Hoe kun je vliegen binnen bestrijden?

Het hebben van vliegen binnen in huis, dat is akelig. Een enkele vlieg is al vervelend, maar het hebben van meerdere vliegen zorgt er ook nog eens voor dat alles onder de vliegenpoep komt te zitten. Vooral de ramen zullen het moeten bezuren, maar met een beetje pech is ook het eten aan de beurt. Deze beestjes houden van eten. Vliegen binnen zullen maar al te vaak uw mooi gedekte tafel met heerlijk eten zien als een maaltje waar ze van mee kunnen profiteren. En dat kan schadelijke gevolgen hebben voor de gezondheid. Ze hoeven maar een klein vliegenpoepje achter te laten om een persoon ziek te kunnen laten worden. Vanzelfsprekend wil je om welke reden dan ook vliegen binnen voorkomen.

 

Zo kun je vliegen binnen te lijf gaan

Een manier om vliegen binnen te vangen is het plaatsen van een hor voor de deur naar buiten en voor de ramen, mocht je deze vaak open hebben. Er hoeft maar een klein kiertje te zijn om een vlieg binnen te laten komen. Zijn ze eenmaal binnen, dan wilt je natuurlijk dat ze zo snel mogelijk weer verdwijnen. Omdat ze doorgaans niet uit zichzelf weggaan, is het belangrijk ze een handje te helpen. Er zijn tal van bestrijdingsmiddelen op de markt die je in kunt zetten om vliegen binnen tegen te gaan of juist uit te roeien. Een goede mogelijkheid is het gebruikmaken van kleefstroken. Het principe daarvan is erg simpel en waarschijnlijk ook iets dat je al vaak hebt gezien. De kleefstroken bezitten een lijmlaag die goed plakt. Wanneer ze naar de strook toe vliegen en vast komen te zitten, zitten ze ook voorgoed vast.

 

Vliegenlamp kopen

Een andere wijze om korte metten te maken met vliegen binnen, is het kopen van een speciale vliegenlamp. De vliegen komen erop af en worden vervolgens eenmaal in de lamp direct gedood. Ze sterven dus een zeer snelle dood, wat veel mensen aanspreekt. Mocht je de vangst zo groot mogelijk willen maken in zo’n lamp, dan kun je ook een speciale vliegentraktatie aanschaffen. Dat is een middel dat speciaal ontwikkeld is om vliegen aan te trekken en te leiden naar het product waarin ze (uiteindelijk) zullen sterven. Wil je vliegen binnen bestrijden met zo’n lamp? Dan zijn er de volgende opties:

 

 

Zeer snelle levering

Voor het bekijken van het complete aanbod zit je op onze site goed. Ongediertewinkel.nl heeft een groot assortiment vol met producten die je zullen aanspreken om vliegen binnen op de juiste manier tegen te gaan. Naar wat voor artikel jouw voorkeur ook uitgaat, wij hebben in het assortiment al je favoriete bestrijdingsmiddelen. Mocht u een bestelling plaatsen boven de 40 euro, dan bezorgen we de aankoop ook nog eens geheel gratis bij jou thuis. En we leveren ook nog eens snel. We snappen namelijk dat je zo snel mogelijk van de vliegen binnen af wilt. Vandaag bezorgd voor 16:00 uur? Dan ontvang je je bestelling morgen al in huis.

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

17 artikel(en)

Vliegen binnen
Minimal Price: 8.95