Overlast steenmarter

Overlast steenmarter is lastig maar niet onmogelijk om aan te pakken als u er last van heeft. Deze zoogdieren worden in Nederland beschermd in de Flora- en Faunawet, maar de overlast van de steenmarter richt van de andere kant wel grote schade aan bij zowel uw auto als woning.

 

Bij auto’s heeft de steenmarter of boommarter het bijvoorbeeld gemunt op diverse rubberen onderdelen, waarbij geldt dat het doorknagen van de benzinekabel brand kan veroorzaken en kapotte remkabels levensgevaarlijk kunnen zijn. Bij de warme plekjes In woningen kan ook de nodige overlast steenmarters optreden, zo kennen wij voorbeelden van urine en prooibloed dat kringen in uw plafond veroorzaakt, of rottende prooiresten achter voorzetwandjes.

 

Snel en eenvoudig producten online kopen tegen overlast steenmarter

Het bestrijden, doden, vergiftigen of verdelgen van de steenmarter mag dus niet, wel kunt u de steenmarter verjagen met artikelen tegen de steenmarter die u online kan kopen bij de webwinkel van Ongediertewinkel.nl. De holtes van uw auto of onder de motorkap raden wij bijvoorbeeld aan om in te spuiten met onze anti marterspray, wat ook geldt voor bepaalde pleisterplaatsen in uw woning. Deze spray tegen steenmarter heeft voor het dier een ondragelijke lucht, waardoor hij zijn territorium zal verplaatsen.

 

Een ander middel tegen overlast steenmarter is elektronische apparatuur die ultrasoon geluid maakt. Dit is een relatief voordelig middel tegen de aanpak van de marter, zeker als u ziet hoeveel kosten u moet maken om uw auto weer te herstellen na last van een steenmarter. Het geluid veroorzaakt een voor de steenmarter zeer irriterend geluid, waardoor hij zal vertrekken.

 

Artikelen tegen overlast marter kunt u online kopen bij de webwinkel van Ongediertewinkel.nl

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 artikel(en)

 1. Anti marterspray

  Anti marterspray

  Anti marterspray is een goed werkend middel tegen de steenmarter en boommarter. Wettelijk gezien mag u een marter niet vergiftigen, maar met een anti marterspray houdt u de marter in ieder geval op afstand.

  Meer info >
  € 17,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Hondenverjager

  Ultrasone verjager

  Gratis verzending

  Ultrasone verjager om o.a. katten, honden, marters, vossen en konijnen te verjagen. De verjager werkt op een adapter of batterijen en heeft een bereik van 200 m².

  Meer info >
  € 64,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Marterverjager auto

  Marterverjager auto

  Deze marterverjager is speciaal gemaakt voor de auto. Marters knagen geregeld de kabels stuk van uw auto en met deze ultrasone verjager kan dat voorkomen worden.

   

  Meer info >
  € 23,95

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 4. Honden en kattenverjager op zonne-energie

  Honden en kattenverjager op zonne-energie

  Gratis verzending

  Honden en kattenverjager op zonne-energie met een bereik van 75m². Deze verjager verjaagt ook vossen, konijnen en steenmarters.

  Meer info >
  € 53,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Ultrasone verjager met flits

  Ultrasone verjager met flits

  Gratis verzending

  Ultrasone verjager met een bereik van 200 m² om snel honden, katten en andere dieren te verjagen. Door de flits schrikken die dieren extra waardoor ze het terrein snel zullen verlaten.

  Meer info >
  € 69,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Ultrasone ongedierteverjager

  Ultrasone ongedierteverjager

  Gratis verzending

  Met deze ultrasone verjager kunt u o.a. honden, katten, vossen, marters, konijnen en vogels verjagen. De  Ultrasone verjager heeft een bereik van 500m², wordt geleverd met een adapter en werkt ook op batterijen.

  Meer info >
  € 86,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Adapter(10 meter)

  Adapter (10 meter)

  Universele adapter van 10 meter voor verschillende ultrasone verjagers.

  Meer info >
  € 19,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Duracell D batterijen(4 stuks)

  Duracell D batterijen (4 stuks)

  Economisch, algemeen gebruik 1,5V Duracell D-cel Alkaline batterijen met een hoge energie, vertrouwde kwaliteit en een langdurig vermogen. Ook goede prestaties bij lagere temperatuur.

  Meer info >
  € 14,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Overlast steenmarter
Minimal Price: 14.95