Bayer zilvervisjes spray
  • Bayer zilvervisjes spray

Bayer zilvervisjes spray

Artikelnummer: 1504
€ 13,95

Betaalmethodes Ongediertewinkel.nl

OF

Voor 17.30 besteld, morgen in huis.

Thuisbezorgd voor €6,50

Levering in Nederland Nederland en België België met PostNL.

Snel overzicht

Een goed middel tegen de overlast van zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes is een spuitbus Bayer zilvervisjes spray.

Productbeschrijving

Deze visjes zitten vaak in muren, isolatiemateriaal, in boeken en kieren bij bijvoorbeeld plinten. Met een busje Bayer zilvervisjes spray, wat tevens geschikt is voor het verdelgen en doden van aanverwante soorten als papiervisjes en ovenvisjes, kunt u al uw kieren, naden, kleding en vochtige ruimtes onderspuiten om de overlast van zilvervisjes te bestrijden.

 

De werking van de spray tegen zilvervisjes is eenvoudig: u spuit met zwaaiende bewegingen op circa twintig centimeter afstand achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en naden van plinten. De Bayer zilvervisjes spray die u online kan kopen in de webwinkel van Ongediertewinkel.nl heeft een kleine en veilige concentratie permethrin en tetramethrin, bewezen middelen tegen het doden en uitroeien van zilvervisjes en onderworpen aan de veiligheidsrichtlijnen die gelden in de EU.

 

Bayer zilvervisjes spray uitstekend middel tegen overlast ongedierte

De werking van deze goede spray tegen zilvervisjes is vier tot zes weken. Ieder zilvervisje dat zich op een behandeld oppervlak begeeft kan u hiermee doden en zodoende een plaag van zilvervisjes uitroeien of voorkomen. De busjes met zilvervisjes spray hebben een handige spuitlans, zodat u goed ieder te bewerken plekje kunt bereiken.

 

Bedenk dat kinderen en huisdieren niet in contact mogen komen met oppervlaktes die u heeft bespoten. Bayer zilvervisjes spray of andere goede middelen tegen dit ongedierte kunt u snel en gemakkelijk online kopen bij een expert als Ongediertewinkel.nl. Vandaag voor 16 uur besteld is morgen al in huis!


Werkzame stof: permethrin en tetramethrin
Gehalte: 0,25% en 0,05%
Inhoud: 400 ml

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Luxan Zilvervisjesval

Luxan Zilvervisjesval

€ 8,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Roxasect zilvervisjesval

Roxasect zilvervisjesval

€ 11,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Zilvervisval

Zilvervisval

€ 5,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis