Ketchall levende muizenvangkooi
  • Ketchall levende muizenvangkooi
  • Ketchall levende muizenvangkooi

Ketchall levende muizenvangkooi

Artikelnummer: 1217
€ 21,95

Betaalmethodes Ongediertewinkel.nl

OF

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Thuisbezorgd voor €6,50

Levering in Nederland Nederland en België België met PostNL.

Snel overzicht

Met deze professionele muizenvangkooi kunt u tot wel 10 muizen tegelijk wegvangen. De muizenvangkooi heeft een transparante deksel.

Productbeschrijving

Veel mensen die met overlast van muizen te kampen hebben willen dit ongedierte op een diervriendelijke wijze uit hun huis bannen. De ketchall muizenvangkooi is een goed middel om muizen te vangen als je op een diervriendelijke wijze muizen wil vangen. Ook is de ketchall in trek bij ongedierteprofessionals op plekken waar ze volgens de regels niet met muizengif mogen werken bij de aanpak van muizen.

 

In tegenstelling tot muizenbestrijdingsmiddelen met gif gaat het er bij de ketchall niet om dat de muis komt te overlijden, maar dat hij ergens buitenshuis kan worden vrijgelaten. Let er wel op dat dit minstens op duizend meter afstand van je huis gebeurt. De muis leeft namelijk met een roedel in een territorium, en zijn in staat om op een grote afstand hun nest terug te vinden. Dit advies is er een die je altijd in acht moet nemen bij het kopen van een multiple catch trap.

 

Ketchall: muis komt er makkelijk in maar er niet meer uit

De ketchall is een muizenvangkooi van roestvrij staal met een opwindmechaniek, waarin de muis gemakkelijk binnenkomt maar er vervolgens niet meer uit kan. Deze muizenvangkooien hebben allen een doorzichtig plastic deksel, waardoor altijd te zien is of je een muis te pakken hebt.

 

Door hun beperkte zicht verplaatsen muizen zich voornamelijk langs muren, zodat ze de zekerheid hebben dat de looprichting goed is. Plaats daarom de ketchall langs de plinten van de muur en je zal snel resultaat hebben bij het vangen van muizen. Voor een nog beter effect adviseren wij om bij de deurtjes of wat lokstof te gebruiken.

 

Ideaal bij een muizenplaag

Zeker bij een muizenplaag is een deze Britse vinding het juiste middel om muizen groepsgewijs aan te pakken. Omdat er meerdere ingangen zijn, kunnen er meerdere muizen tegelijk naar binnen. De ketchall kan maar liefst tien muizen in één keer herbergen, wat twee maal zo veel is als de vergelijkbare muizenvangkooi de multiple catch trap. Met andere woorden: hij heeft een grote opvangcapaciteit, waar je echt wat aan hebt.

 

Ook is deze val zeer eenvoudig in gebruik, er kan weinig verkeerd gaan als je een val zoals deze koopt tegen de overlast van muizen. Doordat er diverse muizen in een korte tijd kunnen worden gevangen, raadt de fabrikant aan om regelmatig de muizenvangkist te controleren of er iets is gevangen, want zodra hij vol is kan er geen muis meer bij. Dit is heel eenvoudig te controleren door een blik te werpen op de bekisting.

 

Zeer diervriendelijke muizenaanpak

Deze methode staat bekend als zeer diervriendelijk. Niet alleen omdat de muis niet komt te overlijden en levend wordt gevangen, maar ook omdat voorkomen wordt dat de opgesloten muis overlijdt door de hoge stress in de muizenvangkooi. Daarom zijn extra ventilatiegaten in deze muizenvallen gemaakt, waardoor de kans op verstikking klein is.

 

De ketchall is dus zonder meer het meest diervriendelijke middel om muizen te vangen. Deze muizenvangkooi met extra grote capaciteit kun je kopen op Ongediertewinkel.nl voor nog geen 35 euro. Als je voor 16 uur bestelt heb je het al de volgende dag in huis!


Afmeting: 235x185x140mm

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Ronada ratten en muizen lokstof

Ronada ratten en muizen lokstof

€ 9,95

Special Price € 7,95

20% korting

Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Insecten en muizenverjager 220

Insecten en muizenverjager 220

€ 44,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Sakarat Rodentstop tegen ratten en muizen

Sakarat Rodentstop tegen ratten en muizen

€ 13,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis