Roxasect zilvervisjesval
  • Roxasect zilvervisjesval

Roxasect zilvervisjesval

Artikelnummer: 1502
€ 11,95

Betaalmethodes Ongediertewinkel.nl

OF

Voor 17.30 besteld, morgen in huis.

Thuisbezorgd voor €3,95

Levering in Nederland Nederland en België België met PostNL.

Snel overzicht

Een Roxasect zilvervisjesval is een goed werkend middel als u last hebt van zilvervisjes. Het is een zeer geschikte manier om van een plaag van zilvervisjes wil afkomen.

Productbeschrijving

Want deze glibberige beestjes wilt u natuurlijk niet bij uw koelkast, kleding of boeken hebben, om maar een paar plekken te noemen waar zij zich graag ophouden.

 

Als u een Roxasect zilvervisjesval plaatst, lokaliseert u precies waar ze zitten. Plaats de val voor zilvervisjes op een vlakke ondergrond, en verplaats deze tussentijds niet voor het beste effect. De zilvervisjesval van Roxasect wordt meestal effectief na een paar dagen, want dan durven deze behoedzame beestjes de val pas te betreden. Ze kruipen dan de kleine, donkere ruimte in en blijven dan vastplakken op de lijmlaag waarvan ze niet kunnen ontsnappen.

 

Roxasect zilvervisjesval voordelig online kopen in onze webwinkel

De lokdoosjes hebben een bereik van 15 vierkante meter, al is het aan te raden om in bijvoorbeeld de keuken of badkamer een extra exemplaar neer te zetten. De zilvervisjes komen op de val af  door de voor hen aantrekkelijke geur van koolhydraten. Dit niet-chemische middel kan dus probleemloos worden gebruikt in combinatie met kinderen of huisdieren. De Roxasect zilvervisjesval heeft een werkingstijd van zes maanden, wat aanmerkelijk langer is dan de lokdoosjes van andere merken. Na deze periode kunt u de val tegen zilvervisjes bij het restafval deponeren.

 

Een zilvervisjes bestrijdingmiddel als de Roxasect zilvervisjesval kan u snel en makkelijk online kopen bij Ongediertewinkel.nl. Vandaag voor 16 uur besteld is morgen al in huis.

Inhoud: 2 vallen

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Ongedierteverjager groot

Ongedierteverjager groot

€ 36,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Bayer zilvervisjes spray

Bayer zilvervisjes spray

€ 13,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Zilvervisjesspray

Zilvervisjesspray

€ 12,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis