eten bent, in de tuin waar je hoopte te kunnen ontspannen of zelfs binnen in huis. Waar je ze ook maar tegen komt, je wordt er gewoon niet blij van. Het is in ieder geval goed om te weten hoe je je best kunt doen om ze zoveel mogelijk te voorkomen. Zorg ervoor dat ze niet in de buurt kunnen komen van zoetigheden. Ruim drinkglazen en bekers die je niet meer gebruikt direct op, want anders heb je binnen korte tijd waarschijnlijk een grote familie met wespen eromheen zoemen. Zorg er ook voor dat je etenswaren niet los in een container gooit, maar altijd ergens in verpakt. Zo maak je je tuin al anti-wespen proof.

 

Kies bijvoorbeeld voor een wespenspray

Mocht je er alles aan hebben gedaan en ze komen alsnog je terroriseren, dan is het tijd geworden om voor anti-wespen producten te kiezen in de vorm van bestrijdingsmiddelen. Er zijn gelukkig veel mogelijkheden om van de plaag af te komen. We hebben hiervoor diverse producten in het assortiment die allemaal erg effectief zijn. Wanneer je welk anti-wespen product gebruikt? Dat is mede afhankelijk van waar je precies last hebt van de plaag. Heb je ontdekt dat er een nest zit onder een (af)dak of in een muur? Dan kun je het beste kiezen voor een anti-wespen artikel zoals een wespenspray. Zoek je naar een handig middel voor in de tuin? Dan kun je denken aan een vliegende insectenval. Deze val hang je gewoon ergens op waar zich wespen bevinden, waarna ze worden aangetrokken door een geur in de val.

 

Veilig bestellen

Voor het kopen van anti-wespen items kun je via onze webshop een bestelling plaatsen. Wij zorgen ervoor dat je bestelling vervolgens snel geleverd wordt. Zorg ervoor dat je vandaag voor 16:00 uur besteld hebt wanneer je het met spoed in huis wilt ontvangen. Wij zijn in het bezit van het Q-Shops Keurmerk wat laat zien dat je bij ons helemaal veilig kunt bestellen. Dit zijn de andere voordelen waar we je graag mee kennis laten maken:

 

 • Vanaf 40 euro gratis bezorging
 • Achteraf betalen is mogelijk
 • Bezorging op werkdagen en zaterdag

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)

 1. Wespenspray

  Wespenspray

  Wespenspray is een middel om wespennesten onder daken of bijvoorbeeld in spouwmuren mee te bestrijden. De Spray heeft een lange nawerking en doodt daardoor ook de larven die in het nest aanwezig zijn.

  Meer info >

  € 15,50

  Special Price € 13,50

  13% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Wespen vangzak

  Wespen vangzak

  Deze wespen vangzak bevat een ecologische wespenlokstof die onweerstaanbaar is voor wespen en zo bent u dus snel van de wespenplaag af.

  Meer info >

  € 19,95

  Special Price € 17,95

  10% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Wespenval + lokstof

  Wespenval

  Deze wespenval is buiten overal te gebruiken. De val wordt geleverd met krachtige lokstof en kan opnieuw bijgevuld worden zodat de val meerdere malen te gebruiken is.

  Meer info >
  € 13,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 4. Wespenlokstof

  Wespenlokstof

  Wespenlokstof om wespen in wespenvallen te lokken die weer hergebruikt kunnen worden.

  Meer info >
  € 8,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Biologische wespenval

  Biologische wespenval

  Biologische wespenval die zeer veel wespen wegvangt en meerdere malen te gebruiken is.

  Meer info >
  € 17,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Biologische wespenlokstof

  Biologische wespenlokstof

  Deze biologische wespenlokstof is de betere lokstof voor alle wespenvallen!

  Meer info >
  € 14,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Ongedierte & Wespenspray

  Ongedierte & Wespenspray

  Met deze Ongedierte & Wespenspray kan u bijna alle soorten insecten bestrijden. De Spray 100% natuurlijk en heeft een lange nawerking.

  Meer info >
  € 18,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Compo K.O. Spray

  Compo K.O. Spray

  Compo KO Spray is een spuitbus ter bestrijding van kruipende insecten zoals kakkerlakken, pissebedden, vlooien, bedwantsen, zilvervisjes, huismijt, teken, oorwormen, luizen en mieren.

  Meer info >
  € 14,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 9. Wespen schuimspray

  Wespen schuimspray

  Wespen schuimspray is een speciale schuimformulering waarmee wespennesten, die direct bereikbaar zijn, kunnen worden bestreden.

  Meer info >
  € 15,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 10. Sprigone tegen kruipende insecten en wespen

  Topscore tegen kruipende insecten en wespen

  Insectenspray tegen diverse kruipende insecten en wespen. Na de behandeling heeft de spray nog een nawerking van maar liefst 6 weken.

  Meer info >

  € 18,95

  Special Price € 16,95

  11% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 11. Luxan tegen kruipende insecten

  Luxan tegen kruipende insecten en wespen

  Met deze Spuitbus kan u eenvoudig kruipende insecten bestrijden. Door de handige spuitlans kan u naden, kieren en hele wespennesten eenvoudig bestrijden.

  Meer info >
  € 13,50
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Anti wespen
Minimal Price: 8.95