Bestrijding wespen spouwmuur met wespenspray

Wat je wellicht nog niet wist over wespen, is dat het hele nuttige diertjes zijn. Ze zorgen er namelijk voor dat voor ons storende insecten worden opgegeven, denk aan irritante muggen. Maar eigenlijk ontstaat er vooral een gevoel van irritatie wanneer we denken aan wespen. Dat komt omdat ze zo’n slecht imago hebben. Ze zijn in de eerste plaats vrij groot en hebben een dikke angel. Daarmee kunnen ze alles en iedereen steken, wat voor vervelende gebeurtenissen kan leiden. Het is zelfs mogelijk dat iemand met een allergie voor wespen hieraan overlijdt. Dat gebeurt gelukkig niet vaak, maar het kan gebeuren. Het treffen van deze beestjes buiten is al vervelend, maar wat dacht je van het ontdekken dat ze in de spouwmuur zitten van je woning? Daarom helpen wij je graag met bestrijding wespen spouwmuur.

 

Waarom is bestrijding wespen spouwmuur zo belangrijk?

Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat het isolatiemateriaal kapot wordt gemaakt om zo ruimte te maken voor hun nest. En dat is natuurlijk allesbehalve wat je wilt. Het zorgt ervoor dat de isolatiewaarde van de woning omlaag gaat, zeker als er sprake is van een nest van riante omvang. Bestrijding wespen spouwmuur dient dus veel aandacht te verdienen wanneer je vermoedt dat dit aan de hand is. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aanvliegroutes die wellicht toevallig vlak bij een buitendeur zijn van je woning of op een andere ongunstige locatie. Reden genoeg om de bestrijding serieus aan te pakken.

 

Probeer te achterhalen waar het nest precies zit

Soms kan het van buitenaf lijken alsof je last hebt van maar enkele wespen. Je treft steeds een paar wespen aan op dezelfde plek bij een buitenmuur. Wat je dan nog niet kan vermoeden, is dat er dan al sprake kan zijn van een nest van riante omvang. Kijk dus goed of deze beestjes ook ergens naar binnen gaan. Is dat het geval? Dan dien je bestrijding wespen spouwmuur gelijk aan te pakken. Hoe je bestrijding wespen spouwmuur precies aanpakt? Ongediertewinkel.nl heeft daarvoor alle benodigde producten in het assortiment die je simpel online kunt bestellen. Bestel je vandaag? Dan kun je morgen al aan de slag met bestrijding wespen spouwmuur.

 

Zowel volwassen wespen als larven doden

Eén van de goede opties is dat je kiest voor een wespenspray. We hebben een spray van Luxan in het assortiment die er speciaal voor is gemaakt om nesten in spouwmuren uit te roeien. Dat betekent niet alleen dat de volwassen beestjes dood gaan, maar ook dat de larven worden uitgeroeid. De spray heeft namelijk een lange nawerking. Zo krijg je het voor elkaar om in korte tijd het nest kapot te krijgen. Mocht je na een tijdje geen wespen meer in en uit de muur zien vliegen, dan weet je eigenlijk nagenoeg zeker dat het bestrijden gelukt is. Dit zijn de redenen waarom je dergelijke producten bij ons bestelt:

 

 • Bezorging van maandag tot en met zaterdag
 • Veilig shoppen dankzij Q-Shops Keurmerk
 • Achteraf betalen is mogelijk

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

13 artikel(en)

 • Wespenspray

  € 12,95

  Special Price € 11,00

  15% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
 • Wespen vangzak

  € 16,50
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
 • Wespen schuimspray

  € 13,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis