Muizen in huis

 

Muizen in huis is een verschijnsel waar elke huiseigenaar wel eens mee te maken krijgt. Of u de muizen nou wil verjagen of verdelgen, u wil ervan af. Op de website van Ongediertewinkel.nl vindt u vele hulpmiddelen voor als u last heeft van muizen in huis. Wij hebben tientallen producten voor muizenbestrijding in huis, u treft er altijd wel een die aan uw wensen voldoet.

 

Want u kunt maar het best zo snel mogelijk afrekenen met muizen of ratten in huis. Niets is immers zo vervelend als telkens muizenkeutels en muizenurine aan te treffen. Om nog maar te zwijgen over de gevaren voor uw gezondheid die dit ongedierte met zich meebrengt.

 

Hoe herkent u muizen in huis?

U weet waarschijnlijk al zeker dat u een muis of rat in huis heeft, anders zou u deze site niet bekijken. Soms kunt u het ook niet helemaal zeker weten of u een muizen in huis heeft. In dat geval: muizenkeutels liggen vaak dichtbij een muur. Ook kunt u eventueel geknaag horen. Muizen moeten namelijk veel knagen om hun tanden af te slijpen, anders kunnen ze niet meer eten. Ook zijn muizen ruikbaar, denk hierbij aan een combinatie tussen ammoniak en muskus.

 

In de koudere maanden kans op muizen in huis

De kans op een muizenplaag in huis is het grootst in de koudere maanden. Muizen gaan dan op zoek naar warmte. Ook zijn in de koudere periodes voedingsbronnen als eikels, noten en kastanjes minder voorradig. In huizen wordt tegen die tijd weer gestookt, dus de keus voor de muis is snel gemaakt.

 

Eenmaal een warm plekje gevonden, plant de muis zich als een razende voort. Ze vreten zich overal doorheen. Isolatiemateriaal, bekabeling, hout of textiel is geen probleem. Als eenmaal de lente aanbreekt zult u geen last van muizen meer hebben, dan verkiezen ze weer de buitenlucht.

 

Wat te doen als u muizen in huis heeft?

Wat kunt u het beste doen als u een muis in huis heeft? Bedenk dat de verschillende muizenrassen verschillende leefgewoontes kunnen hebben, waar u rekening mee kunt houden in de methode die u wilt gebruiken voor de muizenbestrijding in huis. Zo kan de aanpak verschillen als u een veldmuis in huis heeft of spitsmuizen in huis. De ene wijze is duurder dan de ander, maar hoeft niet altijd de effectiefste te zijn. Ook kunt u de diervriendelijkheid meenemen in uw keuze van uw bestrijding van muizen. Oriënteer u goed bij het grote aanbod op de site van Ongediertewinkel.nl.

 

Twee methodes: muizen verdelgen of muizen verjagen

Kortgezegd heeft u de keus uit muizen verjagen of muizen verdelgen in huis. De eerste is de diervriendelijke aanpak, alleen zult u dan zien dat de muizen even verderop in een ander huis weer opduiken. Ook zijn er diervriendelijke muizenvallen te koop, waarbij u na de vangst de muis op een andere plek weer kunt vrij laten. Als u kiest voor een daadwerkelijke bestrijding van de muis, dan komt u terecht bij de diverse gifvarianten.

 

Een veldmuis in huis bestrijden? Een spitsmuis in uw schuur? Raadpleeg de website van Ongediertewinkel.nl!

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

25 artikel(en)

Muizen in huis
Minimal Price: 1.95