Spray tegen wespen

Voor het verdelgen van wespen zijn er verschillende producten die u hiervoor kunt kopen. Kies bijvoorbeeld voor een spray tegen wespen gemaakt van schuim. Hiermee kunt u snel en effectief van alle wespen waar u zo’n last van heeft afkomen. Ook zijn er twee andere middelen waar u voor kunt kiezen:

 

 

De verschillende middelen zijn in uiteenlopende situaties goed te gebruiken. Wilt u weten of de spray tegen wespen het beste voor u zal werken? Dan vertellen we u hier graag meer over. 

 

De effectieve spray tegen wespen

De schuim spray tegen wespen kunt u zeer effectief gebruiken wanneer u een wespennest heeft waar u graag vanaf wilt. U gebruikt de spray het liefste ’s avonds zodat alle wespen ook daadwerkelijk in het nest zijn en de kans dat u gestoken wordt zo klein mogelijk is. Het is wel belangrijk dat de nest direct toegankelijk is. Het kan verstandig zijn om een imkerpak aan te doen. Ook deze hebben wij voor u in het assortiment. Mochten er dan toch nog wat boze wespen rondvliegen dan zult u hierdoor niet in gevaar gebracht worden. 

 

Meer weten over het verdelgen van wespennesten?

Wilt u weten of de spray tegen wespen echt de meest effectieve methode is om een wespennest te verdelgen? Of misschien heeft u vragen over wat u het beste in uw specifieke situatie kan doen? Neem hierover dan contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie en een passend persoonlijk advies!

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

13 artikel(en)

 • Wespenspray

  € 15,50

  Special Price € 13,50

  13% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
 • Wespen vangzak

  € 19,95

  Special Price € 17,95

  10% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
 • Wespen schuimspray

  € 15,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Spray tegen wespen
Minimal Price: 8.95