Ongedierte verjager

Een ongedierte verjager voor uw aanpak tegen insecten als zilvervisjes, mieren, spinnen of kakkerlakken kunt u erg voordelig online kopen bij de webwinkel van Ongediertewinkel.nl. De modellen ongedierte verjager die onze webwinkel heeft voor insecten zijn allen compact en net als een nachtlampje voor kinderen in het stopcontact te steken.

 

Zodra deze elektrische apparatuur tegen insecten als zilvervisjes, spinnen, mieren en kakkerlakken eenmaal is ingeschakeld, wat te zien is aan een rood LED-lampje, maken ze telkens een ritmisch geluid. Dit geluid is op een ultrasone toonhoogte, wat betekent dat dit voor de mens niet of nauwelijks te horen is. Voor ongedierte is zo’n elektronische ongedierte verjager verschrikkelijk om aan te horen, waardoor u snel af bent van de overlast door insecten.

 

Elektronische ongedierte verjager: effectieve insectenverjager zonder gif of chemicaliën

De ongedierte verjager die u online kunt kopen in de webwinkel van Ongediertewinkel.nl is er in meerdere variaties. Het bereik van zo’n insecten verjager loopt uiteen van 25, 45 en 90 vierkante meter. Hoewel het een relatief voordelige manier is van insecten verjagen als u daar last van heeft, zijn ze telkens een stapje duurder naarmate het bereik toeneemt.

 

Deze insectenverjager is elektronisch en volledig diervriendelijk, want er wordt niet met gif of chemicaliën gewerkt. Onze ervaring is dat ondanks de aanleg van een territorium elk insect uit uw keukenkastjes, kruipruimte of kieren in wanden zal verdwijnen door het ultrasoon geluid uit onze elektronische apparatuur. Deze kunt u online kopen bij de webwinkel van Ongediertewinkel.nl. Vandaag voor 16 uur besteld is morgen in huis!

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 artikel(en)

 1. Multistop ongedierteverjager

  Multistop ongedierteverjager

  Deze ongedierteverjager combineert 2 technologieën, namelijk ultrasoon en elektromagnetisch. De verjager heeft een bereik van 200m².

  Meer info >
  € 29,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Elektromagnetische muizen en rattenverjager

  Elektromagnetische muizen en rattenverjager

  Deze verjager werkt met een elektromagnetisch veld. Dit vinden muizen en ratten zeer vervelend en zullen daardoor de ruimte snel verlaten.

  Meer info >
  € 23,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Multistop Pro Ongedierteverjager

  Multistop Pro Ongedierteverjager

  Gratis verzending

  De Multistop Pro ongedierteverjager bevat 3 technologieën, namelijk ultrasoon, elektromagnetisch en ioniserend. De verjager heeft een bereik van 400m².

  Meer info >
  € 52,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 4. Ongedierteverjager klein

  Ongedierteverjager klein

  Kleine ongedierteverjager met een ultrasoon geluid tegen muizen, spitsmuizen en insecten. De ongedierteverjager heeft een bereik van 45m2.

  Meer info >
  € 21,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Ongedierteverjager groot

  Ongedierteverjager groot

  Ultrasone ongedierteverjager met nachtlampje om muizen, spitsmuizen en insecten te verjagen. De ongedierteverjager heeft een bereik van 90m2.

  Meer info >
  € 36,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Ongedierteverjager klein(3-pack)

  Ongedierteverjager klein (3-pack)

  Gratis verzending

  Ongedierteverjagers in een handig 3-pack. Omdat het ultrasone geluid van de verjagers niet door muren gaat kan u met dit pakket gelijk in 3 ruimtes ongedierte verjagen. 

  Meer info >
  € 54,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Instecten en muizenverjager

  Insecten en muizenverjager

  Kleine ultrasone verjager om insecten en muizen te verjagen. De verjager heeft een bereik van 25 m2.

  Meer info >
  € 27,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Muizen en ratten en ongedierteverjager 600

  Muizen, ratten en ongedierteverjager 600

  Gratis verzending

  Met deze professionele muizen, ratten en ongedierteverjager verjaagt u muizen, ratten en insecten snel en efficiënt. Het apparaat heeft een bereik van maar liefst 325 m2.

  Meer info >
  € 87,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Ongedierte verjager
Minimal Price: 21.95