Multiple Catch Trap levende muizenvangkooi
  • Multiple Catch Trap levende muizenvangkooi

Multiple Catch Trap levende muizenvangkooi

Artikelnummer: 1221

€ 13,95

Special Price € 11,95

14% korting

Betaalmethodes Ongediertewinkel.nl

OF

Voor 17.30 besteld, morgen in huis.

Thuisbezorgd voor €6,50

Levering in Nederland Nederland en België België met PostNL.

Snel overzicht

De multiple catch trap is een ideaal middel om muizen te vangen als je diervriendelijk muizen wil vangen.

Productbeschrijving

Ook is de multicatch zeer in trek bij professionals op locaties waar ze volgens de regels niet met gif of andere middelen mogen werken bij de aanpak van muizen.

 

In tegenstelling tot andere middelen tegen muizen gaat het er bij een multiple catch trap niet om dat de muis dood gaat, maar dat hij elders kan worden vrij gelaten. Het is wel altijd zaak om dit op minstens een kilometer afstand van je huis of bedrijf te doen. Muizen leven immers met een roedel in een territorium, en zijn in staat om op een afstand van honderden meters hun nest terug te vinden. Deze raad is er een die je altijd in acht moet nemen bij het kopen van een multiple catch trap.

 

Multiple catch trap: gegarandeerd resultaat bij vangen muizen

De ‘multi catch’ is een muizenvangkooi van oerdegelijk gegalvaniseerd staal met een wip-mechaniek, waarin de muis gemakkelijk naar binnen loopt maar er vervolgens niet meer uit kan. Deze kooien tegen muizen hebben allen een doorzichtige deksel, waardoor te allen tijde zichtbaar is of je een muis te pakken hebt.

Door hun beperkte gezichtsvermogen bewegen muizen zich voornamelijk langs muren, zodat ze weten dat de looprichting goed is. Plaats daarom de multi catch langs plinten en je hebt  gegarandeerd resultaat bij het vangen van muizen. Om het effect te vergroten kan een beetje pindakaas bij de deurtjes of wat lokstof erg goed helpen.

 

Een aanrader in het geval van een muizenplaag

Zeker in het geval van een muizenplaag kan een multiple catch trap wonderen verrichten. Doordat er twee of meer ingangen zijn, kunnen meerdere muizen tegelijk naar binnen. Afhankelijk van het model kunnen ze tot vijf of tot tien muizen herbergen. Er kan dus gesteld worden dat de multiple catch trap een grote vangcapaciteit heeft.

 

Ook is deze muizenval zeer eenvoudig in gebruik, er kan niets fout gaan als u een val zoals deze aanschaft tegen de overlast van muizen. Doordat er meerdere muizen in korte tijd kunnen worden gevangen, raden de fabrikanten aan om zo mogelijk regelmatig de kist te controleren of er muizen zijn gevangen, want zodra de kist vol is kunnen er geen muizen meer bij. Dit kun je heel simpel controleren door een blik te werpen op de multi catch.

 

De meest diervriendelijke muizenaanpak

Deze methode is erg populair onder mensen die geen dierenleed willen veroorzaken. Dat gaat niet alleen op voor het gegeven dat de muis niet wordt gedood maar levend wordt gevangen. Wat er ook nog als pluspunt bij komt is dat er wordt voorkomen dat de muis in gevangenschap komt te overlijden door de hoge stress. Daartoe zijn extra ventilatiegaten in de val gemaakt, zodat de kans op verstikking kleiner is.

 

Een multiple catch trap, ook wel genaamd een multicatch, het beste diervriendelijke muizenvangmiddel, is bij Ongediertewinkel.nl verkrijgbaar voor nog geen twintig euro exclusief verzendkosten. Voor 16:00 uur besteld is de volgende dag in huis!


Afmeting: 265x160x45mm

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Ronada ratten en muizen lokstof

Ronada ratten en muizen lokstof

€ 9,95

Special Price € 7,95

20% korting

Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Insecten en muizenverjager 220

Insecten en muizenverjager 220

€ 44,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Sakarat Rodentstop tegen ratten en muizen

Sakarat Rodentstop tegen ratten en muizen

€ 13,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis