Filter:

Selectie verfijnen

Bereik
 1. 0 - 50m2 (6)
 2. 51 - 100m2 (6)
 3. 101 - 200m2 (6)
 4. 201 - 300m2 (1)
 5. 400m2 of meer (1)

Insectenlamp te koop

Wanneer je op een mooie en warme dag in de tuin wilt zitten, is er niets zo vervelend als gestoord te worden. Dat hoeft niet direct te komen door de mensen om je heen of je mobiele telefoon. Er is een veel akeligere manier om van je rust beroofd te worden, namelijk wanneer er ineens muggen, vliegen of wespen om je heen te vinden zijn. Wanneer het gaat om één of twee van deze insecten, dan is de omvang nog te overzien. Een vliegenmepper kan dan al voldoende uitkomst bieden. Het wordt een ander verhaal wanneer ze er massaal voor hebben gekozen om bij jou langs te gaan. Hoe kom je er dan nog vanaf? Je vindt bij ons altijd dé insectenlamp te koop aangeboden worden die je nodig hebt. Je zult waarschijnlijk wel vaker een insectenlamp te koop aangeboden zien worden. Wat is de reden waarom je zo’n lamp het beste kunt komen bij ons? We vertellen het je graag.

 

Daarom koop je een vliegenlamp

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk van deze insecten af, zodat je weer lekker rustig buiten kunt gaan zitten. Of misschien heb je ze ook al wel binnen? Waar ze ook zijn, het is gewoon storend om ze in de buurt te hebben. Wanneer het gaat om vliegen, dan heb je als voordeel dat ze in ieder geval niet steken. Een nadeel is echter wel dat ze ziektes bij zich kunnen dragen waar wij als mensen ziek van kunnen worden. Ze kunnen uitwerpselen achterlaten op ons voedsel of daar eitjes op leggen. En eitjes, daar leg het vrouwtje een hoop van in haar leventje. Ze leeft overigens maar een paar weken, maar produceert in die tijd veel nakomelingen. Ze kan wel honderden nieuwe vliegjes het levenslicht bezorgen.

 

Dat betekent dat als je de pech hebt een mannetje en vrouwtje in je huis te hebben, je na een paar weken al last kunt hebben van een plaag van omvangrijke omvang. Muggen zorgen voor voorplanting buitenshuis. Ze maken daarbij gebruik van water om de eitjes in te leggen. Het zijn trouwens alleen de vrouwtjes die steken kunnen. De mannetjes hebben geen angel. Ook muggen zorgen net als vliegen voor veel nakomelingen. Van muggen word je niet zo snel ziek, hoewel je je van een muggenbult toch erg akelig kunt voelen. Reden genoeg dus om een insectenlamp te koop te vinden. Zo kun je de schade zoveel mogelijk beperken of zelfs voorkomen. Wij hebben de insectenlamp te koop staan die past bij jouw situatie. Of je nu een professional bent of een particulier, je wilt gewoon gebruik kunnen maken van het beste product dat er is.

 

Snelle dood van het ongedierte en hygiënisch

Je bent op zoek naar een insectenlamp te koop, omdat je wellicht al weet van de vele voordelen die zo’n lamp met zich meedraagt. Hij is altijd voorzien van TL buisjes die het vliegende ongedierte als een magneet aantrekken. Dat komt namelijk omdat er UV licht van afkomstig is. En daar zijn deze diertjes gek op. Wanneer ze in contact komen met het spanningsplaatje achter de lampen, dan worden ze gelijk geëlektrocuteerd. Dat betekent dus dat ze een snelle dood sterven en vervolgens terechtkomen in het opvangbakje. Al met al een heel hygiënische manier om van vliegen, muggen en wespen af te kunnen komen. Een mogelijkheid is dat je kiest voor een insectenlamp te koop die een vrij klein formaat heeft, zoals de 7 Watt versie. Het heeft een praktisch formaat om ergens op een tafel neer te kunnen zetten, bijvoorbeeld wanneer je aan de eettafel zonder problemen wilt kunnen eten of samen een drankje wilt doen. Dit apparaat vangt rondom vliegen. Zoek je naar een insectenlamp te koop die een groot bereik heeft? Dan kun je je wellicht wel vinden in de insectenlamp 40 Watt. Hij heeft een bereik van wel 200 m2. Dat maakt dat het artikel ideaal is om te gebruiken in grote ruimtes.

