Filter:

Selectie verfijnen

Bereik
 1. 0 - 50m2 (6)
 2. 51 - 100m2 (6)
 3. 101 - 200m2 (6)
 4. 201 - 300m2 (1)
 5. 400m2 of meer (1)

Insectenlamp

 

Bent u op zoek naar een insectenlamp of Insectenlampen? Dan is er uiteraard meer dan een lamp waar u een keuze uit kunt maken. De insectenlamp is een ideale keuze voor wanneer u last heeft van verschillende soorten vliegende insecten:

 

 

Maar u kunt ook denken aan fruitvliegjes, motten en bijen. Het is erg vervelend om last te hebben van dit soort beesten. Vliegen en fruitvliegjes worden vaak als onhygiënisch gezien, maar het zijn vaak muggen en wespen die voor echte problemen zorgen. Ze steken u en vaak zonder waarschijnlijk. Muggen kunnen u helemaal goed te pakken krijgen, soms zelfs zonder dat u het in de gaten heeft. Met wespen heeft u vaak minder grote problemen, maar het kan wel heel erg pijnlijk zijn als u door deze insecten gestoken worden. Koop daarom een insectenlamp tegen deze insecten. U zult dan snel van het probleem af zijn. Of u nu gewoon rustig wilt kunnen genieten van uw eten en drinken of dat u echt last heeft van een plaag en u daar vanaf wilt komen, in alle gevallen heeft u met een insectenlamp een zeer goed product die u hierbij zal helpen. 

 

De werking van de insectenlamp

Bij ons in het assortiment vindt u uiteraard meer dan een insectenlamp, maar ze werken allemaal op dezelfde manier. Ze hebben dan ook dezelfde belangrijke en werkende onderdelen:

 

 • Speciale UV lamp
 • Spanningsrooster
 • Opvangbakje

 

De speciale UV lamp in de insectenlamp zorgt ervoor dat de verschillende soorten vliegende insecten worden aangetrokken tot de insectenlamp. Als ze dicht genoeg in de buurt komen, dan zal het spanningsrooster ervoor zorgen dat de insecten snel en pijnloos gedood worden. Dit rooster elektrocuteert ze namelijk en dit heeft een snelle werking als gevolg. De dode insecten worden vervolgens opgevangen in het opvangbakje van de insectenlamp. Dit bakje kunt u zeer eenvoudig losmaken van de lamp en daarmee simpel de dode insecten weg te kunnen gooien. Wilt u nog meer insecten aantrekken? Koop dan ook een lokmiddel. Dit kunt u in de insectenlamp plaatsen waar er speciaal ruimte voor is gemaakt. Hiermee kunt u nog meer insecten lokken en dus doden. Als u dus echt last heeft van een plaag, dan raden wij u zeker aan om dit te doen. U bent dan nog sneller van het probleem af. 

 

Het uitkiezen van de beste insectenlamp voor u

Wanneer u bij ons in het assortiment gaat kijken, dan zal u direct opvallen dat we een heel uiteenlopend assortiment hebben van bestrijdingsmiddelen. Niet alleen voor (vliegende) insecten bent u hier aan het juiste adres. We hebben ook middelen tegen ratten en muizen en ook bijvoorbeeld houtworm. U kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken op het gebied van ongedierte en wij hebben er in ieder geval een bestrijdingsmiddel voor. Op het gebied van de insectenlamp heeft u uiteraard de keuze uit verschillende soorten:

 

 • 7 watt
 • 30 watt
 • 40 watt

 

De variërende watt soorten zeggen veel over het bereik van de insectenlamp. Afhankelijk van hoe groot uw probleem is kunt u voor een hogere voltage kiezen. Uiteraard kunnen wij u adviseren over welke insectenlamp het beste bij u past. Zitten de insecten waar u zo’n last van heeft in een vochtige ruimte? Dan lijkt een insectenlamp die op elektriciteit werkt misschien niet het beste idee. Gelukkig hebben we dan toch nog de oplossing voor u! We hebben de 30 watt insectenlamp namelijk ook in een waterproof variant. Deze kunt u dus heel erg goed in een vochtige ruimte gebruiken.  Wilt u hier graag meer over weten? Bekijk het product dan en neem de nodige informatie die wij erbij hebben gezet door. Dit zal u een hoop vertellen over het middel en wanneer u het op de beste manier kunt gebruiken.

