Fruitvliegjes bestrijden keuken

Je loopt naar de keuken omdat je zin hebt in een gezond stuk fruit. Je treft vervolgens een zwerm van fruitvliegjes aan die er even daarvoor nog niet waren. Je eetlust is met de noorderzon verdwenen en je vraagt je af hoe je deze vliegjes weer uit je huis krijgt. Fruitvliegjes bestrijden keuken kan een opgave lijken, maar is gelukkig makkelijker dan je in eerste instantie zou denken. Ongediertewinkel.nl geeft je graag informatie over niet alleen het bestrijden ervan, maar ook praktische informatie over het voorkomen van fruitvliegjes.

 

Wat kan er aan de hand zijn als je last hebt van fruitvliegjes in de keuken

Zie je plots een zwerm met fruitvliegjes in de keuken? Dan kunnen er verschillende dingen aan de hand zijn. Het is mogelijk dat er ergens voedsel ligt te vergaan. Zeker met warm weer kan dit proces snel gaan. Een rotte aardbei in een bakje aardbeien kan er al voor zorgen dat de vliegjes van buitenaf naar binnen worden aangetrokken. Maar ook een glaasje waar nog een paar druppels ranja in zitten, daar zijn deze vliegjes gek op. Hoewel je ervoor kunt zorgen dat je keuken brandschoon is, kan het toch voorkomen dat je last krijgt van zo’n plaag. Hoe dat kan? Ze kunnen ook afkomen op prullenbakken waar eten in ligt. Mocht je hier veel last van hebben, dan is het belangrijk om de prullenbak gelijk te legen en eventueel even goed schoon te maken met water.

 

Zo ontstaat een ware plaag

Het is dus in de eerste plaats, voordat je kiest voor fruitvliegjes bestrijden keuken, belangrijk om de oorzaak weg te halen. Ook wanneer er nog maar een paar vliegjes te vinden zijn, is het zinvol om ook dit gelijk aan te pakken. Het is namelijk zo dat fruitvliegjes weliswaar niet lang leven, maar ze in hun korte leventje wel voor een omvangrijk nageslacht zorgen. Het vrouwtje kan namelijk in haar leven wel duizenden eitjes leggen. De kans is groot, mocht je niets doen aan fruitvliegjes bestrijden keuken, dat je over een paar weken te maken krijgt met een grote plaag.

 

Kies het product van jouw voorkeur

Wil je fruitvliegjes bestrijden keuken? Dan kun je kiezen voor één van onze producten die je aantreft in onze webshop. Het zijn artikelen die eenvoudig zijn in gebruik en waarvan bewezen is dat ze zeer effectief zijn. Hoewel ze allemaal goed hun werk doen, is het aan jou de taak om de wijze van bestrijding te kiezen. Gaat je voorkeur uit naar fruitvliegjes bestrijden keuken door een val te kopen waar ze in worden gelokt en de weg naar buiten niet meer kunnen vinden? Of zie je het meer zitten om een val te kopen waar een lijmlaag inzit en ze met hun pootjes vast komen te zitten? Ook een ventilatorlamp kan tot de opties behoren.

 

Vertrouwd je aankopen doen

Heb je geen flauw idee wat je het beste kunt kopen? Bekijk dan eens ons assortiment, bekijk online producten en lees de bijbehorende informatie. Je vindt gegarandeerd het product dat je wilt gebruiken om fruitvliegjes bestrijden keuken aan te pakken. Dankzij ons Q-Shops Keurmerk weet je zeker dat je veilig bij ons kunt shoppen. En we hebben nog meer voordelen voor je in petto, zoals gratis bezorging vanaf 40 euro en een supersnelle levering.

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

12 artikel(en)

 1. Fruitvliegjesval

  Fruitvliegjesval

  Zeer effectieve fruitvliegjes val. De fruitvliegjes worden aangetrokken door het lokmiddel, gaan de val in maar kunnen er niet meer uit.

  Meer info >
  € 7,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Navulling Fruitvliegjesval
  € 8,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Doctor Clean Fruitvliegjesval

  Doctor Clean Fruitvliegjesval

  Deze fruitvliegjesval is ontwikkeld om volwassen fruitvliegjes te lokken met behulp van speciale voeding op basis van vloeistof.

  Meer info >
  € 12,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 4. Insectenafweer in container en afvalbak

  Insectenafweer in container en afvalbak

  Krachtig product tegen insecten in afvalbakken en containers. Dit middel is zeer geschikt tegen maden, larven, fruitvliegjes en vliegen die zich voordoen in de prullenbak.

  Meer info >

  € 15,95

  Special Price € 14,50

  9% korting

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 5. Sprigone tegen vliegende insecten

  Topscore tegen vliegende insecten

  Topscore tegen vliegende insecten bestrijdt snel en effectief vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten in en rondom het huis.

  Meer info >
  € 17,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Ventilatorlamp

  Ventilatorlamp

  Met deze Ventialtorlamp vangt u snel alle vervelende vliegen weg. De vliegen worden aangetrokken door de led lampjes en worden vervolgens de lamp ingezogen door de ventilator.

  Meer info >
  € 27,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Vliegenlamp met led

  Vliegenlamp met led

  Door de led lampen in deze vliegenlamp wordt er weinig stroom verbruikt. De vliegenlamp heeft een bereik van 30m².

  Meer info >
  € 28,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Vliegenlamp 11 Watt

  Vliegenlamp 11 Watt

  Vliegenlamp met een bereik van 90m² die vliegen rondom(360°) vangt. De vliegenlamp kan zowel neergezet als opgehangen worden.

  Meer info >

  € 19,95

  Special Price € 14,95

  25% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 9. Aeroxon Fruitvliegjesval

  Aeroxon Fruitvliegjesval

  De fruitvliegjes worden aangetrokken door de geur van het natuurlijke lokmiddel en kleven stevig vast in de lijmlaag aan de binnenkant van de fruitvliegjesval.

  Meer info >

  € 11,95

  Special Price € 9,95

  17% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 10. Fruitvliegjesval driehoek

  Fruitvliegjesval driehoek

  Krachtige fruitvliegjesval om veel fruitvliegjes mee weg te vangen. Met deze fruitvliegjesval kunnen tot wel 1500 fruitvliegjes gevangen worden.

  Meer info >
  € 19,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 11. Luxan tegen vliegende insecten

  Luxan tegen vliegende insecten

  Spuitbus om zelf vliegende insecten te bestrijden. Met deze puitbus kunnen wespennesten ook makkelijk bestreden worden.

  Meer info >
  € 13,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 12. Vliegenlamp 4 Watt

  Vliegenlamp 7 Watt

  Kleine vliegenlamp die zowel neergezet als opgehangen kan worden. Het voordeel is dat deze vliegenlamp rondom(360°) vliegen vangt.

  Meer info >
  € 11,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Fruitvliegjes bestrijden keuken
Minimal Price: 7.95