Perfacs boktorbestrijdingsmiddel, 20m²
  • Perfacs boktorbestrijdingsmiddel, 20m²

Perfacs boktorbestrijdingsmiddel, 5 liter

Artikelnummer: B2904
€ 39,95

Betaalmethodes Ongediertewinkel.nl

OF

Voor 17.30 besteld, morgen in huis.

Thuisbezorgd voor €6,50

Levering in Nederland Nederland en België België met PostNL.

Snel overzicht

Dit boktorbestrijdingsmiddel heeft een nawerking van 10 jaar en kan door iedereen makkelijk gebruikt worden. Met deze inhoud kunt u 40 m² preventief en 20m² curatief behandelen.

Productbeschrijving

Bij een preventieve behanding heeft u minder bestrijdingsmiddel nodig omdat er dan geen active houtworm is. Bij een curatieve behandeling is er wel boktor aanwezig en heeft u dus meer bestrijdingsmiddel nodig.

 

Perfacs boktormiddel is kant-en-klaar en heeft een nawerking van 10 jaar, dus als u het hout heeft behandeld met dit boktorbestrijdingsmiddel komt er 10 jaar geen houtworm of boktor meer in het hout.

U dient hout eerst van stof, vuil en boormeel ontdoen. Dit moet droog geschieden. Bij aantasting door de boktor moet u eerst de boorgangen open steken en het aanwezige boormeel zoveel mogelijk uitborstelen. Voordat u het hout met het boktormiddel behandelt, eerst de aanwezige beits, verf of waslagen verwijderen.

Voor goede bestrijding van houtworm of boktor adviseren wij u dit met één van onze drukspuiten te doen. Dit omdat het houtwormmiddel dan goed over het hout verdeeld wordt. U kunt dit middel ook toepassen met een kwast of een roller. Als u houtworm of boktor binnen gaat bestrijden adviseren wij altijd om een filter en masker op te doen.

Na de bestrijding dient u regelmatig het hout te controleren(in ieder geval 1 jaar na bestrijding). Mocht er nog steeds houtworm of boktor aanwezig zijn dan dient het hout op de plaatsen waar u nog boormeel aantreft  plaatselijk opnieuw behandeld te worden.

Voldoende voor: 40 m² preventief of 20 m² curatief
Werkzame stof: Permethrin(2 gram per liter)
Toelatingsnummer: 12799 N

 

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Hozelock Viton 1,25 liter

Hozelock Viton 1,25 liter

€ 49,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Microgard overall

Microgard overall

€ 17,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Veiligheidsbril

Veiligheidsbril

€ 6,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis