Fruitvliegjes

Iedereen heeft er op een gegeven moment wel eens last van gehad: fruitvliegjes. Met name tijdens de warmere maanden kan het zomaar gebeuren dat u ineens een zwerm rondom uw prullenbak of fruitschaal heeft hangen. Het is heel erg vervelend en veel mensen vinden het ook erg onhygiënisch. De fruitvliegjes op zich zijn niet heel erg onhygiënisch, maar wel de omstandigheden waarin u ermee te maken krijgt. U krijgt te maken met veel fruitvliegjes als u namelijk rottend of gistend eten in de prullenbak heeft. De voedingsmiddelen waar u met name voor moet uitkijken zijn:

 

  • Fruit
  • Groenten

 

Maar ook met bijvoorbeeld vleeswaren is het verstandig om goed op te letten. Doet u dat niet dan kunt u ineens veel grote fruitvliegjes hebben. En dat is natuurlijk niet wat u wilt. Een vraag die we veel krijgen is: wat zijn fruitvliegjes? Het zijn kleine vliegjes die dus aangetrokken worden door bijvoorbeeld overrijp of rottend fruit. Heeft u last van een plaag? Dan zijn er gelukkig verschillende dingen die u hier tegen kunt doen. 

 

Kom van fruitvliegjes af

Heeft u nog niet zo heel erg veel fruitvliegjes in uw huis rond vliegen? Dan zal u in eerste instantie misschien nog geen actie willen ondernemen, maar het is zeker wel aan te raden om dit te doen. Een vrouwtje van deze soort legt namelijk 400 tot 900 eitjes per keer. Als deze eitjes uitkomen heeft u dus in een klap een veel groter probleem. Wilt u graag op een makkelijke en natuurlijke manier van de vliegjes afkomen? Kies dan bijvoorbeeld voor appelazijn. De meeste mensen hebben dit product gewoon in huis. De fruitvliegjes zullen hier snel op afkomen en doordat zij niet kunnen zwemmen zullen zij dus verdrinken in de azijn. Dit is dus een hele makkelijke manier om snel van het probleem af te komen. Heeft u inmiddels al last van een groter probleem? Dan zijn er verschillende dingen die u hier tegen kunt doen. Bij ons in het assortiment vindt u uiteenlopende producten die u hierbij zullen helpen. Denk bijvoorbeeld aan:

 

 

Voor al deze artikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Het is dus zeker aan te raden om hier een kijkje te nemen, zeker als u vaak last heeft van fruitvliegjes. Tijdens de warmere maanden van het jaar gebeurt het al snel dat u fruitvliegjes in uw huis heeft. Wij helpen u er graag bij om er snel vanaf te komen. 

 

De beste oplossing voor u

Met alle producten die wij verkopen om verschillende soorten ongedierte te bestrijden, weten wij natuurlijk maar al te goed hoe vervelend het is om hier last van te hebben. Of het nu gaat om muizen en ratten of om vliegende insecten, het is nooit leuk om ergens een plaag van te hebben. Fruitvliegjes lijken dan misschien nog relatief onschuldig, maar het kan zeker erg vervelend worden. Door voor een van onze producten te kopen bent u snel van het probleem af. Wanneer het op de fruitvliegjes aankomt, heeft u dus de keuze uit verschillende soorten middelen. Maar wat is nu de beste keuze om te maken? Dit is waar wij u graag bij helpen. Ten eerste hebben wij verschillende soorten sprays waar u voor kunt kiezen. Dit is een snelle en effectieve manier om van de vliegjes af te komen. Niet iedereen vindt het prettig om zo’n spray te gebruiken. Daarom hebben we ook een hoop andere oplossingen. Het is ook niet zo handig om buiten een spray te gebruiken, daar is een val of een vliegenlamp veel effectiever.Een val zal zowel buiten als binnen zeer goed werken. Daarnaast is het ook prettig dat u hier verschillende soorten navulling voor kunt kopen. U hoeft dus maar een keer te kiezen voor het kopen van een val voor fruitvliegjes en daarna kunt u eenvoudig kiezen voor een navulling. Dat is een stuk makkelijker. 

 

Plaats uw bestelling vandaag nog

Naast de sprays en de vallen kunt u bij ons ook kiezen voor vliegenlampen. Deze lampen werken zeer effectief tegen uiteenlopende soorten vliegende insecten. Heeft u dus niet alleen last van fruitvliegjes, maar bijvoorbeeld ook van vliegen of muggen? Dan kunt u hier met een vliegenlamp in een keer effectief vanaf komen. Niet alleen is dit product goed te gebruiken tegen verschillende vliegende insecten, maar ook kunt u het product zowel binnen als buiten gebruiken. Op die manier kunt u het product inzetten zoals u dat wilt. Heeft u uw keuze gemaakt voor het product dat het beste voor u zal werken? Dan wordt het tijd om uw bestelling te plaatsen. En daarvoor zit u bij ons zeker goed. Wij bieden u uiteenlopende voordelen aan. Niet alleen verkopen wij onze producten voor een zeer scherpe prijs, maar ook versturen wij ze zeer snel naar u toe.Zijn de producten die u besteld bij ons op voorraad en bestelt u voor 17:30 uur ’s middags? Dan heeft u de producten de volgende dag al in huis. De enige uitzondering hierop is de dagen waarop de post niet bezorgd wordt.

 

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u vragen over fruitvliegjes of de producten die wij verkopen om de plaag te verhelpen? Dan helpen wij u natuurlijk graag verder. U kunt hierover dan ook contact opnemen met de klantenservice. Een van onze medewerkers staat u dan te woord en zal ervoor zorgen dat u alle informatie krijgt die u nodig heeft om een goede beslissing te maken. Het is niet langer nodig om last te hebben van een plaag van fruitvliegjes. Heeft u er al een tijdje last van? Zorg er dan vandaag nog voor dat u op zoek gaat naar een oplossing. Bij ons zit u daarvoor goed. Het is natuurlijk belangrijk voor ons om u zo goed mogelijk te helpen. Neem daarom vandaag nog een kijkje bij ons in het assortiment om erachter te komen wat de beste oplossing voor u is. Wanneer u voor meer dan € 40,- bestelt, betaalt u geen verzendkosten. Dat is nog een ander voordeel die wij u aanbieden!

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)

Fruitvliegjes
Minimal Price: 7.95