Filter:

Selectie verfijnen

Bereik
 1. 0 - 50m2 (6)
 2. 51 - 100m2 (6)
 3. 101 - 200m2 (5)
 4. 201 - 300m2 (1)
 5. 400m2 of meer (1)

Vliegenlamp

Vliegenplagen zijn in de eerste plaats heel erg vervelend, maar er zijn ook andere risico’s die u mee moet nemen. Zo is een plaag slecht voor de gezondheid en het kan ook schade toebrengen aan de locatie waar de vliegen zich ophouden. Het is het verstandigst om meteen in actie te komen wanneer u vermoedt dat er een vliegenplaag is. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een uitstekende vliegenlamp of vliegervanger. Deze producten komen verschillende voltages.

 

 

Wat is de beste keuze die u kunt maken op dit gebied? Dat hangt af van de grootte van het probleem. Als u echt een extreem probleem heeft, dan kan het slim zijn om voor een vliegenlamp van professioneel niveau te gaan. In veel andere gevallen zijn lampen van minder voltage echter wel voldoende. De vliegenlamp tegen vliegen is zeer effectief en bij ons bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag aan de producten die u van de vliegenplaag af zullen helpen. Bekijk daarom ons assortiment vandaag nog en maak uw keuze. 

 

Hoe werkt een vliegenlamp?

Een vliegenlamp bestaat uit drie belangrijke onderdelen:

 

 

De vliegen waar u zo’n last van heeft worden met de speciale UV-lamp naar het apparaat gelokt. Hier komen zij vervolgens in contact met het spanningsrooster. Dit is waar de vliegen geëlektrocuteerd worden. Zij eindigen vervolgens in het opvangbakje. Dit bakje is zeer gemakkelijk te verwijderen en zo kunt u van alle vliegen afkomen. De lamp in de vliegenlamp is dus net zo belangrijk als het spanningsrooster en u moet er zeker voor zorgen dat alle onderdelen goed werken. Uiteraard is het volledig veilig om het apparaat te gebruiken. Wilt u het liever niet in de buurt van uw kinderen hebben? Dan zijn de vliegenlampen ook ideaal daarvoor. U kunt er namelijk voor kiezen om het apparaat neer te zetten of om deze op te hangen. Dit kan met bijna alle lampen, dus dit zal uw keuze niet bemoeilijken. Wilt u graag nog meer vliegen aantrekken en zo de functie van de vliegenlamp of vliegendoder nog eens te verbeteren? Kies er dan voor om een vliegentraktatie in het lokaasreservoir te leggen. De vliegen die eventueel niet door de speciale UV-lamp worden aangetrokken, die worden dan wel door de vliegentraktatie naar het spanningsrooster getrokken. Op die manier krijgt u dus alle vliegen waar u zo’n last van heeft. Ze worden snel en pijnloos gedood en zo bent u van het probleem af! 

 

Bestellen 

Wilt u graag een vliegenlamp hebben? Dan bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. De vliegenlamp of insectendoder is er in verschillende versies en die vindt u uiteraard allemaal in ons assortiment. Het is aan te raden om even rustig rond te kijken en zo de beste keuze te kunnen maken. We bieden u verschillende voordelen aan als u bij ons de producten die u nodig heeft besteld. Uiteraard hebben wij niet alleen bestrijdingsmiddelen voor vliegen, maar ook voor een hoop andere insecten en beesten.

 

 

Ook zijn er uiteenlopende (vliegende) insecten waar wij middelen voor hebben. Bij ons zit u dus niet alleen goed voor het bestrijden van vliegen, maar ook voor veel andere plagen. Als u dus last heeft op het gebied van beesten, dan helpen wij u graag verder. Het bestellen van de producten uit ons assortiment is uiteraard zeer eenvoudig. Als u wel eens vaker online producten bestelt, dan zal dit geen enkel probleem voor u zijn.

