Zilvervisjes bestrijden

 

Als u zilvervisjes in uw badkamer of keuken heeft zal u deze zo snel mogelijk willen verdelgen, uitroeien of doodmaken. Wilt u zilvervisjes bestrijden door deze plaag helemaal weg uit uw huis te verwijderen, lees dan de onderstaande tips van Ongediertewinkel.nl. Bij deze webwinkel kunt u online middelen kopen voor de aanpak van uw probleem met zilvervisjes. Wij hebben 12 verschillende ongediertebestrijding producten voor zilvervisjes bestrijden in ons aanbod, wat een einde zal betekenen van uw overlast door zilvervisjes.

 

Deze glibberige beestjes huizen graag in vochtige gedeeltes van uw badkamer, wc en vooral de keuken. Deze insecten zijn vooral uit op suikers, zetmeel en koolhydraten, wat dan ook als lokmiddel voor zilvervisjes in onze bestrijdingsproducten tegen zilvervisjes wordt gebruikt. De ‘drogere variant’ het papiervisjes heeft het vooral gemunt op het aanvreten van uw boeken, terwijl het ovenvisje ook bij hogere temperaturen kan leven.

 

Zilvervisjes bestrijden: een goede aanpak vindt u in onze webwinkel

Alleen de luchtvochtigheid in uw woning omlaag brengen door goede ventilatie is vaak niet voldoende. Ook simpele tips op internet als een halve aardappel in een zakje werken vaak niet goed genoeg. Kijk daarom in onze webwinkel, waar u terecht kunt voor een goede aanpak van zilvervisjes bestrijden.

 

Een populair middel tegen zilvervisjes doden is de zilvervisjesval. Op basis van een voor de zilvervisjes sterk ruikend koolhydratenluchtje worden ze gelokt en gevangen. Dit is een effectieve methode van zilvervisjesbestrijding. De zilvervisjes denken dat ze voedsel hebben gevonden en komen bij de meeste vallen tegen zilvervisjes die u online kunt kopen bij webwinkel Ongediertewinkel.nl vast te zitten doordat er een kleefstof is aangebracht. De actieve stof komt niet in contact met andere zaken in de omgeving en is dus verantwoord om te gebruiken in combinatie met uw kind of huisdier.

 

Zilvervisjes bestrijden met een plakval of spray

In het assortiment van zaken voor zilvervisjesbestrijding die u online kunt kopen in onze webwinkel hebben wij tevens een plakval, ter bestrijding van zowel zilvervisjes als ovenvisjes en papiervisjes, die blijven vastplakken als ze eenmaal gelokt zijn. Het plakmiddel bevat overigens geen insecticiden of chemische lokmiddelen. De plakval is tevens zeer geschikt om lang goed te blijven in vochtige ruimtes waar zilvervisjes zich graag ophouden. De vallen hebben een houdbaarheid uiteenlopend van twee, vier en zes maanden. Ook hebben wij pakjes van zes kleefvallen tegen kruipende insecten in het algemeen.

 

Een ander goed werkend middel tegen zilvervisjes zijn de drie types spray voor het bespuiten van naden, kleding en andere plekken in huis waar deze insecten zich graag ophouden. Eenmaal ingespoten geeft een nawerking van vier tot zes weken.

 

Zilvervisjes bestrijden met ultrasoon geluid

Tevens populair voor mensen die de overlast zat zijn en een goede aanpak van zilvervisjesbestrijding willen, zijn de vier elektrische opties die wij hebben. Deze verjagers voor zilvervisjes maken een ultrasoon geluid, wat u zelf niet kan horen maar een schrik is voor deze insecten. Ze hebben een bereik van rond de vijftig vierkante meter en u kunt ze net als een nachtlampje heel eenvoudig in een stopcontact steken.

 

Artikelen voor zilvervisjes bestrijden koopt u bij Ongediertewinkel.nl!

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

18 artikel(en)

Zilvervisjes
Minimal Price: 5.95