Ratten bestrijden

In deze categorie ziet u al onze producten om zelf ratten te bestrijden. Wij hebben een ruim aanbod en altijd wel een oplossing tegen die vervelende ratten.

 

Zelf ratten bestrijden

Om zelf ratten te bestrijden hebben wij meerdere producten zoals rattenvallen, rattenvangkooien, ratten lijmplanken, elektronische rattenvallen en verschillende producten om ratten te weren.

 

Rattenvallen

Ratten bestrijden met rattenvallen kan op verschillende manieren. Als u ze levend wilt vangen dan kan dat met een vangkooi voor ratten. U kan de gevangen rat dan weer vrij laten in de natuur. Ook hebben wij klapvallen tegen ratten, hier brengt u een rattenlokmiddel op aan en zodra de rat hier op af komt klapt de klapval dicht en is de rat gevangen.

 

Ratten vangen kan ook elektrisch. In een elektrische rattenval brengt u ook een lokmiddel aan en zodra het dier in de elektrische val loopt wordt het gedood door een elektrische schok.

 

Lijmplanken voor het vangen van ratten

De beste manier om ratten te bestrijden zijn de ratten lijmplanken. Een rattenlijmplank plaatst u op de looproutes van de ratten, als ze hier vervolgens overheen lopen blijven ze plakken en heeft u de rat gevangen.

 

Een diervriendelijke methode om ratten te bestrijden is om de ratten te verjagen met een rattenverjager. Een ultrasone rattenverjager maakt een bepaald geluid wat voor mensen niet hoorbaar is maar wat de ratten zeer vervelend vinden.

 

Ratten weren

Als laatste hebben wij ook nog meerdere producten om ratten te weren. Bij het bestrijden van ratten is het heel belangrijk dat u er voor zorgt dat de ratten niet naar binnen kunnen komen. Zo kunt u denken aan het bekende bijenbekje. Ook zijn er bij ons meerder roosters te verkrijgen om gaten dicht te maken, hebben wij een speciale kit waar ratten niet doorheen komen en staalwol.

 

Ook hebben wij speciale deurborstels waar ratten niet doorheen komen en zo dus ook niet meer onder de deur naar binnen kunnen komen.

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

25 artikel(en)