Filter:

Selectie verfijnen

Bereik
 1. 0 - 50m2 (6)
 2. 51 - 100m2 (6)
 3. 101 - 200m2 (5)
 4. 400m2 of meer (1)

Insectenlamp elektrocutie

Als u een probleem heeft met vliegende insecten, in of rondom uw huis, dan wilt u hier natuurlijk graag iets aan doen. Wij hebben hier verschillende insectenlampen voor in ons assortiment. Het insectenlamp elektrocutie bestaat uit drie belangrijke onderdelen:

 

 

Door de verschillende onderdelen van het insectenlamp elektrocutie wordt ervoor gezorgd dat u op een zeer effectieve wijze van de vliegende insecten af kunt komen waar u zo’n last van heeft. Of u nu een plaag heeft van vliegen, muggen of juist wespen, met het uitstekende insectenlamp elektrocutie hoeft het op een zeer korte termijn geen probleem meer voor u te zijn.

 

De onderdelen van het insectenlamp elektrocutie

De speciale UV lamp zorgt ervoor dat de vliegende insecten aangetrokken zullen worden. Dit zal met alle vliegende insecten het geval zijn. Ook als u dus last heeft van verschillende soorten vliegende insecten dan kunt u dat in een keer oplossen. Het spanningsrooster in de lamp zorgt ervoor dat de insecten snel en pijnloos gedood worden. Vervolgens worden ze in het opvangbakje opgevangen. Deze kunt u makkelijk verwijderen om de dode insecten weg te gooien. 

 

Bestel uw insectenlamp bij ons

Wij bieden u niet alleen een breed assortiment aan van producten om vervelende beesten tegen te gaan, maar ook nog eens voor een goede prijs. We hebben de insectenlampen ook regelmatig in de aanbieding, u kunt het dan voor een nog betere prijs krijgen. Bekijk daarom ons assortiment vandaag nog. Plaatst u voor 17:30 uur ’s middags uw bestelling? Dan heeft u deze morgen al in huis.

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

20 artikel(en)

 • Vliegenlamp 11 Watt

  € 19,95

  Special Price € 14,95

  25% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
 • Vliegenlamp 16 Watt

  € 37,95

  Special Price € 29,95

  21% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
 • Vliegenlamp 30 Watt

  € 59,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
  Gratis verzending
Insectenlamp elektrocutie
Minimal Price: 11.50