Fruitvliegjes badkamer

Fruitvliegjes badkamer lijkt in de eerste plaats een vreemde combinatie. Vaak associëren we deze ongedierte met de aanwezigheid van rottende etensresten, maar niet is minder waar. Ook vocht kan de toename van dit ongedierte in een woonruimte veroorzaken. Juist in deze ruimte wilt u dit voorkomen, want dat is de plek in het huis voor uw persoonlijke hygiëne en verzorging. Fruitvliegjes zijn daarbij niet welkom. Mocht u toch hier last van hebben, dan bent u bij ons aan het goede adres om de vervelende fruitvliegjes weg te werken. Dankzij onze bestrijdingsmiddelen kunt u straks zonder ergernis weer in uw badkamer terecht. Daar willen wij u zeker bij helpen met onze producten die zeer geschikt zijn voor de bestrijding van fruitvliegjes badkamer. 

 

Het voorkomen van fruitvliegjes 

Het meest ideale is natuurlijk als u de fruitvliegjes badkamer niet hoeft tegen te komen in uw huis. Goede hygiëne is daarvoor een goed begin. Wat uiteraard inhoudt om de ruimte goed schoon te houden en vieze vochtige plekken goed in de gaten te houden. Voorkom ook dat natte handdoeken te lang blijven liggen, want ook dit is een aantrekkelijke plek voor fruitvliegjes om af te komen en daarin eitjes te leggen waardoor er alleen maar meer bij gaan komen. 

 

Meer last in lente en zomer 

Zo op het oog kan het lijken dat u nog helemaal geen last heeft van deze ongedierte, maar ze kunnen plotseling tevoorschijn komen als de temperatuur gaat stijgen, met name in de lente en de zomer. In deze seizoenen is het extra belangrijk om dit soort plekken goed schoon te houden. Vocht en hoge temperaturen maakt dat de vrouwtjes onder de fruitvliegjes 400 tot 900 eitjes gaat leggen. Als u er dan te laat bij bent, dan kunt u al snel te maken hebben met een plaag van fruitvliegjes badkamer. In dat geval heeft u de bestrijdingsmiddelen nodig die ontwikkeld zijn om fruitvliegjes weg te werken uit uw leefomgeving.

 

De producten om fruitvliegjes in de badkamer te bestrijden

Bij ongediertewinkel.nl heeft u de keuze uit meerdere producten om de fruitvliegjes badkamer te verwijderen. De volgende middelen raden wij aan voor de bestrijding van deze ongedierte:

 

 

Fruitvliegjesvallen zijn er in verschillende soorten. Deze vallen bevatten een lokstof die tevens na te vullen is. Ook deze lokstof kunt u bij ons verkrijgen. Variaties van de vallen zijn:

 

 

Wanneer de fruitvliegjes badkamer eenmaal in de val zitten door de lokstof, gaan ze er ook niet meer uit. Een deel van de fruitvliegjes zijn daarmee al gevangen.

 

Vind de bron van de fruitvliegjes 

Zorg ervoor dat u de bron van de fruitvliegjes heeft gevonden, voordat u de val gaat plaatsen. Op deze manier gaat u effectief te werk en kunt u de plaag vanaf de bron aanpakken. Als u niet hier begint, dan bestaat de kans dat de fruitvliegjes badkamer gewoon nog door uw huis blijven rondvliegen of kruipen. Ze kunnen nog meer fruitvliegjes aantrekken of nog meer eitjes gaan leggen. Dit is juist iets wat u wilt voorkomen. Zorg er ook voor dat de plek goed gereinigd is, zodat de badkamer geen aantrekkelijke plek meer is voor de fruitvliegjes.

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)

 1. Aeroxon Fruitvliegjesval

  Aeroxon Fruitvliegjesval

  De fruitvliegjes worden aangetrokken door de geur van het natuurlijke lokmiddel en kleven stevig vast in de lijmlaag aan de binnenkant van de fruitvliegjesval.

  Meer info >

  € 11,95

  Special Price € 9,95

  17% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Fruitvliegjesval driehoek

  Fruitvliegjesval driehoek

  Krachtige fruitvliegjesval om veel fruitvliegjes mee weg te vangen. Met deze fruitvliegjesval kunnen tot wel 1500 fruitvliegjes gevangen worden.

  Meer info >
  € 19,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Fruitvliegjesval

  Fruitvliegjesval

  Zeer effectieve fruitvliegjes val. De fruitvliegjes worden aangetrokken door het lokmiddel, gaan de val in maar kunnen er niet meer uit.

  Meer info >
  € 7,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 4. Navulling Fruitvliegjesval
  € 8,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Sprigone tegen vliegende insecten

  Topscore tegen vliegende insecten

  Topscore tegen vliegende insecten bestrijdt snel en effectief vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten in en rondom het huis.

  Meer info >
  € 17,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Vliegenlamp 4 Watt

  Vliegenlamp 7 Watt

  Kleine vliegenlamp die zowel neergezet als opgehangen kan worden. Het voordeel is dat deze vliegenlamp rondom(360°) vliegen vangt.

  Meer info >
  € 11,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Ventilatorlamp

  Ventilatorlamp

  Met deze Ventialtorlamp vangt u snel alle vervelende vliegen weg. De vliegen worden aangetrokken door de led lampjes en worden vervolgens de lamp ingezogen door de ventilator.

  Meer info >
  € 27,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Doctor Clean Fruitvliegjesval

  Doctor Clean Fruitvliegjesval

  Deze fruitvliegjesval is ontwikkeld om volwassen fruitvliegjes te lokken met behulp van speciale voeding op basis van vloeistof.

  Meer info >
  € 12,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 9. Vliegenlamp 11 Watt

  Vliegenlamp 11 Watt

  Vliegenlamp met een bereik van 90m² die vliegen rondom(360°) vangt. De vliegenlamp kan zowel neergezet als opgehangen worden.

  Meer info >

  € 19,95

  Special Price € 14,95

  25% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 10. Vliegenlamp met led

  Vliegenlamp met led

  Door de led lampen in deze vliegenlamp wordt er weinig stroom verbruikt. De vliegenlamp heeft een bereik van 30m².

  Meer info >
  € 28,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 11. Luxan tegen vliegende insecten

  Luxan tegen vliegende insecten

  Spuitbus om zelf vliegende insecten te bestrijden. Met deze puitbus kunnen wespennesten ook makkelijk bestreden worden.

  Meer info >
  € 13,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Fruitvliegjes badkamer
Minimal Price: 7.95