Muizenval

 

Heeft u last van muizen in uw huis en wilt u graag van dit probleem afkomen? Geenprobleem, bij ons vindt u een ruim aanbod aan verschillen de muizenvallen, zodat u kiest wat bij u past. Het is belangrijk dat u op tijd door heeft, wanneer u last heeft van ongedierte. Wij beschikken over de juiste middelen voor de bestrijding ervan en helpen u hier graag bij.

 

Waarom kiezen voor een muizenval?

Als u niet van gif en andere vormen van bestrijding houdt, met name de vloeibare vorm, is een muizenval een geschikt product voor u. U bent niet afhankelijk van gevaarlijke stoffen en het is vaak ook veel goedkoper. Het is een veel gebruikte manier, voor het vangen van muizen en tegenwoordig niet meer weg te denken. De muis wordt gelokt met wat lekkers, zodat de muis het aantrekkelijk vindt om te komen. Wanneer een muis in de val is gelokt, zal de veer losschieten, waardoor de nek van de muis breekt en uiteindelijk sterft. Het is een snelle manier, voor het vangen van muizen en vaak erg effectief. Bedenk hierbij goed positie voor uw muizenval, zodat er optimaal gebruik van wordt gemaakt. Een muis komt sneller op pindakaas af, dan op een stukje kaas, dus speel hierop in en wees slimmer dan de muis. Het uiteindelijke doel is dat u zo snel mogelijk van uw ongedierte afkomt, op de voor uw meest gemakkelijke en effectieve manier.

 

Voordelen van een muizenval

Deze vorm van bestrijding is erg goedkoop, het werkt snel en gemakkelijk om te gebruiken. Het is vooral geschikt voor mensen, die tegen het gebruik van gif zijn en andere vloeibare vormen. Wat mensen vaak niet weten, is dat een gif voor muizen vele malen dieronvriendelijker is, dan het gebruik van een muizenval. Een gif kan niet alleen schadelijk zijn voor een muis, maar ook voor de mens en andere huisdieren. U kunt dus veronderstellen dat er vele voordelen zitten, aan het gebruiken van een bestrijdingsmiddel als deze. Het is goed om u hierover meer te laten informeren en bij vragen kunt u altijd bij ons terecht.

 

Tips voor het zetten van een muizenval

Plaats een muizenval nooit in een openbare ruimte. Het kan erg gevaarlijk zijn voor de mensen, die zich door de ruimte bewegen. Plaats hem daarom altijd tegen een muur of want, zodat als hij dichtklapt, het tegen de muur of want gaat.

 

Het is ook zeer verstandig om meerdere muizenvallen te plaatsen op verschillende plekken, zodat u meer kans hebt op het vangen van een muis. Plaats ze vooral dichtbij doorgangen en looppaden.

 

Ga na wat een muis lekker vindt en speel hierop in. Als een muis iets erg lekker vindt, zal hij er snel op af komen.

 

Bedenk bij het plaatsen van uw vallen, dat u ze regelmatig controleert. U kan zo ook nagaan of uw val werkt of niet en wat u hier anders aan kunt verbeteren.

Denk bij het plaatsen van u val, altijd aan de veiligheid. Gebruik eventueel een doosje, om een val af te dekken. Vooral als u huisdieren en kinderen in uw huis hebt lopen, kan dit erg gevaarlijk zijn. Zorg ervoor dat u goed bent voor bereid en u uw muizenvallen goed op de juiste manier plaatst.

 

Stel u heeft u muizenval op de juiste plaatst neergezet, maar er komt maar geen muis in, maar het lokaas is wel weg? Het is dan belangrijk dat u dan goed controleert, hoe u lokaas vastzit aan het blokje. Een muis is slim en zal er alles aan doen, om er levend uit te komen. Het is dus zeker verstandig om uw bestrijdingsmiddelen regelmatig te controleren, of het daadwerkelijk ook werkt.

 

Hopelijk helpen deze tips u bij het bestrijden van uw ongedierte. Het is handig om deze tips te noteren, zodat u het niet vergeet.

 

Hoe herkent u een muizenspoor? Heel simpel, muizen laten vaak veel sporen achter, vooral buiksmeer. Het ziet eruit als een zwartachtige smeer. Muizen laten ook vaak poep of urine achter en dat kunt u goed herkennen.

 

Heeft u last van een muizenplaag en wilt u hier graag hulp bij? Wij bieden het assortiment dat u nodig hebt. Wees er op tijd bij, zodat u het goed kan behandelen, doormiddel van o.a. een muizenval. Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om vormen van bestrijden en bekijk wat het beste bij u past. Als u vragen hebt, horen wij het graag en wij staan zeker voor u klaar!

 

Soorten muizenvallen

Er zijn veel verschillende soorten muizenvallen. Elk met een andere werking en een ander doeleinde. Zo zijn er vallen die de muizen doden en vallen die de muizen enkel vangen. We hebben voor uw de muizenvallen op een rijtje gezet.

 

 • Traditionele muizenval: Dit is de val waar de meeste mensen aan denken bij het horen van een ‘muizenval’. Deze muizenvallen zijn eenvoudig scherp te stellen door middel van een plastic lokaashouder. Het is een goedkoop maar een zeer degelijk bestrijdingsmiddel tegen muizen.
 • Trip trap muizenval: Als de muis in de trip trap muizenval loopt, kan hij er niet meer uit. De muis wordt echter niet gedood. Door de ventilatiegaten kan de muis gewoon blijven ademen, wat de stress vermindert. Deze val is dan ook zeer diervriendelijk. In combinatie met lokstof kunt u de muizen stimuleren de val in te lopen.
 • Draadkist muizenval: Ook de draadkist muizenval is een diervriendelijke manier om muizen levend te vangen. Bij ongediertewinkel.nl hebben wij een variant met één ingang en een variant met twee ingangen voor meer kans op succes.
 • Muizenkantelval: Deze muizenval is voorzien van een kantel mechanisme. De muis loopt naar de achterkant van de val en vervolgens valt het deurtje dicht.

 

Supercat muizenval

De muizenval van Supercat is een zeer populair product binnen ons assortiment. De Supercat muizenval is binnen enkele seconden opgebouwd en zeer betrouwbaar. Het is een zeer efficiënte val die hygiënisch is. Er zit ongevaarlijke  en een niet-giftige lokstof waardoor het ook voor kinderen en huisdieren ongevaarlijk is.

 

De gifvrije lokstof trekt muizen zeer sterk aan. De gedode muizen kunnen hygiënisch en zonder aanraking uit de val verwijderd worden. Na gebruik kan de val direct weer opnieuw gebruikt worden. De val is zowel geschikt voor binnen- en buitenshuis gebruik.

 

Naast de muizenval van kunststof is er ook een Supercat muizenval van hout in ons assortiment te vinden. Deze muizenval is geproduceerd met FSC gecertificeerd hout. FSC zorgt voor het duurzaam kappen van bosgrond. De ronde slagbeugel zorgt voor een gelijkmatige afstand tussen de slagbeugel en de lokstof. Op deze manier wordt een optimale vangkans gecreëerd en wordt de muis zo humaan mogelijk gedood.

 

Elektrische muizenval

Binnen het assortiment van ongediertewinkel.nl zijn verschillende elektrische muizenvallen te vinden. We zullen er enkele voor u uitlichten:

 

 • Elektrische muizendoder:  De elektrische muizendoder is een uniek apparaat! Zodra een muis de elektronische muizendoder binnenkomt, wordt deze binnen enkelen seconden door de elektrische lading gedood. Bovendien wordt er door middel van een indicatielampje aangegeven wanneer er een muis in de val zit. Het apparaat is eenvoudig te resetten.
 • Multi elektrische muizendoder: Met deze elektrische muizendoder kunt u maar liefst 3 muizen tegelijk vangen. Deze extra sterke elektrische muizenval heeft een hoog voltage en zorgt ervoor dat, door de snelle schok, de muis in enkele seconden dood is.
 • Multi Kill Pro elektrische muizenval: De Multi-Kill Pro werkt op 4 “C” batterijen(meegeleverd) waarmee tot 150 muizen kunnen worden verdelgd. Het kadaver wordt daarna automatisch gedeponeerd in de onderliggende lade, wat ervoor zorgt dat de Multi-Kill tot wel 10 muizen kan doden per nacht. 
 • Ratzapper: De ratten en muizen Zapper is een elektrische muizenval die u snel van uw muizenprobleem af helpt. Geschikt voor muizen en ratten. Per batterijen set kunnen zo’n 20 muizen gedood worden.
 • Elektrische muizen- en rattenval: Een zeer effectief product om van uw ratten en muizen in huis af te komen. De elektrische ratten en muizenval werkt op 4 D-batterijen maar kan ook aangesloten worden op een adapter.

 

Diervriendelijke muizenval

Als we spreken over een diervriendelijke muizenval dan hebben we het al gauw over een muizenval waarbij de muis niet gedood wordt maar gevangen. Het doel van het vangen is om de muis dan weer vrij te laten in de natuur. Doe dit niet dicht bij uw huis en ook zeker niet bij huizen van andere mensen.

 

Bij Ongediertewinkel.nl zijn een aantal muizenvangkooien te vinden.

