Muizenlijmplank

 

Heeft u last van muizen en wilt u hier een goede oplossing voor vinden? Wij bieden u een ruimaanbod aan bestrijdingsmiddelen tegen muizen. Door ons assortiment bent u op een snelle manier van uw muizen af. Eén van de bestrijdingsmiddelen zijn de muizen kleefplaten. Een effectieve manier voor het bestrijden van muizen. Wij hebben kant-en-klare lijmplanken die direct toepasbaar zijn, maar ook enkel muizenlijm zodat u zelf een lijmplank kunt maken.  

 

Muizen vangen

Muizen is huis kan enorm vies en vervelend zijn. Bovendien kunnen muizen ziektes meebrengen en het is voor horecagelegenheden dan ook de grootste nachtmerrie. Jonge muizen zijn al na 2 maanden geslachtsrijp en krijgt gemiddeld vijf a zes jongen. Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk tegen gaan. U kunt muizen op verschillende manieren bestrijden. De muizen kunnen worden bestrijd met gif, muizen lijmplanken, muizenvangkooien, muizenvallen, muizenverjagers, muizenvoerdoosjes, muizenwering en elektrische muizenvallen. Elke manier met een andere werking. Aan u te bepalen wat voor u de meest geschikte manier is om van uw muizenplaag af te komen.

 

Indien u de muizen wilt vangen dan kan u dat op twee manieren doen. U kunt ze levend vangen zodat u ze daarna op een afstand weer uit kan zetten of u vangt de muizen in een klem om ze daarna weg te gooien. Wanneer u muizen levend wilt vangen gebruik dan een grotere diervriendelijke muizenvangkooi waar meerdere in kunnen. Als de ruimte te klein is dan zijn de muizen snel dood door de stress. Het is een populaire manier om muizen te vangen. Men hoeft namelijk niet geconfronteerd te  worden met een dode muis. Een zeer diervriendelijke methode dus.

 

Wilt u de muis liever doden om van uw probleem af te komen dan is de meest muisvriendelijke manier een klapval. De muis is, indien het goed gaat, direct dood en hoeft dus geen lijdensweg te ondergaan.

 

Zodra een muis gevangen is, dient u de muis direct te verwijderen. Wanneer dit niet direct gedaan wordt bestaat het risico dat andere muizen het gevaar herkennen en dus niet hetzelfde lot zullen ondergaan. Denkt u slechts een muis in uw huis of bedrijfspand te hebben? Vergis u niet, er kunnen vaak meerdere muizen zich in uw huis bevinden. Daarnaast wilt u de muis ook zo snel mogelijk verwijderen vanwege het rottingsproces. Dit gaat namelijk zeer snel. De onaangename geur die achterblijft is dan moeilijk weg te krijgen.

 

Verschillende middelen tegen muizen

In ons assortiment komen veel varianten voor, om de muizenplaag tegen te gaan. Wij bieden verschillende attributen aan, van groot tot klein. Bekijk goed in welke situatie de muizen aanvallen en stem op die manier hier u bestrijdingsmiddel of middelen op aan. Onze muizenlijmplank is bij veel van onze klanten favoriet en daarom erg aan te raden. Het attribuut zorgt voor een grote vorm van bestrijding en veel muizen worden ermee gelokt. Doormiddel van een lokmiddel wordt het voor een muis vaak nog aantrekkelijker gemaakt, om erop af te komen. De muizenlijmplank is zeer goed op te bergen en gemakkelijk in gebruik, ook kunt u deze gerust plaatsen in vochtige ruimtes. Het is zeer verstandig om u bestrijdingsmiddel langs een kant te leggen of daar waar uitwerpselen plaatsvinden. Als u op de hoogte bent, dat u last hebt van een muizenplaag, wacht dan niet te lang en ga opzoek naar de bron. Als u eenmaal de plaatst heeft gevonden, waar de muizen vaak komen, dan kunt u actie ondernemen en bestrijdingsmiddelen inschakelen, om zo snel mogelijk van uw ongedierte af te komen.

 

Ons belang is dat u zo snel mogelijk van uw muizen afkomt en dit kan goed door middel van ons assortiment aan bestrijdingsmiddelen.

 

Trapper LTD lijmplank

Eén van de lijmplanken in het assortiment van ongediertewinkel.nl zijn de Trapper LTD muizen lijmplanken. Deze lijmplak is kant-en-klaar en eenvoudig in gebruik. Door de vanille geur in de lijm worden de muizen extra aangetrokken.

