Elektrische muizenvallen

Wie een goede aanpak van muizen verlangt, maakt een goede keus met een elektrische muizenval, die ook wel de elektronische muizenval bekend staat. Op deze site treft u elektrische muizenvallen aan voor tussen de 34 en 64 euro. Weliswaar een stapje hoger in prijs dan de klassieke muizenval, maar o zo effectief voor een goede muizenbestrijding.

 

De elektrische of elektronische muizenval is een doosconstructie, waarbij een muis die naar binnen wandelt binnen enkele seconden door middel van een schok wordt omgebracht. Om een groot vangbereik te realiseren werken elektrische muizenvallen nog beter als er met een lokstof wordt gewerkt.

 

Elektrische muizenval: niet alleen voor boeren, ook voor bij u thuis

Hoewel de elektrische muizenval veel door boeren en ongedierteprofessionals wordt gebruikt, miststaat hij ook niet in uw huis als uitstekend middel als u last heeft van muizen in huis.

 

De elektrische of elektronische muizenval is heel eenvoudig in gebruik. Zodra een muis in het kastje aanwezig is, brandt er een lampje op het apparaat. Een ander lampje waarschuwt u wanneer de batterijen op zijn. Als u de dode muis verwijdert kunt u de elektrische muizenval heel simpel resetten en is deze klaar voor een volgend gebruik. De overleden muis valt automatisch in een daartoe bestemde opvangcontainer, zodat u hem op hygiënische wijze kunt afvoeren. In de val en het containertje is plek voor meerdere muizen tegelijk.

 

Het beste plaatst u de elektrische muizenval dichtbij een wand, want daar lopen vaak de routes van muizen. Dat komt door hun beperkte gezichtsvermogen, de muur is dan leidraad.

 

Voordelen van de elektrische muizenval

Elektrische muizenvallen hebben de volgende voordelen:

 • Gifvrij
 • Effectief
 • Zorgt voor een snelle dood van de muis, die op deze manier niet onnodig hoeft te lijden
 • Veilig voor kinderen en uw huisdier
 • Beter voor het milieu dan vele andere opties
 • Door de doosconstructie geen overlast van een dode muis in het zicht of de stank van een kadaver
 • Alle muizenvallen zijn CE gecertificeerd

 

Waar plaatst u een elektrische muizenval?

De elektrische muizenval werkt op AA batterijen omdat veel mensen geen stopcontact hebben op de bekende pleisterplaatsen van muizen, zoals kelders, plafondruimtes of schuren. Met één setje batterijen kunt u tot wel honderd dodingen realiseren.

 

Welke elektrische muizenval u het beste kunt gebruiken hangt af van de specifieke situatie bij u in huis. Deze methode werkt het beste als muizen zich begeven op de begane grond. Als u ontevreden bent over het resultaat, kan het altijd goed werken om de val zo nu en dan eens te verplaatsen.

 

Muizen verjagen met ultrasone geluidsgolven

Een andere vorm van elektronische muizenvallen zijn de kastjes met ultrasone geluidsgolven, die schommelen in frequentie en ondraaglijk zijn voor muizen. Hierbij worden muizen dus niet gedood maar verjaagd, wat er in de praktijk toe kan leiden dat ze een woning van even verderop uitkiezen.

 

Bij Ongediertewinkel.nl treft u een keur aan elektrische muizenvallen, een in populariteit stijgende vorm van muizenbestrijding. Besteld voor 20:30 uur betekent de volgende dag al in huis!

 

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 artikel(en)

 1. Elektrische muizendoder

  Elektrische muizendoder

  Gratis verzending

  De elektrische muizendoder is een uniek apparaat! Zodra een muis de elektronische muizendoder binnenkomt, wordt deze binnen enkele seconden door de elektrische lading gedood.

  Meer info >

  € 52,95

  Special Price € 47,95

  9% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Multi Kill Pro elektrische muizenval

  Multi Kill Pro elektrische muizenval

  Gratis verzending

  De Multi-Kill Pro werkt op 4 “C” batterijen(meegeleverd) waarmee tot 150 muizen kunnen worden verdelgd.

  Meer info >
  € 149,95

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 3. Ratzapper

  Ratzapper

  Gratis verzending

  De ratten en muizen Zapper is een elektrische muizenval die u snel van uw muizenprobleem af helpt. Geschikt voor muizen en ratten. Per batterijen set kunnen zo’n 20 muizen gedood worden.

  Meer info >
  € 84,95

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 4. Elektrische muizen & rattenval

  Elektrische muizen & rattenval

  Gratis verzending

  Met de elektrische muizen & rattenval vangt u snel en gemakkelijk veel ratten en muizen weg.

  Meer info >
  € 59,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Duracell AA baterijen( 2 stuks)

  Duracell AA batterijen (2 stuks)

  1,5V Duracell AA Alkaline batterijen met een hoge energie, vertrouwde kwaliteit en een langdurig vermogen. Ook goede prestaties bij lagere temperatuur.

  Meer info >
  € 2,75
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Duracell C batterijen(4 stuks)

  Duracell C batterijen (4 stuks)

  Economisch, algemeen gebruik 1,5V Duracell C-cel Alkaline batterijen met een hoge energie, vertrouwde kwaliteit en een langdurig vermogen. Ook goede prestaties bij lagere temperatuur.

  Meer info >
  € 13,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Ronada ratten en muizen lokstof

  Ronada ratten en muizen lokstof

  Ronada ratten en muizen lokstof: als beste getest! is een professioneel en onweerstaanbaar lokmiddel om snel muizen en rattten weg te vangen.

  Meer info >

  € 9,95

  Special Price € 7,95

  20% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Elektrische muizenvallen
Minimal Price: 2.75