 

Beste muizenval

Voor iemand met een muizenprobleem is het van belang dat zij beschikking krijgen over de beste muizenval. Een muizenval die effectief is, snel werkt en het liefst diervriendelijk is. Dood of levend een muis vangen. Het voorkomen van een lange lijdensweg is in ons ogen een belangrijk punt.

 

Voor elk muizenprobleem is en ander muizenval geschikt, er is niet één muizenval die het beste is. Wel kunnen wij met zekerheid zeggen dat alle muizenvallen in ons assortiment zijn getest op werking en een foute keuze is niet snel gemaakt. Om u verder te helpen hebben we de populairste producten op een rijtje gezet:

 

 1. Supercat muizenval (kunststof)
 2. Hygiënische muizenval (2 stuks)
 3. Muizenvoerdoos met klapval
 4. Trip Trap muizenval
 5. Traditionele muizenval (3 x 2 stuks)

 

Muizenval maken

Op internet is veel te lezen over het zelf maken van een muizenval. Verschillende trucs en manieren om van je muizenprobleem af te komen. Wij raden dit doe-het-zelf klusje echter af.

 

Een zelfgemaakte muizenval is namelijk niet zo effectief als een professionele. Het zou kunnen zijn dat hij niet werkt en als hij wel werkt is de kans groot dat de werking een lijdensweg is voor de muizen. En ik neem aan dat dit ook niet de bedoeling is. Wij willen dit voorkomen.

 

Wij suggereren dat u kijkt naar een professioneel bestrijdingsmiddel. Dit kan met muizengif, muizen lijmplanken, muizenvangkooien, muizenvallen, muizenverjagers, muizenvoerdoosjes, muizenwering en elektrische muizenvallen.

 

Muizenval lokaas

Plaatst u een muizenval in uw  huis, dan hoopt u dat de muizen daarin gaan lopen. Af en toe moet u daarvoor geluk hebben. Het is echter mogelijk om de kans aanzienlijk te vergroten dat uw muizenval effectief zal zijn. Bij ongediertewinkel.nl hebben we daar een tweetal lokstoffen voor.

 

Ten eerste hebben we muizenval lokaas van Ronada. Ronada ratten en muizen lokstof is als beste getest. Het is een professioneel en onweerstaanbaar lokmiddel om snel muizen en ratten weg te vangen. De lokstof van Ronada is afgestemd op de voedselvoorkeuren van muizen en zal uw vangstopbrengst zeker gaan verhogen. Het is uitstekend geschikt voor alle lijmvallen, vangkooien en houten- en kunststof klapvallen.

 

Daarnaast hebben we Provoke muizen lokstof in ons assortiment. Ook deze lokstof is gebaseerd op de voedselvoorkeuren van muizen. Vanaf een flinke afstand ruiken ze de vloeistof en dit trekt ze aan. Druppel het midden in uw muizenval en de muizen lopen vanzelf naar binnen.

 

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

23 artikel(en)

 1. Supercat muizenval

  Supercat muizenval (kunststof)

  De in enkele seconden opgebouwde muizenval van SuperCat is een van de betrouwbaarste muizenvallen.

  Meer info >

  € 8,95

  Special Price € 7,95

  11% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Muizenvoerdoos met klapval

  Muizenvoerdoos met klapval

  Kunststof muizenvoerdoosje waar zowel muizengif als een klapval in geplaatst kan worden. Het voordeel is dat de klapval niet bereikbaar is voor kinderen en huisdieren.

  Meer info >
  € 6,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Hygiënische muizenval

  Hygiënische muizenval (2 stuks)

  Hygiënische muizenval voor het vangen van muizen zonder ze aan te raken.

  Meer info >

  € 14,95

  Special Price € 13,95

  7% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 4. Diervriendelijke muizenval

  Diervriendelijke muizenval (2 stuks)

  Met de diervriendelijke muizenval kunt u diervriendelijk muizen vangen. De muizenval heeft 1 ingang.

  Meer info >
  € 8,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Muizenval kunststof

  Muizenval kunststof

  Deze kant en klare muizenval is zeer eenvoudig scherp te stellen en uitgevoerd in kunststof.

  Meer info >
  € 1,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Trip Trap muizenval

  Trip Trap muizenval

  Als de muis in deze val loopt, kan hij er niet meer uit. De muis wordt echter niet gedood. Door de ventilatiegaten kan de muis gewoon blijven ademen, wat de stress vermindert.

  Meer info >

  € 9,95

  Special Price € 8,95

  10% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Draadkist muizenval 1 ingang

  Draadkist muizenval 1 ingang

  Eenvoudige draadkist muizenval met 1 inloopgang om levende muizen te vangen.

  Meer info >

  € 8,50

  Special Price € 6,95

  18% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Draadkist muizenval 2 ingangen

  Draadkist muizenval 2 ingangen

  Eenvoudige draadkist muizenval met 2 inloopgangen om levende muizen te vangen.

  Meer info >
  € 8,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 9. Traditionele muizenval

  Traditionele muizenval (3x2 stuks)

  Goedkope, maar degelijke muizenval!

  Meer info >
  € 11,95

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 10. Supercat muizenval (hout)

  Supercat muizenval (hout)

  Deze muizenval zeer eenvoudig scherp te stellen en direct klaar voor gebruik.

  Meer info >

  € 5,95

  Special Price € 4,95

  17% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 11. Muizen klapval

  Muizen klapval (2 stuks)

  Dankzij de precisieveer wordt de muis razendsnel en met meer kracht dan de meeste vallen ingeklemd.

  Meer info >
  € 7,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 12. Diervriendelijke muizenkantelval

  Diervriendelijke muizenkantelval

  De muizenval is voorzien van een kantelmechanisme. De muis loopt naar de achterkant val de val en vervolgens valt het deurtje dicht.

  Meer info >
  € 6,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 13. Levende muizenvangkooi

  Levende muizenvangkooi

  De Levende muizenvangkooi is een diervriendelijke muizenval voor het wegvangen van muizen welke u na vangst in de natuur kunt terugplaatsen.

  Meer info >
  € 9,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 14. Levende muizenvangkooi kunststof

  Levende muizenvangkooi kunststof

  Multiple Catch Trap kunststof levende muizenvangkooi vangt muizen snel en eenvoudig weg. Een kunststof vangkooi met een wip mechanisme waar muizen makkelijk in maar niet meer uit kunnen komen.

  Meer info >
  € 10,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 15. Victor levende muizenvangkooi

  Victor levende muizenvangkooi

  Muizen bestrijden zonder de muizen te hoeven zien, aanraken of doden. Makkelijk te plaatsen en herbruikbaar.

  Meer info >
  € 18,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 16. Multiple Catch Trap levende muizenvangkooi

  Multiple Catch Trap levende muizenvangkooi

  De multiple catch trap is een ideaal middel om muizen te vangen als je diervriendelijk muizen wil vangen.

  Meer info >

  € 13,95

  Special Price € 11,95

  14% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 17. Ketchall levende muizenvangkooi

  Ketchall levende muizenvangkooi

  Met deze professionele muizenvangkooi kunt u tot wel 10 muizen tegelijk wegvangen. De muizenvangkooi heeft een transparante deksel.

  Meer info >
  € 21,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 18. Elektrische muizendoder

  Elektrische muizendoder

  Gratis verzending

  De elektrische muizendoder is een uniek apparaat! Zodra een muis de elektronische muizendoder binnenkomt, wordt deze binnen enkele seconden door de elektrische lading gedood.

  Meer info >

  € 52,95

  Special Price € 47,95

  9% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 19. Multi Kill Pro elektrische muizenval

  Multi Kill Pro elektrische muizenval

  Gratis verzending

  De Multi-Kill Pro werkt op 4 “C” batterijen(meegeleverd) waarmee tot 150 muizen kunnen worden verdelgd.

  Meer info >
  € 149,95

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 20. Ratzapper

  Ratzapper

  Gratis verzending

  De ratten en muizen Zapper is een elektrische muizenval die u snel van uw muizenprobleem af helpt. Geschikt voor muizen en ratten. Per batterijen set kunnen zo’n 20 muizen gedood worden.

  Meer info >
  € 84,95

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 21. Elektrische muizen & rattenval

  Elektrische muizen & rattenval

  Gratis verzending

  Met de elektrische muizen & rattenval vangt u snel en gemakkelijk veel ratten en muizen weg.

  Meer info >
  € 59,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 22. Ronada ratten en muizen lokstof

  Ronada ratten en muizen lokstof

  Ronada ratten en muizen lokstof: als beste getest! is een professioneel en onweerstaanbaar lokmiddel om snel muizen en rattten weg te vangen.

  Meer info >

  € 9,95

  Special Price € 7,95

  20% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 23. Ronada Provoke muizen lokstof

  Provoke muizen lokstof

  Plaats je een muizenval in je huis, dan hoop je dat de muizen daarin gaan lopen. Je moet maar net geluk hebben. Het is echter mogelijk om de kans aanzienlijk te vergroten dat je muizenval effectief zal zijn. Dit kan met Provoke muizen lokstof.

  Meer info >
  € 11,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Muizenvallen
Minimal Price: 1.95