Muizenval

 

Heeft u last van muizen in uw huis en wilt u graag van dit probleem afkomen? Geenprobleem, bij ons vindt u een ruim aanbod aan verschillen de muizenvallen, zodat u kiest wat bij u past. Het is belangrijk dat u op tijd door heeft, wanneer u last heeft van ongedierte. Wij beschikken over de juiste middelen voor de bestrijding ervan en helpen u hier graag bij.

 

Waarom kiezen voor een muizenval?

Als u niet van gif en andere vormen van bestrijding houdt, met name de vloeibare vorm, is een muizenval een geschikt product voor u. U bent niet afhankelijk van gevaarlijke stoffen en het is vaak ook veel goedkoper. Het is een veel gebruikte manier, voor het vangen van muizen en tegenwoordig niet meer weg te denken. De muis wordt gelokt met wat lekkers, zodat de muis het aantrekkelijk vindt om te komen. Wanneer een muis in de val is gelokt, zal de veer losschieten, waardoor de nek van de muis breekt en uiteindelijk sterft. Het is een snelle manier, voor het vangen van muizen en vaak erg effectief. Bedenk hierbij goed positie voor je muizenval, zodat er optimaal gebruik van wordt gemaakt. Een muis komt sneller op pindakaas af, dan op een stukje kaas, dus speel hierop in en wees slimmer dan de muis. Het uiteindelijke doel is dat u zo snel mogelijk van uw ongedierte afkomt, op de voor uw meest gemakkelijke en effectieve manier.

 

Voordelen van een muizenval

Deze vorm van bestrijding is erg goedkoop, het werkt snel en gemakkelijk om te gebruiken. Het is vooral geschikt voor mensen, die tegen het gebruik van gif zijn en andere vloeibare vormen. Wat mensen vaak niet weten, is dat een gif voor muizen vele malen dieronvriendelijker is, dan het gebruik van een muizenval. Een gif kan niet alleen schadelijk zijn voor een muis, maar ook voor de mens en andere huisdieren. U kunt dus veronderstellen dat er vele voordelen zitten, aan het gebruiken van een bestrijdingsmiddel als deze. Het is goed om u hierover meer te laten informeren en bij vragen kunt u altijd bij ons terecht.

 

Tips voor het zetten van een muizenval

Plaats een muizenval nooit in een openbare ruimte. Het kan erg gevaarlijk zijn voor de mensen, die zich door de ruimte bewegen. Plaats hem daarom altijd tegen een muur of want, zodat als hij dichtklapt, het tegen de muur of want gaat. Het is ook zeer verstandig om meerdere muizenvallen te plaatsen op verschillende plekken, zodat u meer kans hebt op het vangen van een muis. Plaats ze vooral dichtbij doorgangen en looppaden. Ga na wat een muis lekker vindt en speel hierop in.  Als een muis iets erg lekker vindt, zal hij er snel op af komen. Bedenk bij het plaatsen van uw vallen, dat u ze regelmatig controleert. U kan zo ook nagaan of uw val werkt of niet en wat u hier anders aan kunt verbeteren. Denk bij het plaatsen van u val, altijd aan de veiligheid. Gebruik eventueel een doosje, om een val af te dekken. Vooral als u huisdieren en kinderen in uw huis hebt lopen, kan dit erg gevaarlijk zijn. Zorg ervoor dat u goed bent voor bereid en u uw muizenvallen goed op de juiste manier plaatst. Het is handig om deze tips te noteren, zodat u het niet vergeet. Stel u heeft u muizenval op de juiste plaatst neergezet, maar er komt maar geen muis in, maar het lokaas is wel weg? Het is dan belangrijk dat u dan goed controleert, hoe u lokaas vastzit aan het blokje. Een muis is slim en zal er alles aan doen, om er levend uit te komen. Het is dus zeker verstandig om uw bestrijdingsmiddelen regelmatig te controleren, of het daadwerkelijk ook werkt. Hopelijk helpen deze tips u bij het bestrijden van uw ongedierte. Hoe herken je een muizenspoor? Heel simpel, muizen laten vaak veel sporen achter, vooral buiksmeer. Het ziet eruit als een zwartachtige smeer. Muizen laten ook vaak poep of urine achter en dat kunt u goed herkennen.

 

Heeft u last van een muizenplaag en wilt u hier graag hulp bij? Wij bieden het assortiment dat u nodig hebt. Wees er op tijd bij, zodat u het goed kan behandelen, doormiddel van o.a. een muizenval. Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om vormen van bestrijden en bekijk wat het beste bij u past. Als u vragen hebt, horen wij het graag en wij staan zeker voor u klaar!

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

25 artikel(en)