 

Veilig betalen en snel in huis

Bij ons kunt u er uiteraard op vertrouwen dat u de vliegenlamp die u wilt bestellen in een veilige omgeving kunt betalen. U kunt er zelfs voor kiezen om achteraf te betalen. Plaatst u een bestelling voor meer dan € 40,-? Dan zijn de bezorgkosten gratis. Wanneer u voor 16.00 uur ’s middags de producten die u nodig heeft bestelt, dan heeft u deze de volgende dag al in huis. Zelfs op zaterdag wordt de vliegenlamp die u hard nodig heeft bezorgd. U bent dus heel erg snel van uw probleem af. De enige uitzondering is zondag. De rest van de week heeft u de producten binnen een dag in huis. U kunt de vliegenlamp dan uiteraard meteen in gebruik nemen. Wel raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing goed door te nemen. U wilt de vliegenlamp natuurlijk zo lang mogelijk kunnen gebruiken. Door er goed mee om te gaan kunt u er een lange tijd van genieten. Daarnaast krijgt u van ons een jaar fabrieksgarantie. Als er dus in deze periode iets mis gaat met de vliegenlamp dan kunt u daarover met ons contact opnemen. Wij helpen u dan verder.

 

Neem contact op voor het stellen van uw vragen

Wilt u graag een vliegenlamp hebben om de vliegenplaag in of rondom uw huis te bestrijden? Dan helpen wij u graag verder. Niet alleen kunt u daarvoor terecht in ons assortiment, maar ook kunt u contact met ons opnemen als u ergens vragen over heeft. Wilt u graag een persoonlijk advies over welke vliegenlamp het beste voor u zal werken? Wij staan voor u klaar om u te voorzien van meer informatie. Wilt u iets specifieks weten over uw bestelling? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wilt u snel een keuze kunnen maken voor de juiste vliegenlamp die het beste voor u zal werken? Bekijk dan goed de informatie bij het product. Dit is de makkelijkste manier om erachter te komen wat voor u een goede keuze is. Naast het afleveren van de bestelling kunt u er ook voor kiezen om de bestelling af te komen halen. Als u in de buurt van Alkmaar woont, kan dit een goede optie zijn. Hou er wel rekening mee dat er geen pinapparaat aanwezig is. Zorg er dus voor dat u of online betaalt of dat u het contant meeneemt. Wilt u graag meer informatie? Kijk dan bij de veel gestelde vragen of neem contact met ons op!

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

22 artikel(en)

 1. Vliegenlamp 4 Watt

  Vliegenlamp 7 Watt

  Kleine vliegenlamp die zowel neergezet als opgehangen kan worden. Het voordeel is dat deze vliegenlamp rondom(360°) vliegen vangt.

  Meer info >
  € 11,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Insectenlamp 30 Watt

  Insectenlamp 30 Watt

  Gratis verzending

  Insectenlamp van 30 Watt voor het wegvangen van vliegen en muggen. Heeft een bereik van 100 m2 en de insecten kunnen van 2 kanten gevangen worden.

  Meer info >
  € 74,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Insectenlamp 12 Watt

  Insectenlamp 12 Watt

  Gratis verzending

  Insectenlamp van 12 Watt voor het wegvangen van vliegen en muggen. Heeft een bereik van 30 m2 en de insecten kunnen van 2 kanten gevangen worden.

  Meer info >
  € 59,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 4. Insectenlamp 36 Watt

  Insectenlamp 36 Watt

  Gratis verzending

  Deze insectenlamp vangt zowel muggen als vliegen uit alle richtingen (360°), is zuinig in gebruik en heeft een vangstbereik van maar liefst 600 m2!

  Meer info >
  € 124,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Insectenlamp 18 Watt

  Insectenlamp 18 Watt

  Gratis verzending

  Deze insectenlamp vangt zowel muggen als vliegen uit alle richtingen (360°). De Insectenlamp is zuinig in gebruik en heeft een vangstbereik van 160 m2.

  Meer info >
  € 44,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Insectenlamp 5 Watt

  Insectenlamp 5 Watt

  Deze insectenlamp vangt zowel muggen als vliegen uit alle richtingen (360°). De Insectenlamp is zuinig in gebruik en heeft een vangstbereik van 35 m2.

  Meer info >
  € 32,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Vliegenlamp 11 Watt

  Vliegenlamp 11 Watt

  Vliegenlamp met een bereik van 90m² die vliegen rondom(360°) vangt. De vliegenlamp kan zowel neergezet als opgehangen worden.

