Sprigone tegen vliegende insecten
  • Topscore tegen vliegende insecten

Topscore tegen vliegende insecten

Artikelnummer: 1001
€ 17,95

Betaalmethodes Ongediertewinkel.nl

OF

Voor 17.30 besteld, morgen in huis.

Thuisbezorgd voor €6,50

Levering in Nederland Nederland en België België met PostNL.

Snel overzicht

Topscore tegen vliegende insecten bestrijdt snel en effectief vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten in en rondom het huis.

Productbeschrijving

Topscore - Top spray tegen vliegen

Topscore tegen vliegende insecten bevat natuurlijke pyrethrum en piperonylbutoxide. Pyrethrum is een natuurlijke insecticide. Pyrethrum wordt gekenmerkt door een breed werkingsspectrum en een snelle afbraak in de aanwezigheid van licht. Het is een zogenaamd zenuwgif. Er vindt een prikkeling van het zenuwstelsel plaats die de dood van het insect tot gevolg heeft.

Voor een doeltreffende werking van Topscore tegen vliegende insecten is slechts weinig werkzame stof nodig. Piperonylbutoxide versterkt de werking van het Pyrethrum. Topscore tegen vliegende insecten combineert een hoge effectiviteit met een zeer lage giftigheid voor zoogdieren.

Deuren en ramen van de te behandelen ruimte sluiten. Vervolgens vanuit het midden van de ruimte in de 4 bovenhoeken spuiten. Niet langer spuiten dan 1 seconde per 10 m2 inhoud van de ruimte. Minimaal 50 cm afstand houden van wanden of voorwerpen. De ruimte na behandeling 10 minuten gesloten houden en daarna grondig ventileren.

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Biologische vliegenval

Biologische vliegenval

€ 22,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Yellow Jacket vliegenval

Yellow Jacket vliegenval

€ 13,95
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis
Muggenlamp

Muggenlamp

€ 11,50
Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis