Met Doctor Clean fruitvliegjes bestrijden

Fruitvliegjes kunnen voor een behoorlijke kwelling zorgen. Ze zijn gelukkig niet schadelijk, maar zijn er goed in je mateloos te irriteren. Ze houden doorgaans erg van overrijp fruit en eten hier dan ook graag van. Doordat ze zich erg snel voortplanten – het vrouwtje kan meer dan 100 eitjes per dag leggen - kun je binnen een recordtijd te maken krijgen met een plaag van omvangrijke omvang. Fruitvliegjes houden van warmte en komen dan ook graag bij je binnen. Hoe zorg je ervoor dat je een plaag effectief kunt bestrijden?

 

Simpel en effectief

Er zijn veel manieren om fruitvliegjes te vangen, zoals met Doctor Clean fruitvliegjes vangen. Met Doctor Clean fruitvliegjes vangen is erg simpel en dankzij het aantrekkelijke design staat het ook nog eens leuk. Het bestaat uit een bol die beschikt over vrolijke en felle kleuren. Met deze val van Doctor Clean fruitvliegjes vangen, dat doe je door gebruik te maken van de speciale fruitvliegjes vanger Fruit Fly Trap. Dat is een lokstof om deze beestjes naar het bolletje te lokken. Zijn ze eenmaal gevangen in deze bol, dan komen ze er niet meer uit. Je kunt het bolletje bijvoorbeeld in de fruitschaal leggen naast het fruit, zodat het nauwelijks opvalt als een val.

 

Zo kun je deze beestjes voorkomen

Voordat je ervoor kiest om met dit product van Doctor Clean fruitvliegjes te vangen, is het ook fijn om te weten te komen hoe je ze kunt voorkomen. Zo is het aan te raden om groente en fruit bijvoorbeeld in de koelkast te bewaren. Niet elke groente en elke fruitsoort is hiervoor overigens geschikt. Wat je dan het beste kunt doen is het in de gaten houden van rotte exemplaren tussen de groente en fruit. Zorg ervoor dat je het zo snel mogelijk verwijderd, zodat je de kans op fruitvliegjes zo klein mogelijk maakt. Zorg er ook voor dat er op het aanrecht geen lange tijd borden met etensresten te vinden zijn. Ook daar houden ze namelijk van. Zorg dus voor een schoon huis.

 

Ook vele andere producten vind je in het assortiment

Mocht je toch plots te maken krijgen met deze beestjes, kies er dan voor om met Doctor Clean fruitvliegjes te vangen op een eenvoudige wijze. Je kunt dit product vinden in onze webshop. Het is voor te stellen dat je zo snel mogelijk van de plaag af wilt. Wij hanteren een zeer snelle levering. Wanneer je vandaag dit artikel bestelt voor 17:30 uur, dan ontvang je het morgen al in huis. Wil je liever een ander product om deze vliegjes te bestrijden? Dat kan natuurlijk ook. Zoals je ziet hebben we een groot assortiment met uiteenlopende artikelen. Je kunt hier ook de volgende items vinden:

 

 

Bij een bestelling vanaf 40 euro ontvang je de bestelling gratis thuis. Dat scheelt je dus weer een paar euro. Mocht je trouwens vragen hebben over onze producten, maak dan gebruik van het telefoonnummer linksboven in het scherm. Uiteraard kun je ons ook gewoon mailen.

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)

 1. Doctor Clean Fruitvliegjesval

  Doctor Clean Fruitvliegjesval

  Deze fruitvliegjesval is ontwikkeld om volwassen fruitvliegjes te lokken met behulp van speciale voeding op basis van vloeistof.

  Meer info >
  € 12,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Fruitvliegjesval

  Fruitvliegjesval

  Zeer effectieve fruitvliegjes val. De fruitvliegjes worden aangetrokken door het lokmiddel, gaan de val in maar kunnen er niet meer uit.

  Meer info >
  € 7,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Navulling Fruitvliegjesval
  € 8,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 4. Aeroxon Fruitvliegjesval

  Aeroxon Fruitvliegjesval

  De fruitvliegjes worden aangetrokken door de geur van het natuurlijke lokmiddel en kleven stevig vast in de lijmlaag aan de binnenkant van de fruitvliegjesval.

  Meer info >

  € 11,95

  Special Price € 9,95

  17% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Fruitvliegjesval driehoek

  Fruitvliegjesval driehoek

  Krachtige fruitvliegjesval om veel fruitvliegjes mee weg te vangen. Met deze fruitvliegjesval kunnen tot wel 1500 fruitvliegjes gevangen worden.

  Meer info >
  € 19,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Vliegenlamp 4 Watt

  Vliegenlamp 7 Watt

  Kleine vliegenlamp die zowel neergezet als opgehangen kan worden. Het voordeel is dat deze vliegenlamp rondom(360°) vliegen vangt.

  Meer info >
  € 11,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Vliegenlamp met led

  Vliegenlamp met led

  Door de led lampen in deze vliegenlamp wordt er weinig stroom verbruikt. De vliegenlamp heeft een bereik van 30m².

  Meer info >
  € 28,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Luxan tegen vliegende insecten

  Luxan tegen vliegende insecten

  Spuitbus om zelf vliegende insecten te bestrijden. Met deze puitbus kunnen wespennesten ook makkelijk bestreden worden.

  Meer info >
  € 13,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 9. Sprigone tegen vliegende insecten

  Topscore tegen vliegende insecten

  Topscore tegen vliegende insecten bestrijdt snel en effectief vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten in en rondom het huis.

  Meer info >
  € 17,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 10. Vliegenlamp 11 Watt

  Vliegenlamp 11 Watt

  Vliegenlamp met een bereik van 90m² die vliegen rondom(360°) vangt. De vliegenlamp kan zowel neergezet als opgehangen worden.

  Meer info >

  € 19,95

  Special Price € 14,95

  25% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 11. Ventilatorlamp

  Ventilatorlamp

  Met deze Ventialtorlamp vangt u snel alle vervelende vliegen weg. De vliegen worden aangetrokken door de led lampjes en worden vervolgens de lamp ingezogen door de ventilator.

  Meer info >
  € 27,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Doctor Clean fruitvliegjes
Minimal Price: 7.95