Embasol houtwormdood 25 liter
  • Embasol houtwormdood 25 liter

Embasol houtwormdood 25 liter

Artikelnummer: 2912
€ 169,95

Betaalmethodes Ongediertewinkel.nl

  • Koop 2 voor € 159,95 per stuk. en bespaar 6%
  • Koop 3 voor € 149,95 per stuk. en bespaar 12%
  • Koop 4 voor € 139,95 per stuk. en bespaar 18%
OF

Voor 17.30 besteld, morgen in huis.

Gratis verzending

Levering in Nederland Nederland en België België met PostNL.

Snel overzicht

Reukloos en kleurloos houtwormbestrijdingsmiddel voor het bestrijden van houtworm en boktor. Met deze inhoud kunt u 200m² preventief en 100m² curatief behandelen.

Productbeschrijving

Bij een preventieve behanding heeft u minder bestrijdingsmiddel nodig omdat er dan geen active houtworm is. Bij een curatieve behandeling is er wel houtworm aanwezig en heeft u dus meer bestrijdingsmiddel nodig.

 

Het houtwormbestrijdingsmiddel is kant-en-klaar en heeft een nawerking van 10 jaar, dus als u het hout heeft behandeld met Embasol houtwormdood komt er 10 jaar geen houtworm of boktor meer in het hout.

Het hout eerst van stof, vuil en boormeel ontdoen. Dit moet droog geschieden. Bij aantasting door de boktor moet u eerst de boorgangen open steken en het aanwezige boormeel zoveel mogelijk uitborstelen. Voordat u het hout met het houtwormbestrijdingsmiddel behandelt, eerst de aanwezige beits, verf of waslagen verwijderen.

Voor goede bestrijding van houtworm of boktor adviseren wij u dit met één van onze drukspuiten te doen. Dit omdat het houtwormmiddel dan goed over het hout verdeeld wordt. U kunt dit middel ook toepassen met een kwast of een roller. Als u houtworm of boktor binnen gaat bestrijden adviseren wij altijd om een filter en masker op te doen.

Controleer het hout na de bestrijding regelmatig(in ieder geval 1 jaar na bestrijding). Mocht er nog steeds houtworm of boktor in het hout zitten dan dient het hout op de plaatsen waar u nog boormeel aantreft  plaatselijk opnieuw behandeld te worden.

Voldoende voor: 200 m² preventief of 100 m² curatief
Werkzame stof: Permethrin(2 gram per liter)
Toelatingsnummer: 11625N

 

 

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Halfgelaatsmasker inclusief filters

Halfgelaatsmasker inclusief filters

€ 69,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Microgard overall

Microgard overall

€ 17,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Drukspuit 6 liter

Drukspuit 6 liter

€ 22,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis