Filter:

Selectie verfijnen

Bereik
 1. 0 - 100m2 (6)
 2. 101 - 200m2 (6)
 3. 201 - 300m2 (4)
 4. 301 - 400m2 (4)
Technologie
 1. Ultrasoon (19)
 2. Elektromagnetisch (6)
 3. Ioniserend (1)
Energiebron
 1. Batterijen (1)
 2. Stopcontact (20)

Muizenverjagers

 

Hoe kunt u het beste muizen verjagen? Wegjagen is een optie, maar bedenk dat zeker spitsmuizen een huis als hun territorium beschouwen. De kans op een terugkeer is dus altijd aanwezig. Zelf muizenverjagers inzetten is goed mogelijk. Hoe u muizen moet verjagen  en welke middelen u kunt inzetten om tot het gewenste resultaat te komen staat hieronder beschreven.

 

Muizen verjagen

Het is een veelvoorkomend probleem: muizen in huis of in bedrijfspanden. Deze knaagdieren kunnen schade veroorzaken in en aan muren en besmetten eten en voedingswaren. Andere problemen die kunnen ontstaan door muizen en ratten zijn brand door aan elektra te knagen en het overbrengen vaan ziektekiemen.

 

Een muizenplaag herkent u doordat u ze ziet lopen of rondscharrelen, door de geur van urine en muizenpoep. Wanneer u heeft geconcludeerd dat u een muizenprobleem heeft is het tijd voor een strijdplan.

 

Het verjagen van muizen is een oplossing dankzij de bestrijdingsmiddelen van ongediertewinkel.nl. Wij bieden verschillende verjagers met elk een andere werking. Zo heeft u ultrasone muizenverjagers, muizenverjagers met een elektromagnetische werking en muizenverjagers met een ioniserende werking. Ook is er verschil in bereik tussen de producten.

 

Indien u muizenverjagers inzet hoeft u zelf niet direct in aanraking te komen met de muizen. Voor veel mensen zijn deze kruipende dieren een angst waarmee ze niet geconfronteerd willen worden. Op deze manier hoeft u ze niet dood en niet levend tegen te komen.

 

Heeft u last van muizen? Dan hebben wij enkele tips om het muizenprobleem niet groter te maken dan het al is:

 

 • Dek voedsel goed af en laat etensresten niet staan
 • Sluit ingangswegen goed af
 • Voorkom nestel- en schuilplaatsen door goed op te ruimen.
 • Houd u keuken schoon

 

Elektromagnetische muizenverjager

Ongediertewinkel.nl heeft een aantal muizenverjagers die elektromagnetisch werken. Dit vinden muizen en ratten zeer vervelend en zullen een ruimte daardoor snel verlaten.

 

De verjagers zetten het elektromagnetische veld dat via de elektrische kabels in een gebouw wordt verspreid om in pulserende en wisselende vibraties met wijzigende frequenties. Het is zeer irriterend voor muizen. Daarnaast gaat de elektromagnetische werking ook door muren heen zodat de knaagdieren ook in de omliggende ruimtes verjaagt worden.

 

Wij bieden een aantal elektromagnetische muizenverjagers aan met elk een verschillend bereik. Op deze manier kunt u bepalen welke muizenverjager uw ruimte of huis nodig heeft.

 

Ultrasone muizenverjager

Naast de elektromagnetische muizenverjagers waar enkel een elektromagnetische werking van toepassing is, zijn er ook muizenverjagers beschikbaar met meerdere technologieën. Een van die technologieën is de ultrasone technologie.

 

De unieke frequentie creëert een onprettige omgeving voor de knaagdieren waardoor het natuurlijke gedrag van de dieren wordt beïnvloed en ze de omgeving vermijden. Dit kan alleen worden waargenomen door dierenoren.

 

Ultrasoon geluid gaat niet door muren en andere obstakels heen. Heeft u last van muizen in meerdere ruimtes dan raden wij u aan om voor elke ruimte een verjager aan te schaffen voor een optimale werking.

 

Ioniserende muizenverjager

De Multistop Pro Ongedierteverjager heeft naast de ultrasone en elektromagnetische werking ook nog een derde technologie. De verjager heeft namelijk ook een ioniserende werking. Bij een ioniserende werking wordt een stroom negatieve ionen verspreidt die de lucht zuiveren zodat de ruimte minder aantrekkelijke wordt voor ongedierte.