 

Kleefplatenlamp als optie

Vliegenlampen zijn er dus in verschillende soorten. Je kunt bij ons kiezen uit een gewone vliegenlamp, zoals hierboven genoemd, of een kleefplatenlamp. Hoewel deze apparaten qua uiterlijk sterke overeenkomsten vertonen, werken ze net even anders. Beide apparaten zorgen ervoor dat er vliegen worden aangetrokken door het UV licht dat uitgestraald wordt. Echter is de manier van doodgaan net even anders. In de kleefplatenlamp komen ze vast te zitten aan een kleefstrip met een sterke lijmlaag. Ze sterven vervolgens een langzame dood. Een voordeel van zo’n insectenlamp te koop vinden is dat je geen geknetter hoort wanneer er een vlieg contact maakt met het elektrische spanningsplaatje.

 

Lees de specificaties

Ben je ook op zoek naar een insectenlamp te koop? Dan kun je bij Ongediertewinkel.nl terecht voor een mooie voorraad van deze artikelen. Is hij bedoeld voor binnen of buiten? Mocht je zoeken naar een manier om ze buiten te bestrijden, kies dan voor het artikel dat ervoor gemaakt is om tegen vocht te kunnen. Of kies voor een verplaatsbaar lampje die handzaam is en je gemakkelijk op een tafel of boven een tafel kunt plaatsen. Bij elke insectenlamp te koop vind je handige informatie, zoals:

 

 • Het stroomverbruik
 • De aansluitspanning
 • Afmetingen
 • Gewicht

 

Afhankelijk van al deze feiten kun je bepalen welk product voor jou het beste zal werken.

 

Simpel online bestellen

Bij ons vind je altijd een insectenlamp te koop staan die we in voorraad hebben. Zie je een insectenlamp te koop staan in onze webshop? Dan kun je er verzekerd van zijn dat dit artikel van de beste kwaliteit is. We hebben namelijk niet zomaar een insectenlamp te koop staan in onze webshop. Op dit soort producten geldt dan ook een garantie van minimaal een jaar, afhankelijk van het artikel. Neem een kijkje in het assortiment. Vind je hier vervolgens een insectenlamp te koop staan die je aanspreekt, dan kun je deze gelijk online bestellen. En dat betekent weer dat je te maken krijgt met zeer fijne voordelen, zoals:

 

 • Morgen al in huis wanneer je besteld voor 16:00 uur
 • Vanaf een bestelling t.w.v. 40 euro gratis bezorging
 • Achteraf betalen is mogelijk

 

Mocht je vragen hebben over een specifiek product, dan kun je natuurlijk altijd gebruikmaken van onze contactgegevens.

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

25 artikel(en)

 1. Vliegenlamp 4 Watt

  Vliegenlamp 7 Watt

  Kleine vliegenlamp die zowel neergezet als opgehangen kan worden. Het voordeel is dat deze vliegenlamp rondom(360°) vliegen vangt.

  Meer info >
  € 11,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Insectenlamp 5 Watt

  Insectenlamp 5 Watt

  Deze insectenlamp vangt zowel muggen als vliegen uit alle richtingen (360°). De Insectenlamp is zuinig in gebruik en heeft een vangstbereik van 35 m2.

  Meer info >
  € 32,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Insectenlamp 18 Watt

  Insectenlamp 18 Watt

  Gratis verzending

  Deze insectenlamp vangt zowel muggen als vliegen uit alle richtingen (360°). De Insectenlamp is zuinig in gebruik en heeft een vangstbereik van 160 m2.

  Meer info >
  € 44,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 4. Insectenlamp 36 Watt

  Insectenlamp 36 Watt

  Gratis verzending

  Deze insectenlamp vangt zowel muggen als vliegen uit alle richtingen (360°), is zuinig in gebruik en heeft een vangstbereik van maar liefst 600 m2!

  Meer info >
  € 124,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Insectenlamp 12 Watt

  Insectenlamp 12 Watt

  Gratis verzending

  Insectenlamp van 12 Watt voor het wegvangen van vliegen en muggen. Heeft een bereik van 30 m2 en de insecten kunnen van 2 kanten gevangen worden.

  Meer info >
  € 59,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Insectenlamp 30 Watt

  Insectenlamp 30 Watt

  Gratis verzending

  Insectenlamp van 30 Watt voor het wegvangen van vliegen en muggen. Heeft een bereik van 100 m2 en de insecten kunnen van 2 kanten gevangen worden.

  Meer info >
  € 74,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Vliegenlamp 11 Watt

  Vliegenlamp 11 Watt

  Vliegenlamp met een bereik van 90m² die vliegen rondom(360°) vangt. De vliegenlamp kan zowel neergezet als opgehangen worden.

  Meer info >

  € 19,95

  Special Price € 14,95

  25% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Vliegenlamp 16 Watt

  Vliegenlamp 16 Watt

  Vliegenlamp van goede kwaliteit met een bereik van 30m². De vliegenlamp kan zowel neergezet als opgehangen worden.

