Mollenklem

Mollen in uw tuin vragen om een effectieve aanpak. Als u mollen of zelfs een mollenplaag heeft, zal u een goed middel willen hebben voor het verdelgen, doden of de bestrijden van dit ongedierte. Mollen en hun molshopen ruïneren uw mooie gazon of de moestuin, de graspollen onder de molshopen sterven af, de wortels van de struiken en de planten in uw tuin worden kapot gemaakt door deze kleine gravertjes en mensen op sportvelden krijgen blessures als enkelverstuikingen door de kuilen die overal plots opduiken. Online de beste mollenklem kopen voor uw mollenbestrijding doet u bij Ongediertewinkel.nl, de ruim gesorteerde webwinkel voor elke vorm van ongedierte.

 

Mollen in uw tuin zal u zo snel mogelijk willen aanpakken, want het is een regelrechte ramp. En hoe langer u wacht, des te erger het kan worden. Hoe kunt u mollen bestrijden? Het doden of verdelgen van een mol doet u het best met een mollenklem. Een klem in meerdere variaties is te koop bij Ongediertewinkel.nl, waar u de beste mollenklemmen vindt die hun kwaliteit in lengte van jaren ruimschoots hebben bewezen. Hieronder leest u hoe u een goede aanpak van mollen realiseert met zo’n klem tegen mollen.

 

Voorgoed afrekenen met mollen: bestrijding met een mollenklem

De aanpak van mollen is divers. Zo zijn er ook diervriendelijke methodes als het spannen van mollengaas. Maar dit is natuurlijk niet waar u graag permanent tegenaan kijkt in uw tuin. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een mollenvanger, waarbij de mol in een koker komt te zitten waaruit hij niet kan ontsnappen en u hem later ergens ver van uw huis kunt bevrijden.

 

Er is in de aanpak van mollen een onderscheid tussen het diervriendelijke mollen verjagen of mollen bestrijden. Op zichzelf is het doden van mollen ook een diervriendelijke methode, omdat hij door een klem immers aan een heel snelle dood overlijdt. Qua diervriendelijkheid is het zo dat in het geval van een mollenvanger het beestje soms heel lange tijd erin zit voordat u hem meeneemt om elders te bevrijden. Dit kan veel stress of zelfs een langzame dood veroorzaken bij mollen. Overweeg dus goed welke aanpak tegen mollen u wilt gaan inzetten.

 

Mollenklem: de beste verdelger voor het doden van mollen

Wie echt voorgoed wil afrekenen met mollen in zijn tuin, kiest voor de meest gebruikte mollenverdelger: de mollenklem. Zodra een mol hierin stapt is hij op slag dood en is er zoals gezegd geen sprake van onnodig te lijden. Hiermee bent u verzekerd van een stopzetting van de overlast van mollen in uw tuin. Wel is het altijd belangrijk om de klem goed af te stellen voor een snel en optimaal resultaat in uw mollenbestrijding.

 

Immers, zodra mollen een klem licht aanraken, zal deze dichtklappen en is de mol dood. De drie mollenklemmen die Ongediertewinkel.nl in zijn assortiment heeft zijn eenvoudig in gebruik. Dat is belangrijk, want als de klem niet goed staat afgesteld, schiet u uw doel voorbij. Het kan dan voorkomen dat de mol niet op slag dood is en daardoor vastzittend in de klem een lange lijdensweg ondergaat. Bij een juiste afstelling is dit niet nodig en sterft de mol een zeer snelle dood. Mensen die online een mollenklem kopen bij de webwinkel Ongediertewinkel.nl krijgen uiteraard een goede beschrijving, zodat ze weten dat hun mollenbestrijding effectief is.

 

Hoe een mollenklem plaatsen?

Een mollenklem zetten doet u bij een druk belopen molleningang. We raden u hierbij aan een gaatje te maken met de hand, om zodoende in beeld te krijgen in welke richting de mol loopt. Sluit het gaatje daarna af, want mollen hebben een hekel aan daglicht.

 

Het beste kunt u de molleningang aan de bovenkant open maken en dan de klem voorzichtig bij de gang plaatsen. Het bovenste deel moet altijd boven de grond uit steken. Zorg ook dat u de omgeving rondom de molshoop niet al te veel verstoort, want daar zijn de beestjes gevoelig voor. Door met handschoenen te werken verkleint u de kans dat de goed ruikende mollen uw mensengeur kunnen ruiken, wat ze zal afschrikken. In dat geval kunnen mollen immers uit vrees voor een mens een nieuwe zijtak gaan graven en de gang waar de klem staat opgesteld vermijden.

 

Waar een mollenklem kopen?

