Fruitvliegjes bestrijden container pak je als volgt aan

Hoewel de zomer voor de meeste mensen de fijnste tijd van het jaar is, kan ongedierte zorgen voor een niet al te plezierig seizoen. Dat kan ook het geval zijn met fruitvliegjes. Deze beestjes zijn het bewijs dat je niet groot hoeft te zijn om tot een plaag gerekend te kunnen worden. Fruitvliegjes zijn nauwelijks goed zichtbaar en zijn allesbehalve schadelijk voor de gezondheid, maar toch wil niemand ze in huis hebben. Logisch, want het is geen prettig gezicht als zwermen van deze beestjes op je groente en fruit neerstrijken. Ook van oud fruit houden ze zeer. Daarom zijn ze ook vaak te vinden rondom containers. Fruitvliegjes bestrijden container, hoe dit je dat het beste?

 

Van enkele vliegjes naar omvangrijke plaag

Eerst is het van belang om het rondom huis hebben van deze beestjes niet al te licht op te vatten. Ze planten zich namelijk erg snel voort. Heb je vandaag nog maar een paar van deze beestjes? Dan kan het zomaar zijn dat je een paar weken later al nauwelijks meer buiten kunt komen door zwermen van deze fruitvliegjes. Met de gedachte in het achterhoofd dat het vrouwtje 100 eitjes per dag kan leggen, is het belangrijk gelijk actie te ondernemen. Fruitvliegjes bestrijden container kun je dus het beste direct aanpakken.

 

Dit kun je doen aan het voorkomen ervan

Fruitvliegjes bestrijden container is de stap nadat je hebt geprobeerd om de oorzaak ervan te achterhalen en weg te nemen. Dat doe je bijvoorbeeld door groente en fruit niet al te lang in de container te laten zitten voordat je het aan de weg zet. Zeker wanneer de zon goed staat te branden op de groene container kan dit het rottingsproces sneller doen laten verlopen. En daar houden deze beestjes juist van. Zet de gft bak dus op een plek in de schaduw of ergens binnen in de garage of in de schuur. Zorg er ook voor dat je de groene container na leging goed schoonmaakt. Even met een waterslang erdoor en hij is weer helemaal klaar voor gebruik. Of leg een laagje zaagsel onderin, zodat fruit en groente zich niet direct hecht aan de bodem.

 

100% natuurlijk

Wil je gelijk fruitvliegjes bestrijden container? Kies dan voor een product dat je binnen no time afhelpt van deze akelige beestjes. Een goed voorbeeld hiervan is de Insectenafweer in container en afvalvak. Dit is een 100% natuurlijk product. Dat is niet alleen voor de natuur zelf prettig, maar ook voor kinderen en huisdieren die zich in de buurt hiervan kunnen bevinden. Fruitvliegjes bestrijden container op deze wijze helpt om ervoor te zorgen dat deze diertjes verjaagd worden. Ze houden namelijk niet van de geur. Je kunt dit product bestellen in onze webshop. Dankzij de inhoud van 1 liter kun je er lange tijd mee doen. Mocht je juist vliegjes hebben in huis, kies dan voor één van de onderstaande producten:

 

 

We hanteren niet alleen fijne prijzen, maar zorgen graag voor nog meer voordeel voor onze klanten. Zo krijg je altijd te maken met een gratis bezorging bij een bedrag boven de 40 euro en zorgen we voor een supersnelle levering.

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

12 artikel(en)

 1. Insectenafweer in container en afvalbak

  Insectenafweer in container en afvalbak

  Krachtig product tegen insecten in afvalbakken en containers. Dit middel is zeer geschikt tegen maden, larven, fruitvliegjes en vliegen die zich voordoen in de prullenbak.

  Meer info >

  € 15,95

  Special Price € 14,50

  9% korting

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 2. Sprigone tegen vliegende insecten

  Topscore tegen vliegende insecten

  Topscore tegen vliegende insecten bestrijdt snel en effectief vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten in en rondom het huis.

  Meer info >
  € 17,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Luxan tegen vliegende insecten

  Luxan tegen vliegende insecten

  Spuitbus om zelf vliegende insecten te bestrijden. Met deze puitbus kunnen wespennesten ook makkelijk bestreden worden.

  Meer info >
  € 13,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 4. Aeroxon Fruitvliegjesval

  Aeroxon Fruitvliegjesval

  De fruitvliegjes worden aangetrokken door de geur van het natuurlijke lokmiddel en kleven stevig vast in de lijmlaag aan de binnenkant van de fruitvliegjesval.

  Meer info >

  € 11,95

  Special Price € 9,95

  17% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Fruitvliegjesval

  Fruitvliegjesval

  Zeer effectieve fruitvliegjes val. De fruitvliegjes worden aangetrokken door het lokmiddel, gaan de val in maar kunnen er niet meer uit.

  Meer info >
  € 7,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Navulling Fruitvliegjesval
  € 8,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Fruitvliegjesval driehoek

  Fruitvliegjesval driehoek

  Krachtige fruitvliegjesval om veel fruitvliegjes mee weg te vangen. Met deze fruitvliegjesval kunnen tot wel 1500 fruitvliegjes gevangen worden.

  Meer info >
  € 19,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Vliegenlamp 4 Watt

  Vliegenlamp 7 Watt

  Kleine vliegenlamp die zowel neergezet als opgehangen kan worden. Het voordeel is dat deze vliegenlamp rondom(360°) vliegen vangt.

  Meer info >
  € 11,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 9. Vliegenlamp met led

  Vliegenlamp met led

  Door de led lampen in deze vliegenlamp wordt er weinig stroom verbruikt. De vliegenlamp heeft een bereik van 30m².

  Meer info >
  € 28,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 10. Doctor Clean Fruitvliegjesval

  Doctor Clean Fruitvliegjesval

  Deze fruitvliegjesval is ontwikkeld om volwassen fruitvliegjes te lokken met behulp van speciale voeding op basis van vloeistof.

  Meer info >
  € 12,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 11. Vliegenlamp 11 Watt

  Vliegenlamp 11 Watt

  Vliegenlamp met een bereik van 90m² die vliegen rondom(360°) vangt. De vliegenlamp kan zowel neergezet als opgehangen worden.

  Meer info >

  € 19,95

  Special Price € 14,95

  25% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 12. Ventilatorlamp

  Ventilatorlamp

  Met deze Ventialtorlamp vangt u snel alle vervelende vliegen weg. De vliegen worden aangetrokken door de led lampjes en worden vervolgens de lamp ingezogen door de ventilator.

  Meer info >
  € 27,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Fruitvliegjes bestrijden container
Minimal Price: 7.95