Embasol

Wie Embasol Houtwormdood gebruikt voor de bestrijding van houtworm of boktor, is in één keer van de problemen af. Houtwormen en boktor kunnen immers je mooie houten voorwerpen of zelfs dragende balkconstructies vernielen, door een houtworm aanpak met Embasol Houtwormdood reken je af met dit ongedierte.

 

Wie zelf zijn houtworm of boktor bestrijding wil aanpakken, is vaak geneigd dit te doen met petroleum, een houten voorwerp langdurig invriezen of het in een oven stoppen. Dit zijn van die typische methodes tegen houtworm en boktor waar nadelen aan kleven. Zo kan de ovenbehandeling brand veroorzaken, en het petroleum bereikt alleen het bovenste oppervlak van het hout.

 

Embasol kent een nawerking van maar liefst tien jaar

Dit houtwormbestrijdingsmiddel is meteen gereed voor gebruik en kent een nawerking van maar liefst tien jaar. Wel zijn er voorafgaand aan het gebruik van dit bestrijdingsmiddel tegen houtworm en boktor een paar handelingen noodzakelijk: aanslag, stof en boormeel moet vooraf verwijderd worden. In het geval van boktor moet je de boorgangen opensteken en met een staalborstel het aanwezige boormeel zo veel mogelijk uitborstelen, zodat de Embasol zo goed mogelijk in het hout kan doordringen. Ook moeten eventuele verf-, beits- of laklagen worden verwijderd.

 

Om dit middel tegen houtworm en boktor zo effectief mogelijk te kunnen inzetten, raden wij je aan een speciale drukspuit te gebruiken. Deze zal het gelijkmatig en doelmatig verspreiden, zodat je gegarandeerd bent van het beste resultaat. Ook is het mogelijk om dit middel aan te brengen met een kwast of verfroller. Als je binnenshuis werkt met dit houtwormbestrijdingsmiddel, raden we je aan om een oogmasker of halfgelaatsmasker op te zetten. De spuit en de maskers kun je evenals de Embasol kopen bij Ongediertewinkel.nl.

 

Embasol aanbrengen is heel eenvoudig

Het aanbrengen van de Embasol is in feite zeer eenvoudig, elke doe-het-zelver zal dit klusje kunnen verrichten. Voor de zekerheid is het goed om na een verloop van een jaar nog eens te controleren of de houtworm en boktor écht vertrokken is. Mocht er nog een aanwezigheid van deze beestjes zijn, dan adviseren wij om lokaal nog wat te spuiten, bijvoorbeeld op de plekken waar u nog boormeel heeft aangetroffen.

 

Embasol waar te koop? Bij Ongediertewinkel.nl is verkrijgbaar in een dosering van 5 en 25 liter. Vanzelfsprekend is 25 liter Embasol voordeliger, maar het best kun je vooraf een inschatting maken hoeveel je nodig hebt. Als standaard geldt dat voor 4 vierkante meter één liter nodig is.

 

Embasol kopen doe je bij Ongediertewinkel.nl

Hoewel Embasol een chemisch product is, hoeft je je geen zorgen te maken over je gezondheid of die van je gezinsleden of huisdieren. De werkzame stof permethrin is namelijk in een hoeveelheid van 2 gram per liter toegevoegd, waardoor de risico’s verwaarloosbaar zijn.

 

Embasol kopen doe je bij Ongediertewinkel.nl, vandaag voor 20.30 uur besteld is morgen in huis!

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)

 1. Embasol houtwormdood 0,75 liter

  Embasol houtwormdood 0,75 liter

  Embasol Houtwormdood in een kleine verpakking en dus ideaal om kasten, tafels, stoelen en andere kleine voorwerpen te bestrijden.

  Meer info >
  € 18,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Embasol houtwormdood 2,5 liter

  Embasol houtwormdood 2,5 liter

  Embasol Houtwormdood in een kleinere verpakking en dus ideaal om kasten, tafels, stoelen en andere kleine voorwerpen te bestrijden.

  Meer info >
  € 39,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Embasol houtwormdood 5 liter

  Embasol houtwormdood 5 liter

  Gratis verzending

  Reukloos en kleurloos houtwormbestrijdingsmiddel voor het bestrijden van houtworm en boktor. Met deze inhoud kunt u 40m² preventief en 20m² curatief behandelen.

  Meer info >
  € 69,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 4. Embasol houtwormdood 25 liter

  Embasol houtwormdood 25 liter

  Gratis verzending

  Reukloos en kleurloos houtwormbestrijdingsmiddel voor het bestrijden van houtworm en boktor. Met deze inhoud kunt u 200m² preventief en 100m² curatief behandelen.

  Meer info >
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Embasol Houtwormdood compleet pakket(20 m2)

  Embasol Houtwormdood compleet pakket (40 m2)

  Gratis verzending

  Een compleet pakket met 5 liter Embasol houtwormdood en alles erin om zelf houtworm te bestrijden. Met dit pakket kunt u 40m² preventief en 20m² curatief behandelen.

  Meer info >

  € 201,15

  Special Price € 179,95

  11% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Embasol Houtwormdood compleet pakket(100 m2)

  Embasol Houtwormdood compleet pakket (200 m2)

  Gratis verzending

  Een compleet pakket met 25 liter Embasol houtwormdood en alles erin om zelf houtworm te bestrijden. Met dit pakket kunt u 200m² preventief en 100m² curatief behandelen.

  Meer info >

  € 301,15

  Special Price € 259,95

  14% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Halfgelaatsmasker inclusief filters

  Halfgelaatsmasker inclusief filters

  Gratis verzending

  Dräger halfgelaatsmasker met 2 A2/P3 filters die zorgen voor voldoende adembescherming bij het bestrijden van houtworm en boktor.

  Meer info >
  € 69,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Microgard overall

  Microgard overall

  Dit Microgard chemisch bestendige overall zorgt voor voldoende bescherming als u houtworm gaat bestrijden.

  Meer info >
  € 17,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 9. Veiligheidsbril

  Veiligheidsbril

  Veiligheidsbril voor het beschermen van u ogen tegen chemicaliën.

  Meer info >
  € 6,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 10. Chemisch bestendige handschoenen

  Chemisch bestendige handschoenen

  Deze handschoenen zijn optimaal bij de bestrijding van houtworm en boktor omdat ze bestand zijn tegen chemicaliën.

  Meer info >
  € 3,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 11. Drukspuit 6 liter

  Drukspuit 6 liter

  Met deze hogedrukspuit zorgt u voor een optimale verdeling van vloeistoffen.

  Meer info >
  € 22,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Embasol
Minimal Price: 3.95