  Meer info >

  € 37,95

  Special Price € 29,95

  21% korting

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 9. Vliegenlamp 30 Watt

  Vliegenlamp 30 Watt

  Gratis verzending

  Vliegenlamp met een groot bereik van 80m². Aan de onderkant zit een handige opvangbak die gemakkelijk geleegd kan worden.

  Meer info >
  € 59,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 10. Vliegenlamp 40 Watt

  Vliegenlamp 40 Watt

  Gratis verzending

  Vliegenlamp met een zeer groot bereik van 200m². Ideaal voor in grotere ruimtes.

  Meer info >
  € 69,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 11. Muggenstekker

  Muggenstekker

  Muggenstekker met een krachtig UV-lampje van 4 Watt. De muggenstekker heeft een bereik van 25m².

  Meer info >
  € 12,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 12. Vliegenlamp met led

  Vliegenlamp met led

  Door de led lampen in deze vliegenlamp wordt er weinig stroom verbruikt. De vliegenlamp heeft een bereik van 30m².

  Meer info >
  € 28,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 13. Ventilatorlamp

  Ventilatorlamp

  Met deze Ventialtorlamp vangt u snel alle vervelende vliegen weg. De vliegen worden aangetrokken door de led lampjes en worden vervolgens de lamp ingezogen door de ventilator.

  Meer info >
  € 27,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 14. Muggenlamp

  Muggenlamp

  U steekt de muggenlamp in het stopcontact en klaar. De muggenlamp heeft een bereik van 20m².

  Meer info >
  € 11,50
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 15. Vliegenlamp 16 Watt

  Witte vliegenlamp 16 Watt

  Gratis verzending

  Witte vliegenlamp van goede kwaliteit met een bereik van 100m². De vliegenlamp kan zowel neergezet als opgehangen worden.

  Meer info >
  € 44,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 16. Vliegenlamp 30 Watt

  Witte vliegenlamp 30 Watt

  Gratis verzending

  Witte vliegenlamp met een groot bereik van 150m². Aan de onderkant zit een handige opvangbak die gemakkelijk geleegd kan worden.

  Meer info >
  € 74,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 17. Vliegenlamp 40 Watt

  Witte vliegenlamp 40 Watt

  Gratis verzending

  Witte vliegenlamp met een zeer groot bereik van 200m². Ideaal voor in grotere ruimtes.

  Meer info >
  € 89,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 18. Waterbestendige vliegenlamp

  Waterbestendige vliegenlamp 30 Watt

  Gratis verzending

  De waterbestendige vliegenlamp 30 Watt is de ideale oplossing tegen vliegen in vochtige ruimtes.

  Meer info >
  € 129,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 19. Waterbestendige vliegenlamp 40 Watt

  Waterbestendige vliegenlamp 40 Watt

  Gratis verzending

  De waterbestendige vliegenlamp 40 Watt is de ideale oplossing tegen vliegen in vochtige ruimtes.

  Meer info >
  € 149,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 20. Kleefplatenlamp wit

  Kleefplatenlamp wit

  Gratis verzending

  De blauwe UV-lampen trekken de vliegen aan en vervolgens blijven ze plakken op de kleefplaat. Hierdoor heeft u geen brandlucht, geknetter of wegwaaiende insecten meer.

  Meer info >
  € 159,95

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 21. Halo 30 kleefplatenlamp

  Halo 30 kleefplatenlamp

  Gratis verzending

  Deze kleefplatenlamp heeft een vangbereik van 80m², een mooi design en kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden aan een wand.

  Meer info >
  € 299,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 22. Halo 45 kleefplatenlamp

  Halo 45 kleefplatenlamp

  Gratis verzending

  Deze kleefplatenlamp heeft een vangbereik van 120m², een mooi design en kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden aan een wand.

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Meer info >
  € 349,95

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 23. Kleefplatenlamp Edge

  Kleefplatenlamp Edge

  Gratis verzending

  Deze kleefplatenlamp met hoekvormige kleefplaat heeft aantoonbaar meer aantrekkingskracht tot vliegen dan andere kleefplatenlampen.

  Levertijd: 3 tot 5 werkdagen

  Meer info >
  € 349,95

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 24. Proffesionele kleefplatenlamp Chameleon RVS

  Professionele kleefplatenlamp Chameleon RVS

  Gratis verzending

  Kleefplatenlamp die voldoet en de HACCP normen en ideaal geschikt is voor in keuken, bakkerijen, slagers enz.

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Meer info >
  € 349,95

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 25. Vliegen traktatie

  Vliegen traktatie

  Vliegen Traktatie is speciaal ontwikkeld om vliegen aan te trekken. Met de vliegen traktatie verdubbeld u de vangst van vliegenlampen en vliegenvallen.

  Meer info >
  € 11,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Insectenlamp te koop
Minimal Price: 11.50