Betaalmogelijkheden

Kies uw betaalmethode

U kunt bij Ongediertewinkel.nl (afhankelijk van wat u besteld en met uitzondering van bepaalde artikelen en bestellingen met hoge bedragen) op één van de volgende manieren betalen:

 

iDeal

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDeal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

Zo werkt iDeal:

 

- U bestelt een product
- Kies iDeal als betaalmethode
- Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
- U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
- De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
- Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
- U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

 

Achteraf betalen

Wilt u liever eerst uw bestelling ontvangen en achteraf betalen dan is dat ook mogelijk bij Ongediertewinkel.nl. Wij vragen u dan wel een paar extra gegevens in te vullen bij het afrekengedeelte. Bij achteraf betalen geldt een limiet van €500,-. Als u achteraf wilt betalen worden de volgende kosten berekend:


Wilt u voor meer dan €500,- bestellen en achteraf betalen neem dan even contact op met onze klantenservice en kijken we even naar de mogelijkheden.

 

Bestellingen met betaalwijze achteraf betalen dienen 14 dagen na de factuurdatum betaald te worden.

 

De volgende kosten worden berekend voor achteraf betalen:

 

- Van €0,- tot €50,- wordt er €0,60 berekend.
- Van €50,- tot €100,- wordt er €1,- berekend.
- Van €100,- tot €500,- wordt er €2,- berekend.

 

Paypal

Steeds meer betalingen op het internet gaan via een (gratis) account van PayPal. Sterker nog, met ruim 45 miljoen gebruikers wereldwijd is PayPal zelfs wereldleider op het gebied van online betalingen!

 

Heeft u al zo'n account bij PayPal dan kunt u hier ook gebruik van maken voor de betaling van uw bestelling bij Ongediertewinkel.nl. Het enige wat u dan nodig heeft is een account bij PayPal, een bankrekeningnummer (of creditcard) en uw e-mailadres.

 

Creditcard

Eenvoudig en veilig met uw creditcard is ook mogelijk bij Ongediertewinkel. U heeft hier de keuze uit Visa, Maestro, Mastercard en American Express. Voor betalingen met creditcard worden er €0,50 servicekosten berekend.

 

Vooruitbetaling

U betaalt veilig via vooruitbetaling per bank.

 

Indien u in het veld betalingen vooruitbetaling aangeeft en vervolgens alle persoonlijke gegevens heeft ingevoerd en verzonden ontvangt u van ons het factuur per e-mail. Vermeld bij de betaling altijd uw Naam en bestelnummer. Als het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven worden de goederen per direct verzonden(mits de producten op voorraad zijn).

 

Maak het verschuldigde bedrag over op ons rekening nummer:

 

Rekeninghouder: Ongediertewinkel.nl
IBAN: NL32INGB0009632902
BIC: INGBNL2A

 

Bancontact/Mr Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunnen Belgische klanten vertrouwd, veilig en gemakkelijk een online aankoop bij ons afrekenen. U betaalt in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Ook kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de Bancontact/Mister Cash-app. De extra kosten voor Bancontact/ Mr Cash zijn €1,50.

 

Belfius

Voor onze Belgische klanten die aangesloten zijn bij Belfius hebben wij de betaalmethode van Belfius. De servicekosten die hier berekend worden zijn €1,50.

 

ING Homepay

Ook hebben wij voor onze Belgische klanten die aangesloten zijn bij ING hebben wij de betaalmethode ING Homepay. De servicekosten die hier berekend worden zijn €2,-.

 

KBC/CBC

Met deze betaalmethode kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. De servicekosten die hier berekend worden zijn €1,50.