Retourneren

Bestelling retour zenden

Voor je bestelling bij Ongediertewinkel.nl geldt een zichttermijn van 14 werkdagen na levering van het product. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen. Ben je niet tevreden over het artikel, kun je het artikel retourneren. Je hoeft dan alleen de portokosten voor het terugsturen te betalen.

Als het artikel beschadigd of niet compleet geleverd is neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om dit te melden.

 

Je kunt artikelen retourneren:

- Binnen de zichtermijn van 14 werkdagen.
- Als de artiklen compleet zijn.
- Als de artikelen in orginele staat zijn en in orginele verpakking.

 

Voor het retour sturen van producten dien je ons retourformulier gebruiken. Hierop kun je aangeven waarom je het artikel terugstuurt en kun je de nodige gegevens invullen. Voeg het retourformulier altijd bij, voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel. Zorg voor een deugdelijke verpakking en omdoos.

 

Er zijn verschillende manieren voor het retourneren van je aankoop

- Je stuurt het artikel zelf terug via een postkantoor. Zorg ervoor dat je aankoopfactuur en het retourformulier altijd bijgesloten is. De kosten hangen af van de grootte van het product en      of je de verzending wilt verzekeren tegen verlies, schade of diefstal. Ongediertewinkel.nl is niet verantwoordelijk voor de verzending en eventuele schade.
- Je laat ons de goederen afhalen door PostNL. De kosten zijn €8,95. Ook hier ben je zelf verantwoordelijk voor transport en verzending.

Binnen 14 werkdagen na je retourzending staat het aankoopbedrag weer op je rekening.