  Meer info >

  € 19,95

  Special Price € 14,95

  25% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Vliegenlamp 16 Watt

  Vliegenlamp 16 Watt

  Vliegenlamp van goede kwaliteit met een bereik van 30m². De vliegenlamp kan zowel neergezet als opgehangen worden.

  Meer info >

  € 37,95

  Special Price € 29,95

  21% korting

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 9. Vliegenlamp 30 Watt

  Vliegenlamp 30 Watt

  Gratis verzending

  Vliegenlamp met een groot bereik van 80m². Aan de onderkant zit een handige opvangbak die gemakkelijk geleegd kan worden.

  Meer info >
  € 59,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 10. Vliegenlamp 40 Watt

  Vliegenlamp 40 Watt

  Gratis verzending

  Vliegenlamp met een zeer groot bereik van 200m². Ideaal voor in grotere ruimtes.

  Meer info >
  € 69,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 11. Vliegenlamp met led

  Vliegenlamp met led

  Door de led lampen in deze vliegenlamp wordt er weinig stroom verbruikt. De vliegenlamp heeft een bereik van 30m².

  Meer info >
  € 28,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 12. Muggenstekker

  Muggenstekker

  Muggenstekker met een krachtig UV-lampje van 4 Watt. De muggenstekker heeft een bereik van 25m².

  Meer info >
  € 12,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 13. Ventilatorlamp

  Ventilatorlamp

  Met deze Ventialtorlamp vangt u snel alle vervelende vliegen weg. De vliegen worden aangetrokken door de led lampjes en worden vervolgens de lamp ingezogen door de ventilator.

  Meer info >
  € 27,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 14. Muggenlamp

  Muggenlamp

  U steekt de muggenlamp in het stopcontact en klaar. De muggenlamp heeft een bereik van 20m².

  Meer info >
  € 11,50
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 15. Vliegenlamp 16 Watt

  Witte vliegenlamp 16 Watt

  Gratis verzending

  Witte vliegenlamp van goede kwaliteit met een bereik van 100m². De vliegenlamp kan zowel neergezet als opgehangen worden.

  Meer info >
  € 44,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 16. Vliegenlamp 30 Watt

  Witte vliegenlamp 30 Watt

  Gratis verzending

  Witte vliegenlamp met een groot bereik van 150m². Aan de onderkant zit een handige opvangbak die gemakkelijk geleegd kan worden.

  Meer info >
  € 74,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 17. Vliegenlamp 40 Watt

  Witte vliegenlamp 40 Watt

  Gratis verzending

  Witte vliegenlamp met een zeer groot bereik van 200m². Ideaal voor in grotere ruimtes.

  Meer info >
  € 89,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 18. Waterbestendige vliegenlamp

  Waterbestendige vliegenlamp 30 Watt

  Gratis verzending

  De waterbestendige vliegenlamp 30 Watt is de ideale oplossing tegen vliegen in vochtige ruimtes.

  Meer info >
  € 129,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 19. Waterbestendige vliegenlamp 40 Watt

  Waterbestendige vliegenlamp 40 Watt

  Gratis verzending

  De waterbestendige vliegenlamp 40 Watt is de ideale oplossing tegen vliegen in vochtige ruimtes.

  Meer info >
  € 149,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 20. Kleefplatenlamp wit

  Kleefplatenlamp wit

  Gratis verzending

  De blauwe UV-lampen trekken de vliegen aan en vervolgens blijven ze plakken op de kleefplaat. Hierdoor heeft u geen brandlucht, geknetter of wegwaaiende insecten meer.

  Meer info >
  € 159,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 21. Halo 30 kleefplatenlamp

  Halo 30 kleefplatenlamp

  Gratis verzending

  Deze kleefplatenlamp heeft een vangbereik van 80m², een mooi design en kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden aan een wand.

  Meer info >
  € 299,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 22. Vliegen traktatie

  Vliegen traktatie

  Vliegen Traktatie is speciaal ontwikkeld om vliegen aan te trekken. Met de vliegen traktatie verdubbeld u de vangst van vliegenlampen en vliegenvallen.

  Meer info >
  € 11,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Vliegenlamp
Minimal Price: 11.50