Boktor bestrijden

Wanneer u last hebt van een boktor is uw huis is het zeer belangrijk dat u erop tijd bij bent. Een boktor kan namelijk veel schade aanrichten en dit wilt u graag als bewoner voorkomen. Ze richten schade aan uw houten interieur en aan de houten fundamenten van uw woning. Hoe voorkomt u dit en hoe gaat u dit probleem bestrijden? Dat leest u hier.

 

Hoe herken ik een boktor?

Voordat je een boktor wil gaan bestrijden, moet u zich eerst afvragen of het daadwerkelijk om dit soort gaat. U herkent een boktor aan de ovale gaatjes in uw hout. Dit soort ongedierte maakt boorgangen in het houtoppervlak. Het is zonde van uw hout als u dit niet op tijd controleert, want voor u het weet, hebben de boktoren eitjes gelegd in het onbehandelde hout en daardoor wordt het hout nog sneller aangetast. U kunt dus op tijd dit soort herkennen en wees u hiervan ook bewust.

 

Hoe behandel je een boktor?

Een boktor bestrijden kan op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om het zelf te doen en daarbij helpen wij u graag. In ons assortiment vindt u verschillende manier voor het bestrijden van een boktor. Vaak kunt u alleen de volwassen ongedierte met het oog bekijken en daarom is het zeer belangrijk om u zich bezig te houden met een intensieve vorm van bestrijden, zodat al het ongedierte voorgoed wegblijft. Een boktor bestrijden is niet niks en er komt veel bij kijken. In ons assortiment worden veel bestrijdingsmiddelen weergegeven, die u uitkomst kunnen bieden. Van pakketten tot aan alleen vloeistof, er is veel bij ons mogelijk. Wij raden u sterk aan, om eerst informatie te vragen over hoe u ter werk moet gaan, voordat u gaat beginnen met bestrijden. Wees u bewust dat u voorzichtig met uw hout moet omgaan en controleer goed of het juiste middel geschikt is voor uw hout. Sommige varianten werken niet op bepaalde verflagen, dus denk hier goed over na, bij het maken van uw keuze.

 

Nacontrole

U heeft uw ongedierte behandeld, maar u weet niet zeker of alles ook echt daadwerkelijk weg is. Dit kunt u controleren door het hout goed in de gaten te houden, let op de gaten in uw hout en let op eventueel zichtbare ongedierte. Het kan vaak even duren voordat de boktor helemaal verdwenen is. Een boktor bestrijden is best intensief werk en u moet er echt bewust van zijn, dat het niet niks is. Het is zeer verstandig om jaarlijks bij te houden, of u boktor is teruggekomen. De nacontrole is erg belangrijk en het is aan te raden dit erg serieus te nemen.

 

Heeft u al last van dit probleem en wilt u graag de boktor bestrijden of ben u nieuwsgierig naar meer informatie? Bekijk ons assortiment en laat u informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij nemen het boktor bestrijden erg serieus en willen hier graag alles aan doen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, zodat u er snel vanaf bent!

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

17 artikel(en)