Voor gebruik dient u de folie van de muizen lijmplank er af te halen waarna u de lijmplank op de juiste plek kan leggen. U kunt de lijmplank het beste langs de kant leggen of daar waar uitwerpselen te vinden zijn. De lijm op de lijmvallen droogt niet op en blijft dus altijd plakken.

 

Bij ongediertewinkel.nl kunt u een pakket van 10 Trapper LTD lijmplanken bestellen of een groter pakket van 72 kleefplaten. Vanzelfsprekend is het dat u kiest voor het pakket dat past bij de grote van de muizenplaag. Heeft u vaak last van muizen of heeft u een groot oppervalk waar de muizen zich kunnen bevinden dan raden wij het grotere bestrijdingspakket van 72 stuks aan.

 

Kleeflijm tegen muizen

Wij hebben verschillende muizenlijmen in ons assortiment. Muizenlijm is lijm speciaal voor muizen lijmvallen. Lijmplankjes zijn verkrijgbaar met lijm en eventueel een lokmiddel, ook kunt u de lijm voor muizen vangen door middel van lijmplankjes los kopen bij ons.

 

Als u de lijm los aanschaft dient u een groot stuk hout of karton in te smeren met deze speciale lijm voor muizenbestrijding. De muizenlijm is erg krachtig en kan door de samenstelling niet uitdrogen. U kunt de kleefplanken nog aantrekkelijker maken voor de muizen door er een lokstof op te doen. Ook deze zijn verkrijgbaar op onze webwinkel.

 

Lijmplaat tegen muizen

De kant-en-klare lijmplaten zijn direct toepasbaar voor het bestrijden van muizen of ratten. De lijmplanken hebben een heel dikke lijmlaag, zodat de mus onmogelijk los kan komen. Het voordeel van deze muizenvallen is dat het zonder toevoeging is van gif en bovendien kleur- en geurloos. Indien u kinderen of huisdieren heeft is het ook een geheel ongevaarlijk bestrijdingstechniek. Voor horecagelegenheden zijn de lijmplanken ook uitstekend geschikt. In veel horeca mag niet gewerkt worden met gif en dus zijn de kleefplaten tegen muizen een uitstekend middel.

 

U dient de lijmvallen neer te zetten bij de holingang of de routes die muizen vaak nemen. In de praktijk zal dit vaak dichtbij muren zijn vanwege hun beperkt gezichtsvermogen. De lijmplank met de dode muis kunt u bij de restafval doen, tenzij u als lokmiddel voor de muis gif heeft gebruikt.

 

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

22 artikel(en)

 1. Trapper MC muizen lijmplanken

  Trapper MC muizen lijmplanken (10 stuks)

  Met de Trapper MC kan u gemakkelijk veel muizen weg vangen. De lijmplankjes zijn voorzien van een vanille geur wat de muizen extra aantrekt.

  Meer info >
  € 9,50
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Muizen lijmplanken Trapper LTD

  Muizen lijmplanken Trapper LTD (10 stuks)

  Deze lijmplank is kant-en-klaar en eenvoudig in gebruik. Door de vanille geur in de lijm worden de muizen extra aangetrokken.

  Meer info >
  € 9,25
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Muizen lijmplanken Trapper LTD(45 stuks)

  Muizen lijmplanken Trapper LTD (45 stuks)

  Gratis verzending

  Deze lijmplank is kant-en-klaar en eenvoudig in gebruik. Door de vanille geur in de lijm worden de muizen extra aangetrokken.

  Meer info >
  € 40,00
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 4. Muizen lijmplanken Trapper Max

  Muizen lijmplanken Trapper Max (10 stuks)

  Kant-en-klare lijmplank met vanille geur om de muizen extra aan te trekken. Van deze lijmplank kan eventueel een huisje gevouwen worden.

  Meer info >
  € 9,25
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Muizen lijmplanken Trapper Max(45 stuks)

  Muizen lijmplanken Trapper Max (45 stuks)

  Gratis verzending

  Kant-en-klare lijmplank met vanille geur om de muizen extra aan te trekken. Van de lijmplank kan eventueel een huisje gevouwen worden.

  Meer info >
  € 40,00
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Ratten & muizen lijmplanken Trapper Rat

  Muizen en ratten lijmplank Trapper Rat

  Zeer krachtige lijmplank in een handige verpakking zodat de lijmplanken weer eenvoudig opgeborgen kunnen worden.

  Meer info >
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Lijmval op rol 18 meter

  Lijmval op rol 18 meter

  Gratis verzending

  Met deze lijmval op een rol zorgt u ervoor dat de ratten en muizen er niet meer omheen kunnen zodat u ze altijd vangt.