 

Koop uw lamp eenvoudig en snel online

Wij hebben verschillende voordelen voor u in de aanbieding wanneer u uw insectenlamp bij ons koopt. Ten eerste houden we er uiteraard rekening mee dat u niet veel langer met het probleem te kampen wilt hebben. Daarom zorgen wij ervoor dat uw bestelling van de bestrijdingsmiddelen die u nodig heeft zo snel mogelijk verzonden wordt. Bestel daarom voor 20.30 uur ’s middags en het wordt dezelfde dag nog verzonden. U bent uiteraard wel afhankelijk van wanneer de post bezorgd wordt. Maar eigenlijk in bijna alle gevallen heeft u de middelen die u zo goed kunt gebruiken de volgende dag in huis. Wilt u nog meer voordelen hebben? Bestel voor meer dan € 40,- aan producten. U betaalt dan namelijk geen verzendkosten. We maken het graag zo voordelig mogelijk voor u. Dat doen we niet alleen door het heel makkelijk te maken om geen verzendkosten te betalen, maar ook door de prijzen van de bestrijdingsmiddelen die we verkopen scherp te houden. U betaalt dus nooit teveel voor de insectenlamp die u zo hard nodig heeft.

 

Neem contact met ons op

Het kan soms best wel lastig zijn om een goede keuze te maken. We hebben een breed assortiment in de aanbieding en als u nog nooit eerder bestrijdingsmiddelen heeft gebruikt, dan is het niet altijd even makkelijk om een keuze hieruit te maken. Wat kunt u dan het beste doen?Contact met ons opnemen natuurlijk! U krijgt dan een van onze vriendelijke medewerkers aan de telefoon en hij of zij zal zeker in staat zijn om u een passend en persoonlijk advies te geven. Wilt u bijvoorbeeld weten welke insectenlamp het beste voor u zal werken? Dan vertellen wij u dat graag!

 

Heeft u geen insectenlamp nodig? Maar juist een middel tegen spinnen of ander ongedierte? Kom dan een kijkje nemen in ons assortiment! We kunnen u echt met ieder soort ongedierte helpen en dat doen we ook erg graag. Een handige tip is om soms al op bepaalde zaken vooruit te lopen. Zo weet u wel dat muggen de kop opsteken tijdens de warmere zomermaanden. Koop van tevoren al uw insectenlamp en u hoeft de hele zomer nergens last van te hebben! U kunt dan lekker overal genieten zonder bang te hoeven zijn om gestoken te worden door deze vervelende insecten. Plaats uw bestelling vandaag nog en ontdek zelf hoe fijn de producten zijn!

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

25 artikel(en)

 1. Vliegenlamp 4 Watt

  Vliegenlamp 7 Watt

  Kleine vliegenlamp die zowel neergezet als opgehangen kan worden. Het voordeel is dat deze vliegenlamp rondom(360°) vliegen vangt.

  Meer info >
  € 11,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Vliegenlamp 11 Watt

  Vliegenlamp 11 Watt

  Vliegenlamp met een bereik van 90m² die vliegen rondom(360°) vangt. De vliegenlamp kan zowel neergezet als opgehangen worden.

  Meer info >

  € 19,95

  Special Price € 14,95

  25% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Vliegenlamp 16 Watt

  Vliegenlamp 16 Watt

  Vliegenlamp van goede kwaliteit met een bereik van 30m². De vliegenlamp kan zowel neergezet als opgehangen worden.

  Meer info >

  € 37,95

  Special Price € 29,95

  21% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 4. Vliegenlamp 30 Watt

  Vliegenlamp 30 Watt

  Gratis verzending

  Vliegenlamp met een groot bereik van 80m². Aan de onderkant zit een handige opvangbak die gemakkelijk geleegd kan worden.

  Meer info >
  € 59,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Vliegenlamp 40 Watt

  Vliegenlamp 40 Watt

  Gratis verzending

  Vliegenlamp met een zeer groot bereik van 200m². Ideaal voor in grotere ruimtes.

  Meer info >
  € 69,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Insectenlamp 5 Watt

  Insectenlamp 5 Watt

  Deze insectenlamp vangt zowel muggen als vliegen uit alle richtingen (360°). De Insectenlamp is zuinig in gebruik en heeft een vangstbereik van 35 m2.

  Meer info >
  € 32,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Insectenlamp 18 Watt

  Insectenlamp 18 Watt

  Gratis verzending

  Deze insectenlamp vangt zowel muggen als vliegen uit alle richtingen (360°). De Insectenlamp is zuinig in gebruik en heeft een vangstbereik van 160 m2.

  Meer info >
  € 44,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Insectenlamp 12 Watt

  Insectenlamp 12 Watt

  Gratis verzending

  Insectenlamp van 12 Watt voor het wegvangen van vliegen en muggen. Heeft een bereik van 30 m2 en de insecten kunnen van 2 kanten gevangen worden.

  Meer info >
  € 59,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 9. Insectenlamp 30 Watt

  Insectenlamp 30 Watt

  Gratis verzending

  Insectenlamp van 30 Watt voor het wegvangen van vliegen en muggen. Heeft een bereik van 100 m2 en de insecten kunnen van 2 kanten gevangen worden.

  Meer info >
  € 74,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 10. Insectenlamp 36 Watt

  Insectenlamp 36 Watt

  Gratis verzending

  Deze insectenlamp vangt zowel muggen als vliegen uit alle richtingen (360°), is zuinig in gebruik en heeft een vangstbereik van maar liefst 600 m2!

  Meer info >
  € 124,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 11. Muggenstekker

  Muggenstekker

  Muggenstekker met een krachtig UV-lampje van 4 Watt. De muggenstekker heeft een bereik van 25m².

  Meer info >
  € 12,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 12. Vliegenlamp met led

  Vliegenlamp met led

  Door de led lampen in deze vliegenlamp wordt er weinig stroom verbruikt. De vliegenlamp heeft een bereik van 30m².

  Meer info >
  € 28,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 13. Ventilatorlamp

  Ventilatorlamp

  Met deze Ventialtorlamp vangt u snel alle vervelende vliegen weg. De vliegen worden aangetrokken door de led lampjes en worden vervolgens de lamp ingezogen door de ventilator.

  Meer info >
  € 27,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 14. Muggenlamp

  Muggenlamp

  U steekt de muggenlamp in het stopcontact en klaar. De muggenlamp heeft een bereik van 20m².

  Meer info >
  € 11,50
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 15. Vliegenlamp 16 Watt

  Witte vliegenlamp 16 Watt

  Gratis verzending

  Witte vliegenlamp van goede kwaliteit met een bereik van 100m². De vliegenlamp kan zowel neergezet als opgehangen worden.

  Meer info >
  € 44,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 16. Vliegenlamp 30 Watt

  Witte vliegenlamp 30 Watt

  Gratis verzending

  Witte vliegenlamp met een groot bereik van 150m². Aan de onderkant zit een handige opvangbak die gemakkelijk geleegd kan worden.

  Meer info >
  € 74,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 17. Vliegenlamp 40 Watt

  Witte vliegenlamp 40 Watt

  Gratis verzending

  Witte vliegenlamp met een zeer groot bereik van 200m². Ideaal voor in grotere ruimtes.

  Meer info >
  € 89,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 18. Waterbestendige vliegenlamp

  Waterbestendige vliegenlamp 30 Watt

  Gratis verzending

  De waterbestendige vliegenlamp 30 Watt is de ideale oplossing tegen vliegen in vochtige ruimtes.

  Meer info >
  € 129,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 19. Waterbestendige vliegenlamp 40 Watt

  Waterbestendige vliegenlamp 40 Watt

  Gratis verzending

  De waterbestendige vliegenlamp 40 Watt is de ideale oplossing tegen vliegen in vochtige ruimtes.

  Meer info >
  € 149,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 20. Kleefplatenlamp wit

  Kleefplatenlamp wit

  Gratis verzending

  De blauwe UV-lampen trekken de vliegen aan en vervolgens blijven ze plakken op de kleefplaat. Hierdoor heeft u geen brandlucht, geknetter of wegwaaiende insecten meer.

  Meer info >
  € 159,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 21. Halo 30 kleefplatenlamp

  Halo 30 kleefplatenlamp

  Gratis verzending

  Deze kleefplatenlamp heeft een vangbereik van 80m², een mooi design en kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden aan een wand.

  Meer info >
  € 299,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 22. Halo 45 kleefplatenlamp

  Halo 45 kleefplatenlamp

  Gratis verzending

  Deze kleefplatenlamp heeft een vangbereik van 120m², een mooi design en kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden aan een wand.

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Meer info >
  € 349,95

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 23. Kleefplatenlamp Edge

  Kleefplatenlamp Edge

  Gratis verzending

  Deze kleefplatenlamp met hoekvormige kleefplaat heeft aantoonbaar meer aantrekkingskracht tot vliegen dan andere kleefplatenlampen.

  Levertijd: 3 tot 5 werkdagen

  Meer info >
  € 349,95

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 24. Proffesionele kleefplatenlamp Chameleon RVS

  Professionele kleefplatenlamp Chameleon RVS

  Gratis verzending

  Kleefplatenlamp die voldoet en de HACCP normen en ideaal geschikt is voor in keuken, bakkerijen, slagers enz.

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Meer info >
  € 349,95

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 25. Vliegen traktatie

  Vliegen traktatie

  Vliegen Traktatie is speciaal ontwikkeld om vliegen aan te trekken. Met de vliegen traktatie verdubbeld u de vangst van vliegenlampen en vliegenvallen.

  Meer info >
  € 11,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Insectenlamp
Minimal Price: 11.50