De beste mollenklem kunt u online kopen bij de webwinkel van Ongediertewinkel.nl. Hoewel in de praktijk de klem van diverse materialen kan zijn, leveren wij uitsluitend roestvrijstalen modellen. Alle drie de modellen kunt u op zeer eenvoudige wijze scherp stellen door middel van een stelplaatje. Op het plaatje is het mogelijk om een lokmiddel voor de mol  aan te brengen, zoals een stukje fruit. Een handige tip is om een klem eerst even een paar maal open en dicht te laten schieten, zodat deze soepeler wordt en makkelijker is af te stellen. Zonder al te veel krachtsinspanning kunt u vervolgens de klem tegen mollen plaatsen. Na het plaatsen van een klem moet u wat zand ertussen doen en afdekken met bijvoorbeeld gras en blaadjes, zodat de mol geen argwaan krijgt over dit voor hem onnatuurlijk ogende voorwerp.

 

Voor een goede mollenbestrijding heeft Ongediertewinkel.nl drie modellen in haar assortiment. Erg populair onder onze klanten is de Powercat mollenklem, die door een doordachte werking snel afrekent met uw mollenplaag. Het is een verzinkt model die zeer makkelijk te spannen is, zodat u een gegarandeerd resultaat heeft. Een Powercat kost slechts € 8,95 exclusief verzendkosten, dus u bent hiermee op een voordelige wijze van uw ongedierte af.

 

Vandaag een mollenklem bestellen bij ons is morgen in huis!

Ook heeft Ongediertewinkel.nl een mollenklem met handvat. Het voordeel van dit model is dat u meer grip heeft bij het spannen van de klem voor mollen bestrijden. Vanaf enige afstand is zichtbaar of een klem is dichtgeslagen, want de handgreep staat dan naar beneden. Ook dit model is verzinkt, zodat u er van op aan kan dat hij ondanks zand, modder en regen nog jarenlang mee gaat. Een klem met handvat is al verkrijgbaar voor € 9,95 exclusief verzendkosten, wat aangeeft dat de mollenklem een goedkoop middel van mollenbestrijding is.

 

Een mollenklem kunt u online kopen bij de webwinkel Ongediertewinkel.nl. Vandaag een mollenklem bestellen is morgen in huis!

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

12 artikel(en)

 1. Talpex mollenklem

  Ronada mollenklem

  Eenvoudige mollenklem om snel mollen te bestrijden.

  Meer info >
  € 12,50
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Mollenverjager

  Mollenverjager

  Met deze mollenverjager bent u snel van uw mollenprobleem af. De mollenverjager heeft een bereik van ongeveer 800m2.

  Meer info >
  € 23,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Mollenklem met handvat

  Mollenklem met handvat

  Mollenklem met handvat waardoor deze eenvoudig te plaatsen is.

  Meer info >
  € 13,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 4. Powercat mollenklem

  Powercat mollenklem

  Eenvoudige mollenklem om snel mollen te bestrijden.

  Meer info >
  € 7,50
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Mollen en woelratkoker

  Mollen en woelratkoker

  Mollen en woelratkoker om mollen levend te vangen.

  Meer info >
  € 12,50
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Mollen-vrij granulaat

  Mollen-vrij granulaat

  Zorgt dat mollen gedurende meerdere maanden uit uw tuin verdreven worden.

  Meer info >
  € 22,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. BSI mollenverjager

  BSI mollenverjager

  Gratis verzending

  Een goed middel voor mollen wegjagen uit uw tuin of moestuin is de BSI mollenverjager. Met mollen zal u immers zo snel mogelijk willen afrekenen, want met hun gangenstelsels en molshopen vernietigen ze uw tuin.

  Meer info >
  € 49,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Mollenverjager op zonne-energie

  Mollenverjager op zonne-energie

  Gratis verzending

  Met deze ultrasone mollenverjager op zonne-energie bent u eenvoudig van de mollen af zonder dat u elke keer batterijen hoeft te vervangen.

  Meer info >

  € 44,95

  Special Price € 39,95

  11% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 9. Mollenverjager

  Mollenverjager 675

  Gratis verzending

  Ultrasone mollenverjager om mollen weg te houden van plaatsen waar u ze niet wenst.

  Meer info >
  € 48,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 10. Nature Mollenverjager

  Nature Mollenverjager

  Deze mollenverjager is klaar voor gebruik en werkt op batterijen. Het bereik van de mollenverjager is 225m2.

  Meer info >

  € 42,95

  Special Price € 37,95

  12% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 11. Solar mollenverjager

  Solar mollenverjager

  Solar mollenverjager op zone-energie met een bereik van 700m2.

  Meer info >
  € 39,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 12. Duracell D batterijen(4 stuks)

  Duracell D batterijen (4 stuks)

  Economisch, algemeen gebruik 1,5V Duracell D-cel Alkaline batterijen met een hoge energie, vertrouwde kwaliteit en een langdurig vermogen. Ook goede prestaties bij lagere temperatuur.

  Meer info >
  € 14,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Mollenklem
Minimal Price: 7.50