Fruitvliegjes bestrijden keuken

Je loopt naar de keuken omdat je zin hebt in een gezond stuk fruit. Je treft vervolgens een zwerm van fruitvliegjes aan die er even daarvoor nog niet waren. Je eetlust is met de noorderzon verdwenen en je vraagt je af hoe je deze vliegjes weer uit je huis krijgt. Fruitvliegjes bestrijden keuken kan een opgave lijken, maar is gelukkig makkelijker dan je in eerste instantie zou denken. Ongediertewinkel.nl geeft je graag informatie over niet alleen het bestrijden ervan, maar ook praktische informatie over het voorkomen van fruitvliegjes.

 

Wat kan er aan de hand zijn als je last hebt van fruitvliegjes in de keuken

Zie je plots een zwerm met fruitvliegjes in de keuken? Dan kunnen er verschillende dingen aan de hand zijn. Het is mogelijk dat er ergens voedsel ligt te vergaan. Zeker met warm weer kan dit proces snel gaan. Een rotte aardbei in een bakje aardbeien kan er al voor zorgen dat de vliegjes van buitenaf naar binnen worden aangetrokken. Maar ook een glaasje waar nog een paar druppels ranja in zitten, daar zijn deze vliegjes gek op. Hoewel je ervoor kunt zorgen dat je keuken brandschoon is, kan het toch voorkomen dat je last krijgt van zo’n plaag. Hoe dat kan? Ze kunnen ook afkomen op prullenbakken waar eten in ligt. Mocht je hier veel last van hebben, dan is het belangrijk om de prullenbak gelijk te legen en eventueel even goed schoon te maken met water.

 

Zo ontstaat een ware plaag

Het is dus in de eerste plaats, voordat je kiest voor fruitvliegjes bestrijden keuken, belangrijk om de oorzaak weg te halen. Ook wanneer er nog maar een paar vliegjes te vinden zijn, is het zinvol om ook dit gelijk aan te pakken. Het is namelijk zo dat fruitvliegjes weliswaar niet lang leven, maar ze in hun korte leventje wel voor een omvangrijk nageslacht zorgen. Het vrouwtje kan namelijk in haar leven wel duizenden eitjes leggen. De kans is groot, mocht je niets doen aan fruitvliegjes bestrijden keuken, dat je over een paar weken te maken krijgt met een grote plaag.

 

Kies het product van jouw voorkeur

Wil je fruitvliegjes bestrijden keuken? Dan kun je kiezen voor één van onze producten die je aantreft in onze webshop. Het zijn artikelen die eenvoudig zijn in gebruik en waarvan bewezen is dat ze zeer effectief zijn. Hoewel ze allemaal goed hun werk doen, is het aan jou de taak om de wijze van bestrijding te kiezen. Gaat je voorkeur uit naar fruitvliegjes bestrijden keuken door een val te kopen waar ze in worden gelokt en de weg naar buiten niet meer kunnen vinden? Of zie je het meer zitten om een val te kopen waar een lijmlaag inzit en ze met hun pootjes vast komen te zitten? Ook een ventilatorlamp kan tot de opties behoren.

 

Vertrouwd je aankopen doen

Heb je geen flauw idee wat je het beste kunt kopen? Bekijk dan eens ons assortiment, bekijk online producten en lees de bijbehorende informatie. Je vindt gegarandeerd het product dat je wilt gebruiken om fruitvliegjes bestrijden keuken aan te pakken. Dankzij ons Q-Shops Keurmerk weet je zeker dat je veilig bij ons kunt shoppen. En we hebben nog meer voordelen voor je in petto, zoals gratis bezorging vanaf 40 euro en een supersnelle levering.

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)

Fruitvliegjes bestrijden keuken
Minimal Price: 7.95