 

Bovendien is de Multistop Pro Ongedierteverjager de verjager met het grootste bereik. Met deze verjager kunt u zo’n 400m2 bestrijken. Dit product is uitermate geschikt voor grotere ruimtes en gebieden. 

 

Muizenverjager op batterijen

De insecten en muizenverjager 220 is een verjager met een ultrasoon geluid die werkt tegen muizen, spitsmuizen en insecten. De verjager werkt zowel op batterijen als op het stopcontact.

 

Deze insecten en muizenverjager is helemaal in te stellen. U kan er voor kiezen om het apparaat muizen te laten verjagen of insecten. Ook kan de volume van het apparaat ingesteld worden, hoe hoger de volume hoe beter het ongedierte verjaagd wordt.

 

De verjager wordt geleverd met een snoer van twee meter, maar er kan ook voor worden gekozen om het apparaat op batterijen te gebruiken. Het bereik is 140m2. Houd er rekening mee dat het ultrasone geluid niet door muren heen gaat.

 

Muizenverjager voor buiten

Heeft u last van muizen in uw tuin of in de omgeving rond uw bedrijfspand? De muizenverjagers van ongediertewinkel.nl zijn allemaal geschikt voor buiten. Zo kunt u het ongedierte op afstand houden. De verjagers zijn ook handig om in te zetten indien u groente en/of fruit verbouwt en uw niet gediend bent van bemoeienis van ongedierte.

 

In ons assortiment zijn er verschillende muizenverjagers met een verschillend bereik. Zo zijn er verjagers met een bereik van ‘slechts’ 100m2, maar ook verjagers met een bereik van 400 m2.

 

Victor muizenverjager

Binnen ons aanbod van muizenverjagers willen we de muizenjagers van Victor even uitlichten. Deze muizen en rattenverjager heeft meer dan twee keer het geluid en dekking dan van een standaard ultrasone ratten en muizenverjager. Daarmee is het een zeer populair product binnen ons assortiment.

 

Net als bij andere ultrasone verjagers is bij de Victor muizenverjager het geluid dat wordt geproduceerd niet hoorbaar voor de mensen en huisdieren. Variërende intensieve geluiden en frequenties van ultrasonische geluidsgolven voorkomen dat knaagdieren gewend raken aan de verjager. Aan de rode LED kunt u zien dat het apparaat werkt. Bij het inzetten van deze verjager moet de muizenplaag tussen de 6 a 10 dagen verdwenen zijn.

 

Ultrasoon geluid kan niet door muren heen. Wij adviseren u dus om per ruimte een verjager te plaatsen. De Victor muizenverjager is ook te verkrijgen in een 3-pack. Deze muizenverjager heeft meer dan drie keer het geluid en de dekking van een standaard ultrasone ratten en muizenverjager. 

 

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

20 artikel(en)

 1. Ultrasone muizen en rattenverjager

  Ultrasone muizen en rattenverjager

  Deze verjager werkt met een ultrasoon geluid. Het ultrasone geluid vinden muizen en ratten erg irritant en daardoor zullen ze de ruimte snel verlaten.

  Meer info >
  € 19,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Elektromagnetische muizen en rattenverjager

  Elektromagnetische muizen en rattenverjager

  Deze verjager werkt met een elektromagnetisch veld. Dit vinden muizen en ratten zeer vervelend en zullen daardoor de ruimte snel verlaten.

  Meer info >
  € 23,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Muizen en rattenverjager met flits

  Muizen en rattenverjager met flits

  Deze muizen en rattenverjager verjaagt de knaagdieren met een ultrasoon geluid en als extra ondersteuning kan het flitslicht ingesteld worden om ze extra af te schrikken.

  Meer info >
  € 29,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 4. Muizen en rattenverjager (3 in 1)

  Muizen en rattenverjager (3 in 1)

  Deze muizen en rattenverjager bevat 3 technologieën om de knaagdieren te verjagen. De technologieën zijn ultrasoon, elektromagnetisch en een flits licht. Het apparaat heeft een bereik van 220m2.

  Meer info >

  € 42,95

  Special Price € 39,95

  7% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Muizen en rattenverjager groot

  Muizen en rattenverjager groot

  Gratis verzending

  Met deze muizen en rattenverjager bent u zeer snel van uw probleem met knaagdieren af. De verjager heeft een bereik van maar liefst 360m2.

  Meer info >
  € 49,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Professionele muizen en rattenverjager

  Professionele muizen en rattenverjager

  Gratis verzending

  Met deze professionele muizen en rattenverjager kan u op een gemakkelijke manier knaagdieren verjagen. De verjager heeft 3 standen en werkt met een ultrasoon geluid.

  Meer info >
  € 59,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Multistop ongedierteverjager

  Multistop ongedierteverjager

  Deze ongedierteverjager combineert 2 technologieën, namelijk ultrasoon en elektromagnetisch. De verjager heeft een bereik van 200m².

  Meer info >
  € 29,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Multistop Pro Ongedierteverjager

  Multistop Pro Ongedierteverjager

  Gratis verzending

  De Multistop Pro ongedierteverjager bevat 3 technologieën, namelijk ultrasoon, elektromagnetisch en ioniserend. De verjager heeft een bereik van 400m².

  Meer info >
  € 52,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 9. Ongedierteverjager klein

  Ongedierteverjager klein

  Kleine ongedierteverjager met een ultrasoon geluid tegen muizen, spitsmuizen en insecten. De ongedierteverjager heeft een bereik van 45m2.

  Meer info >
  € 21,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 10. Ongedierteverjager groot

  Ongedierteverjager groot

  Ultrasone ongedierteverjager met nachtlampje om muizen, spitsmuizen en insecten te verjagen. De ongedierteverjager heeft een bereik van 90m2.

  Meer info >
  € 36,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 11. Ongedierteverjager klein(3-pack)

  Ongedierteverjager klein (3-pack)

  Gratis verzending

  Ongedierteverjagers in een handig 3-pack. Omdat het ultrasone geluid van de verjagers niet door muren gaat kan u met dit pakket gelijk in 3 ruimtes ongedierte verjagen. 

  Meer info >
  € 54,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 12. Insecten en muizenverjager 220

  Insecten en muizenverjager 220

  Gratis verzending

  Deze verjager met een ultrasoon geluid werkt tegen muizen, spitsmuizen en insecten. De Insecten en muizenverjager 220 werkt zowel op batterijen als op het stopcontact.

  Meer info >
  € 44,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 13. Ratten en muizenverjager 300

  Ratten en muizenverjager 300

  Gratis verzending

  Ultrasone ratten en muizenverjager met een bereik van 280m2. De verjager bevat 2 speakers voor een optimaal resultaat.

  Meer info >
  € 53,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 14. Muizen en ratten en ongedierteverjager 600

  Muizen, ratten en ongedierteverjager 600

  Gratis verzending

  Met deze professionele muizen, ratten en ongedierteverjager verjaagt u muizen, ratten en insecten snel en efficiënt. Het apparaat heeft een bereik van maar liefst 325 m2.

  Meer info >
  € 87,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 15. Muizen en rattenverjager voor 1 kamer

  Muizen en rattenverjager voor 1 kamer

  Muizen en rattenverjager voor 1 kamer met een bereik van 93m2. Deze verjager zendt een ultrasoon geluid uit wat zeer vervelend is voor de dieren.

  Meer info >
  € 16,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 16. Muizen en rattenverjager klein

  Muizen en rattenverjager klein

  Kleine muizen en rattenverjager met een bereik van 230m². Deze ratten en muizenverjager zendt een ultrasoon geluid en elektromagnetische golven uit.

  Meer info >

  € 29,95

  Special Price € 27,95

  7% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 17. Muizenverjager

  Muizen en rattenverjager

  Muizen en rattenverjager met 2 speakers en daardoor een groot een bereik van 370m². De verjager zendt een ultrasoon geluid en elektromagnetische golven uit.

  Meer info >
  € 37,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 18. Muizen en rattenverjager 2-Pack

  Muizen en rattenverjager 2-pack

  Deze muizen en rattenverjager heeft meer dan 2x het geluid en dekking dan van een standaard ultrasone ratten en muizenverjager.

  Meer info >
  € 37,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 19. Muizen en rattenverjager 3-pack

  Muizen en rattenverjager 3-pack

  Gratis verzending

  Deze muizen en rattenverjager heeft meer dan 3x het geluid en de dekking van een standaard ultrasone ratten en muizenverjager.

  Meer info >
  € 49,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 20. Instecten en muizenverjager

  Insecten en muizenverjager

  Kleine ultrasone verjager om insecten en muizen te verjagen. De verjager heeft een bereik van 25 m2.

  Meer info >
  € 27,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Muizenverjagers
Minimal Price: 16.95