  Meer info >
  € 79,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Ronada muizen lijmplank

  Ronada muizen lijmplank

  Zeer krachtige lijmplank die eenvoudig weer op te bergen is. De afmeting van de lijmplank 15x10,5 cm.

  Meer info >
  € 2,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 9. Ronada ratten en muizen lijmplank

  Ronada ratten en muizen lijmplank

  Zeer krachtige en grote lijmplank die eenvoudig weer op te bergen is. De afmeting van de lijmplank 21x16 cm.

  Meer info >
  € 3,75
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 10. Trapper muizen lijmplanken

  Trapper muizen lijmplanken (2 stuks)

  Krachtige lijmplanken tegen muizen die weer eenvoudig op te bergen zijn. De afmeting van de lijmplank is 12x8,5 cm.

  Meer info >
  € 3,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 11. Ratten & Muizen lijmplanken

  Ratten & Muizen lijmplanken (2 stuks)

  Zeer krachtige lijmplank in een handige verpakking zodat de lijmplanken weer eenvoudig opgeborgen kunnen worden.

  Meer info >
  € 8,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 12. Houten ratten en muizen lijmplanken

  Houten ratten en muizen lijmplanken (2 stuks)

  Deze houten lijmplanken zijn snel toepasbaar voor muizen en ratten. De lijmlanken zijn groot en hebben een hele dikke lijmlaag.

  Meer info >
  € 6,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 13. 2 Lijmvallen tegen muizen & ratten

  2 Lijmvallen tegen muizen & ratten

  2 lijmvallen met extreme krachtige lijm tegen muizen en ratten.

  Meer info >
  € 8,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 14. Muizenlijm

  Muizenlijm

  Muizenlijm is lijm tegen muizen, met een lijmplank kunt u hiermee muizen vangen met lijm. Lijmplankjes zijn verkrijgbaar met lijm en eventueel een lokmiddel, ook kun u de lijm voor muizen vangen door middel van lijmplankjes los kopen bij Ongediertewinkel.nl.

  Meer info >
  € 5,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 15. Lijmtube tegen muizen en ratten

  Lijmtube tegen muizen en ratten

  Speciale kleef lijm in een tube om ratten en muizen mee te vangen. Behoudt zijn kleefkracht extreem lang en is water- en vochtbestendig.

  Meer info >
  € 6,50

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 16. Super muizen en ratten lijmplanken

  Super muizen en ratten lijmplanken

  De kant en klare super lijmplanken zijn snel toepasbaar voor muizen en ratten. De lijmlanken zijn groot en hebben een hele dikke lijmlaag.

  Meer info >

  € 9,95

  Special Price € 8,95

  10% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 17. 6 Lijmvallen voor muizen en kruipende insecten

  6 Lijmvallen voor muizen en kruipende insecten

  Deze verpakking bevat 6 lijmvallen om ongedierte zoals muizen of insecten te vangen.

  Meer info >
  € 9,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 18. Ronada ratten en muizen lokstof

  Ronada ratten en muizen lokstof

  Ronada ratten en muizen lokstof: als beste getest! is een professioneel en onweerstaanbaar lokmiddel om snel muizen en rattten weg te vangen.

  Meer info >

  € 9,95

  Special Price € 7,95

  20% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 19. Ronada Provoke muizen lokstof

  Provoke muizen lokstof

  Plaats je een muizenval in je huis, dan hoop je dat de muizen daarin gaan lopen. Je moet maar net geluk hebben. Het is echter mogelijk om de kans aanzienlijk te vergroten dat je muizenval effectief zal zijn. Dit kan met Provoke muizen lokstof.

  Meer info >
  € 11,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 20. Aanwijsstickers lokaasdepot

  Aanwijsstickers lokaasdepot

  Werk volgens de HACCP-normen: met deze aanwijsstickers kunt u eenvoudig uw aangebrachte lokaasdepots of feromoonvallen traceren.

  Meer info >
  € 4,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 21. Muizen lijmplanken Trapper LTD(72 stuks)

  Muizen lijmplanken Trapper LTD (72 stuks)

  Gratis verzending

  Deze lijmplank is kant-en-klaar en eenvoudig in gebruik. Door de vanille geur in de lijm worden de muizen extra aangetrokken.

  Meer info >
  € 69,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 22. Muizen lijmplanken Trapper Max(72 stuks)

  Muizen lijmplanken Trapper Max (72 stuks)

  Gratis verzending

  Kant-en-klare lijmplank met vanille geur om de muizen extra aan te trekken. Van de lijmplank kan eventueel een huisje gevouwen worden.

  Meer info >
  € 69,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Muizen lijmplanken
Minimal Price: 2.95