Perfacs houtwormbestrijdingsmiddel, 8m²
  • Perfacs houtwormbestrijdingsmiddel, 8m²

Perfacs houtwormbestrijdingsmiddel, 1 liter

Artikelnummer: 2900
€ 19,95

Betaalmethodes Ongediertewinkel.nl

OF

Voor 17.30 besteld, morgen in huis.

Thuisbezorgd voor €6,50

Levering in Nederland Nederland en België België met PostNL.

Snel overzicht

Houtwormbestrijdingsmiddel in een kleine verpakking en dus ideaal om kasten, tafels, stoelen en andere kleine voorwerpen te bestrijden.

Productbeschrijving

Met deze inhoud kunt u 8 m² preventief en 4m² curatief behandelen. Bij een preventieve behanding heeft u minder bestrijdingsmiddel nodig omdat er dan geen active houtworm is. Bij een curatieve behandeling is er wel houtworm aanwezig en heeft u dus meer bestrijdingsmiddel nodig.

 

Het houtwormbestrijdingsmiddel heeft een nawerking van 10 jaar. Het bestrijd dus de actieve houtworm of boktor en voorkomt dat er de komende 10 jaar ook geen houtworm of boktor meer in komt.

U dient hout eerst van stof, vuil en boormeel ontdoen. Dit moet droog geschieden. Bij aantasting door de boktor moet u eerst de boorgangen open steken en het aanwezige boormeel zoveel mogelijk uitborstelen. Voordat u het hout met het houtwormmiddel behandelt, eerst de aanwezige beits, verf of waslagen verwijderen. Het middel kan daarna aangebracht worden met een kwast of een roller.

Na de bestrijding dient u regelmatig het hout te controleren(in ieder geval 1 jaar na bestrijding). Mocht er nog steeds houtworm of boktor aanwezig zijn dan dient het hout op de plaatsen waar u nog boormeel aantreft  plaatselijk opnieuw behandeld te worden.

Verbruik: 8 m² preventief of 4 m² curatief
Werkzame stof: Permethrin(2 gram per liter)
Toelatingsnummer: 12799 N

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Microgard overall

Microgard overall

€ 17,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Chemisch bestendige handschoenen

Chemisch bestendige handschoenen

€ 3,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Trechter

Trechter

€ 5,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis