Kattenschrik
  • Kattenschrik

Kattenschrik

Artikelnummer: 1408
€ 21,95

Betaalmethodes Ongediertewinkel.nl

OF

Voor 17.30 besteld, morgen in huis.

Thuisbezorgd voor €6,50

Levering in Nederland Nederland en België België met PostNL.

Snel overzicht

Het effectieve middel tegen katten verjagen ‘kattenschrik’ van ECO Style is dé ideale manier om de overlast van katten in uw tuin te beperken.

Productbeschrijving

Kattenschrik kunt u online kopen in de webwinkel Ongediertewinkel.nl in de vorm van spray of kleikorrels. Kattenschrik is een van de beste middelen bij last van katten, het is een voordelig middel en zorgt dat uw tuin in goede staat blijft.

 

Bij een kat denken de meesten van ons aan een lief schattig beestje dat nooit hinderlijk zal zijn. Echter voor een deel van de mensen zorgt een kat voor grote problemen in de tuin, waar ze een doorn in het oog kunnen zijn. Problemen die katten veroorzaken zijn bijvoorbeeld overal putjes en kuiltjes graven, het vernielen en omgraven van uw kostbare planten, het aanvallen, opeten of verjagen van de vogels in uw tuin.

 

 

Kattenschrik: voordelig en goed middel tegen overlast katten

Voor veel mensen is dan nog eens de meest ernstige overlast van katten dat ze hun uitwerpselen duidelijk in het zicht neerleggen. Iedereen die last heeft van katten weet hoe vreselijk dit kan ruiken. Daarnaast zijn kattenuitwerpselen ook heuse verspreiders van ziektes voor u, uw kind en uw huisdier. Want uw hond eet vreemd genoeg kattenuitwerpselen op, om het territorium ongedaan te maken. Vooral in uw moestuin zit u natuurlijk niet te wachten op kattenpoep, want uw groentes wil u natuurlijk ook nog opeten. Dit kunnen allemaal heuse redenen zijn om u te storen aan de overlast van poeslief.

 

Wie wil afrekenen met de terreur van een kat of meerdere katten, moet eens een kijkje nemen bij de webwinkel van Ongediertewinkel.nl, voor het online kopen van verschillende middelen tegen kattenoverlast. Een goede aanpak van de hinder van katten in uw tuin wordt opgelost met onze effectief werkende artikelen, zodat deze viervoeters hun stinkende boodschap niet meer in uw tuin zullen achterlaten en deze niet meer als een speeltuin beschouwen. Uiteraard zonder ruzie te krijgen met hun baasjes, in veel gevallen uw naaste buren.

 

Kattenschik kunt u snel en eenvoudig online kopen in onze webwinkel

Kattenschrik van ECO Style is geheel kind- en diervriendelijk, want er zijn geen chemicaliën of andere gevaarlijke stoffen toegevoegd aan deze spray of korrels tegen katten. Kattenschrik biedt een volledig natuurlijke aanpak tegen katten in uw tuin. De spray of korrels zijn weersbestendig, dus ze blijven werkzaam na regenval of een pak sneeuw. De effectieve werking tegen de aanwezigheid van katten wordt veroorzaakt door toevoeging van onder meer sterk geurende chilipeper, wat gegarandeerd een kat kan weghouden uit uw tuin.

 

De korrels of spray moet goed worden verspreid op de plekjes waar een poes graag zit. Belangrijk om te noemen is dat u niet binnen een uur al effect heeft. Katten hebben immers even tijd nodig om het verband te leggen tussen uw tuin en de voor hen irriterende geurtjes. Qua dosering van de Kattenschrik kattenkorrels of kattenspray adviseren wij dertig gram per tien vierkante meter. In een busje zit vierhonderd gram.

 

Kattenschrik online kopen doet u in de webwinkel Ongediertewinkel.nl, uw specialist bij problemen met alle soorten ongedierte.


Inhoud: 400 gram
Dosering: 30 gram per 10 m2

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Ultrasone verjager met flits

Ultrasone verjager met flits

€ 69,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Kattenverjager

Kattenverjager

€ 64,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Anti honden en katten spray

Anti honden en katten spray

€ 16,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis