Hot exit
  • Hot exit

Hot exit

Artikelnummer: A1401
€ 16,95

Betaalmethodes Ongediertewinkel.nl

OF

Voor 17.30 besteld, morgen in huis.

Thuisbezorgd voor €6,50

Levering in Nederland Nederland en België België met PostNL.

Snel overzicht

Hot exit is een effectieve spray van het merk BSI om de overlast van honden en katten in uw tuin tegen te gaan. U kunt immers veel last hebben van een hond of kat en u zal dat dan willen aanpakken.

Productbeschrijving

Ze graven immers kuilen in uw tuin en vernielen wortels van struiken en planten. Daarnaast jagen en verorberen katten de tuinvogels. En dan is er natuurlijk nog de overlast van hondenpoep en kattenpoep, wat enorm kan stinken, niet goed voor de hygiëne is en ziektes kan overdragen.

 

Als een hond of kat telkens huishoudt in uw tuin, dan wordt het tijd voor een goed middel zoals hot exit van BSI. Dit middel heeft als hoofdbestanddeel rode pepers, wat honden en katten vreselijk vinden. Hot exit is een uniek afweermiddel tegen honden en katten voor gebruik buitenshuis.

 

Hot exit online kopen in onze webwinkel bij overlast katten of honden

Bij de webwinkel van Ongediertewinkel.nl kunt u twee varianten van hot exit online kopen: een bus van twee liter en een kleinere spuitbus. De bus is zeer geschikt om uit te strooien op plekken als het gazon, zaaibedden, op vlonders en in bloembakken. De spuitbus is bestemd voor de kleinere oppervlakten.

 

Hot exit heeft een langdurige werking. Honden en katten moeten wel even de verbinding maken dat de voor hen onaantrekkelijke luchten van de pepers bij uw tuin horen; hebben ze dit eenmaal door, dan blijven ze weg. Uiteraard is dit middel tegen hond en kat ongevaarlijk voor de beesten.

 

Hot exit koopt u snel en voordelig in de webwinkel van Ongediertewinkel.nl.


Inhoud
:
 500 ml

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Anti honden en katten korrels

Anti honden en katten korrels

€ 16,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Luxan tegen katten

Luxan tegen katten

€ 19,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Honden en kattenverjager op zonne-energie

Honden en kattenverjager op zonne-energie

€ 53,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis