Hozelock Viton

Als je op zoek bent naar een industriële drukspuit dan is de Hozelock Viton de beste oplossing. Deze drukspuit is speciaal gemaakt voor agressieve chemicaliën. Dit zorgt ervoor de Hozelock Viton kunt gebruiken bij het bestrijden van ongedierte. 

 

Soms moet je om ongedierte te bestrijden zware middelen gebruiken. Het kan bijvoorbeeld gaan om houtwormen of boktorren. Hiervoor heb je soms zware chemicaliën nodig. Deze stoffen zijn agressief en corrosief en kunnen materialen aantasten. Als je deze middelen moet spuiten, heb je daarvoor een geschikte hogedrukspuit nodig die hier tegen bestand is. Hiervoor kan je de speciale drukspuit Hozelock Viton gebruiken. Dit artikel is bij Ongediertewinkel.nl verkrijgbaar in 1,25 liter en 5 liter uitvoering.

 

De Hozelock Viton is zeer gemakkelijk in gebruik, slechts 1 keer oppompen om de gehele inhoud te kunnen verspuiten. De Viton sproeilans is gemaakt van het roestvrijstaal en garandeert een lange levensduur. Deze drukspuit heeft een TUV-goedgekeurde fles voor duurzaamheid en hogedruk en is voorzien van Viton pakkingen voor agressieve chemicaliën.

 

Een gewone hogedrukspuit is vaak niet voldoende

Een gewone hogedrukspuit is vaak alleen bestand tegen water. Wellicht kan je wat niet-agressief schoonmaakmiddel toevoegen, maar dan houdt het wel op. Met dat soort middelen reken je echter niet af met ongedierte als houtwormen en boktorren.

 

Het soort middelen wat je tegen dat soort ongedierte moet gebruiken is agressief van aard. Een gewone hogedrukspuit is hier vaak niet tegen bestand. Het vat of de slang wordt dan aangetast door de chemicaliën. Het zou jammer zijn als je dure hogedrukspuit hierdoor kapotgaat.

 

Hozelock Viton is bestand tegen agressieve chemicaliën

Ongediertewinkel.nl verkoopt een speciale drukspuit voor het gebruiken van dit soort bestrijdingsmiddelen. Deze hogedrukspuit is de Hozelock Viton. De tank is zeer robuust en is gemaakt van polyethyleen. Alle onderdelen van de spuit zijn chemisch resistent. Daarnaast zit er een filter in de tank, dat voorkomt dat er verstoppingen ontstaan.

 

De Hozelock Viton kan je krijgen in een compacte 1,25 liter uitvoering. In veel gevallen is dit voldoende. Heb je meer nodig, kies dan voor de 5 liter uitvoering. Uiteraard is deze wat duurder, maar je kunt dan echt grondig te werk gaan. Het grotere model van de Hozelock Viton zorgt ervoor dat je minder vaak hoeft bij te vullen. Hoe eerder je met dit nare karweitje klaar bent, hoe beter.

 

Drukspuiten voor ongediertebestrijding

Naast de Hozelock Viton tref je bij Ongediertewinkel.nl tevens andere drukspuiten aan die gebruikt kunnen worden bij de bestrijding van ongedierte. Drukspuiten worden voornamelijk gebruikt voor de bestrijding van houtworm en boktor. Zo kan dit producten worden ingezet om het bestrijdingsmiddel goed te verdelen over het te bestrijden oppervlakte. Naast drukspuiten hebben we tevens trechters waarmee u het (giftige)middel veilig in de tank kunt gieten.

 

Ook de bestrijdingsmiddelen zijn bij ons verkrijgbaar

De Hozelock Viton kan je gebruiken om bestrijdingsmiddelen te spuiten. Deze middelen zelf kan je ook bij Ongediertewinkel.nl verkrijgen. Zo hebben wij bijvoorbeeld meerdere soorten houtworm- en boktor bestrijdingsmiddelen. De Hozelock Viton kan hier prima mee omgaan. Het is een eenmalige uitgave, maar het voorkomt dat je gewone hogedrukspuit kapotgaat.

 

De Hozelock drukspuit Viton wordt vaak gebruikt voor o.a. de bestrijding van boktor en houtworm. Bij de bestrijding van deze ongedierte in hout adviseren wij om Perfacs kant-en-klaar houtworm of boktor bestrijdingsmiddel te gebruiken. Dit omdat het bestrijdingsmiddel in combinatie van de Hozelock Vition dan goed over het hout verdeeld wordt. Dit bestrijdingsmiddel heeft een nawerking van 10 jaar, dus als u het hout heeft behandeld met Embasol houtwormdood komt er 10 jaar geen houtworm of boktor meer in het hout.

 

Bestel je drukspuit snel en eenvoudig

Ongedierte als houtwormen en boktorren kan je maar het beste zo snel mogelijk aanpakken. Het probleem wordt immers alleen maar erger. Stel de klus daarom niet te lang uit. Ongediertewinkel.nl is je op dit punt behulpzaam. Wij hanteren een eenvoudig bestel- en betaalproces en bieden snelle levering.

 

Bestellen gaat zeer gemakkelijk en voor betaling kan je kiezen uit vele mogelijkheden. Voor bestellingen boven de 40 euro hoef je geen verzendkosten te betalen. Aangezien je daar met de Hozelock Viton plus bestrijdingsmiddel sowieso overheen komt, hoef je daar in ieder geval niet extra voor te betalen.

 

Bestel je op een werkdag voor 21.30 uur en zijn de artikelen op voorraad, zoals meestal het geval is? Dan wordt je pakket dezelfde dag nog verzonden. In andere gevallen ontvang je de Hozelock Viton en eventuele bestrijdingsmiddelen kort daarop.

 

Dankzij Ongediertewinkel.nl kan je snel aan de slag om af te rekenen met ongedierte. Lees de gebruiksaanwijzing van de middelen en de Hozelock Viton goed door. Met dit soort middelen wil je zorgvuldig omgaan, omdat ze niet zonder risico zijn.

 

De Hozelock Viton is een effectieve manier om zo veilig mogelijk bestrijdingsmiddelen te spuiten. Neem geen risico en bestel hem op Ongediertewinkel.nl!

 

Hulp nodig?

Heb je vragen over het bestrijden van ongedierte? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag om de juiste producten te selecteren waarmee je zelf ongedierte kunt bestrijden. Ook voor tips om houtworm en boktor te bestrijden helpen wij u graag verder. We zijn telefonisch bereikbaar of via de chat.

 

Direct zelf beginnen met het bestrijden? Bestel dan snel de Hozelock Viton op Ongediertewinkel.nl.

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

 1. Hozelock Viton 1,25 liter

  Hozelock Viton 1,25 liter

  Gratis verzending

  Deze hogedrukspuit is speciaal ontworpen voor zwaar gebruik waarbij bestendigheid tegen agressieve chemicaliën vereist is.

  Meer info >
  € 49,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Hozelock Viton 5 liter

  Hozelock Viton 5 liter

  Gratis verzending

  Deze hogedrukspuit is speciaal ontworpen voor zwaar gebruik waarbij bestendigheid tegen agressieve chemicaliën vereist is.

  Meer info >
  € 79,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Hozelock Viton
Minimal Price: 49.95