De beste anti-wespen producten vind je bij ons

In de winter kijken we vaak uit naar de zomer, waarbij we vooral de leuke dingen onthouden van de jaren ervoor. We vergeten vaak dat met het mooie weer ook het ongedierte aangetrokken wordt. En dat is erg vervelend. Feit is dat we steeds vaker te maken zullen krijgen met omvangrijke wespenplagen. Dat komt doordat het in ons land steeds warmer wordt. Deze diertjes houden erg van warmte, net als een groot deel van de Nederlanders. Waar ze minder van houden, is van regen. Ze gaan daar zelfs dood aan, wat goed nieuws betekent voor de mensen die anti-wespen zijn. Zoek je ook naar anti-wespen producten die je kunt gebruiken om de plaag een halt toe te roepen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Voorkomen van dit ongedierte binnen en buiten

Wij weten dat wespen voor veel overlast kunnen zorgen. Je kunt ze ook overal aantreffen, zoals op het terras waar je net een lekker ijsje of patatje aan het eten bent, in de tuin waar je hoopte te kunnen ontspannen of zelfs binnen in huis. Waar je ze ook maar tegen komt, je wordt er gewoon niet blij van. Het is in ieder geval goed om te weten hoe je je best kunt doen om ze zoveel mogelijk te voorkomen. Zorg ervoor dat ze niet in de buurt kunnen komen van zoetigheden. Ruim drinkglazen en bekers die je niet meer gebruikt direct op, want anders heb je binnen korte tijd waarschijnlijk een grote familie met wespen eromheen zoemen. Zorg er ook voor dat je etenswaren niet los in een container gooit, maar altijd ergens in verpakt. Zo maak je je tuin al anti-wespen proof.

 

Kies bijvoorbeeld voor een wespenspray

Mocht je er alles aan hebben gedaan en ze komen alsnog je terroriseren, dan is het tijd geworden om voor anti-wespen producten te kiezen in de vorm van bestrijdingsmiddelen. Er zijn gelukkig veel mogelijkheden om van de plaag af te komen. We hebben hiervoor diverse producten in het assortiment die allemaal erg effectief zijn. Wanneer je welk anti-wespen product gebruikt? Dat is mede afhankelijk van waar je precies last hebt van de plaag. Heb je ontdekt dat er een nest zit onder een (af)dak of in een muur? Dan kun je het beste kiezen voor een anti-wespen artikel zoals een wespenspray. Zoek je naar een handig middel voor in de tuin? Dan kun je denken aan een vliegende insectenval. Deze val hang je gewoon ergens op waar zich wespen bevinden, waarna ze worden aangetrokken door een geur in de val.

 

Veilig bestellen

Voor het kopen van anti-wespen items kun je via onze webshop een bestelling plaatsen. Wij zorgen ervoor dat je bestelling vervolgens snel geleverd wordt. Zorg ervoor dat je vandaag voor 16:00 uur besteld hebt wanneer je het met spoed in huis wilt ontvangen. Wij zijn in het bezit van het Q-Shops Keurmerk wat laat zien dat je bij ons helemaal veilig kunt bestellen. Dit zijn de andere voordelen waar we je graag mee kennis laten maken:

 

 • Vanaf 40 euro gratis bezorging
 • Achteraf betalen is mogelijk
 • Bezorging op werkdagen en zaterdag

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)

 • Wespenspray

  € 15,50

  Special Price € 13,50

  13% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
 • Wespen vangzak

  € 19,95

  Special Price € 17,95

  10% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
 • Wespenval

  € 13,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Anti wespen
Minimal Price: 8.95