Ronada

Ronada is een grote speler op de Nederlandse markt van ongediertebestrijding. Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt heeft dit bedrijf uit Alkmaar je werkelijk alles te bieden op het gebied van hinder door ongedierte. Vanzelfsprekend heeft Ongediertewinkel.nl alle producten van Ronada in haar webwinkel.

 

Tot het dienstenpakket behoren onder meer de duurzame beheersing van alle soorten knaagdieren, kruipende insecten, vliegende insecten, vogels en houtaantasters als houtworm en boktor. Van lokstof tot muizenval tot gifspuit tegen houtworm, Ronada heeft het in haar assortiment.

 

Ronada staat bekend om zijn speciaal samengestelde totaalpakketten

Haar speciaal samengestelde totaalpakketten zijn bij de vakhandels en professionals alom bekend en geroemd, uiteenlopend van uw buurman en de slager tot boeren met vele hectares grond. Ook heeft het bedrijf vele opties op plekken waar niet met toxische middelen mag worden gewerkt, zoals de horeca.

 

Ronada heeft hoge doelen als het aankomt op productontwikkeling en productverbetering, om zodoende bedrijven en consumenten nog beter, veiliger en milieuvriendelijker van dienst te kunnen zijn, teneinde ze een ongediertevrije werk- en leefomgeving te kunnen bieden.

 

Ronada kent een goede prijs-kwaliteitverhouding

Een prettige eigenschap is de aangename prijs-kwaliteitverhouding. Deze totaalaanbieder van middelen tegen ongediertebestrijding staat immers bekend om zijn lage prijsniveau, terwijl de producten van een hoogwaardige kwaliteit zijn.

 

Wie werkt met bestrijdingsproducten van Ronada, van lokstof tot muizenval, krijgt altijd het juiste advies en een prettig klantcontact. Alle medewerkers van het bedrijf zijn opgeleid en volgen bijscholingen, terwijl ze voldoen aan alle wettelijke eisen en keurmerken.

 

Ronada en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het Alkmaarse bedrijf besteedt veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo vindt zij dat de aanpak van ongedierte bij voorkeur zo veel mogelijk milieuvriendelijk moet gebeuren. Een voorbeeld zijn de bestrijdingsmiddelen van houtworm en boktor, die doelbewust op waterbasis zijn. Dit vermindert de uitstoot van milieubedreigende dampen.

 

Elk product wordt onderworpen aan strenge veiligheidseisen en een goede kwaliteitscontrole. De bestrijdingsmiddelen, ook wel genaamd pesticiden en rodenticiden, kunnen bijvoorbeeld doordringen tot een slaapkamer of een sloot inwaaien. Via drinkwater, de luchtwegen of door voeding is ongewenst contact met bestrijdingsmiddelen een mogelijkheid. Daarom is dit bedrijf  uiterst alert op de veiligheid van haar producten en wordt pas als uiterste middel gif ingezet. Vanzelfsprekend zijn alle middelen tegen ongediertebestrijding van Ronada goedgekeurd ingevolge de Bestrijdingsmiddelenwet.

 

Ronada onderschrijft de principes van de HACCP

Voor uw en onze veiligheid is Ronada trouw aan de principes van de HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). Elk bedrijf in Nederland die direct of indirect met de voedselproductieketen heeft te maken, werkt met de hygiƫnecode, teneinde gevaren en incidenten te voorkomen.

 

Uiteraard kan een grote klantengroep, de horeca, vertrouwen op de producten van een onderneming als deze. Bij de productie van alle middelen tegen ongediertebestrijding, zoals de muizenkorrels of lokstof van Ronada, is rekening gehouden met de hygiƫnecodes van de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit zoals die gelden voor de horeca in ons land.

 

Ideale alles-in-een-pakketten

Ronada staat bekend om zijn doeltreffende alles-in-een-pakketten tegen de bestrijding of verdringing van knaagdieren, vogels en vliegende en kruipende insecten. Levert voor jou als ondernemer je professionele ongediertebestrijder voldoende resultaat? Dit bedrijf combineert lokaal ondernemerschap met landelijke expertise. De pluspunten van dit soort pakketten zijn alles voor vaste lage prijzen, inclusief digitaal logboek en complete bestrijding van elk diersoort. Ondernemers die zo’n totaalpakket hebben hoeven zich nergens geen zorgen meer om te maken.

 

Ook voor de particulier heeft Ronada het nodige te bieden, uiteenlopend van lokstof tot houtwormbestrijding. Zeer populair zijn het basispakket en het pluspakket muizen en ratten, waarbij er een paar maal medewerkers bij jou op locatie komen.

 

Ook heeft het bedrijf talloze vaak gifvrije methodes om muizen en ratten te verjagen of te bestrijden. Denk hierbij aan lokstof, lijmplanken, muizenlijm, ratten- en muizengif, levende muizen-vangkooien, elektrische ratten- en muizendoders, rattenvoerkist, enzovoorts.

 

Ronada’s middelen tegen houtworm, insecten en vogels

Voor houtworm en boktor biedt Ronada zowel professionele hulp als middelen voor zelfgebruik. Denk bij dit laatste aan houtwormbestrijdingsmiddelen met een lange nawerking, oogmaskers en halfgelaatsmaskers, handschoenen of een overall, een trechter, kortom alles wat u nodig heeft voor een effectieve houtworm- of boktor bestrijding.

 

Ook voor insecten is er werkelijk van alles verkrijgbaar bij de ongediertebestrijder uit Alkmaar, uiteenlopend van een matrashoes tegen bedwants tot een elektrische ongedierteverjager.

 

Hoewel een vogel een algemeen gerespecteerd dier is, komen er ook vogelplagen voor. In het assortiment zijn daarom zaken verkrijgbaar als duivenpinnen, vogeluitwerpselenreiniger, vogelsverjagers, vogelnetten en draadsystemen.

 

De aanpak van mollen en vliegen met middelen van Ronada

Een mol krijg je weliswaar vrijwel nooit te zien, maar ze kunnen wel enorm veel overlast veroorzaken. Voor dit ondergronds opererende ongedierte is gelukkig het nodige in het aanbod, zoals geurbollen die ze niet kunnen verdragen, een mollenklem of de diervriendelijke mollenverjager.

 

Zeker op of nabij het platteland kan de aanwezigheid van vliegen een ware ramp zijn. Wat hiertegen goed kan helpen zijn middelen als vliegenlampen een muggenlamp of elektronische muggenverjager, ventilatorlamp of een vliegenlamp met kleefplaat. Aan de lampen kunt u zogeheten ‘vliegentraktatie’ smeren.

 

Ook middelen tegen overlast van honden, katten en marters

Voor katten of honden die uw huis of tuin binnendringen en daar bijvoorbeeld hun uitwerpselen deponeren is ook een keur aan artikelen te krijgen. Zo is er apparatuur die ultrasone geluiden uitstoot die de kattenoren niet verdragen, of apparaten die flitssignalen maken waarvan de kat opschrikt zodra hij nadert. Ook zijn er elektrische kattenverjagers met een bereik tot meer dan 70 vierkante meter. Goedkope opties zijn korrels en spray die u voor uw tuin kunt gebruiken.

 

Ook het beschermde dier de marter vraagt een eigen aanpak. In de koudere maanden nestelen deze knaagdieren zich in bijvoorbeeld kelders en schuren, terwijl ze tevens bekend staan om het doorknagen van remkabels van auto’s. Om dat tegen te gaan heeft dit bedrijf een speciale Anti marter spray, maar ook de apparatuur met ultrasone geluiden of flitssignalen die tegen honden en katten wordt gebruikt worden door de marter als verschrikkelijk ervaren.

 

Alle deze producten kunt u kopen bij Ongediertewinkel.nl. Wij zijn al twintig jaar een grote en betrouwbare aanbieder van alle middelen op het gebied van ongediertebestrijding.