Filter:

Selectie verfijnen

Categorie
 1. Elektrische vliegenlampen (20)
 2. Kleefplatenlampen (5)
 3. Onderdelen (8)

Vliegenlampen

 

Heading 2

 

Heeft u last van vliegen, muggen en/of fruitvliegjes? Een vliegenlamp is de oplossing voor vliegende insecten. De vliegenlampen van Ongediertewinkel.nl hebben een effectieve en snelle werking tegen vliegen. Ons assortiment bestaat uit vliegenlampen in verschillende maten en met verschillende lampen.

 

Last van vliegen

 

Het is een veelvoorkomend probleem: vliegen, muggen en fruitvliegjes in huis. Veel huishoudens hebben last van vliegen en een grote vliegenplaag kan voor veel problemen zorgen. Het kan een aanslag zijn op uw huis, maar ook op uw gezondheid. De vliegende insecten zijn namelijk koning in het verspreiden van ziektes.

 

Bovendien verdwijnt het wooncomfort indien er sprake is van een vliegenprobleem. Vooral tijdens het eten of bij het bereiden van eten kunnen ze voor veel overlast zorgen.

 

Ook voor bedrijven zijn vliegen een veel voorkomend problemen. In bepaalde sectoren in grotere mate dan in andere sectoren. De horeca doet er alles aan om zo hygienisch mogelijk te werk te gaan. Vliegen maken dit onmogelijk. Indien dit probleem frequent gebeurd dan kan dit leiden tot reputatieschade. En dit is toch zeker iets wat u niet wilt.

 

Elektrische vliegenlamp

 

Bij Ongediertewinkel.nl zijn verschillende elektrische vliegenlampen te verkrijgen. De elektrische vliegenlampen werken op 230 volt en zijn eenvoudig in het stopcontact te steken. Ze hebben allemaal een verschillend bereik dus u moet goed kijken welk apparaat het beste bij u past. Daarnaast zijn ze er ook nog in verschillende kleuren.

 

De elektrische vliegenlamp trekt vliegen aan door middel van ultraviolet licht. De vliegen komen vervolgens tegen het spanningsrooster aan en worden dan snel gedood. De elektrische vliegenlamp is voorzien van een handig opvangbakje waar de vliegen in terecht komen. Het opvangbakje is gemakkelijk te legen. Elektrische vliegenlampen zijn een zeer effectief middel tegen vliegen. Vliegenlampen zijn veelal geschikt voor binnenshuis gebruik.

 

Ventilatorlamp

 

Met deze Ventialtorlamp vangt u snel alle vervelende vliegen weg. De vliegen worden aangetrokken door de led lampjes en worden vervolgens de lamp ingezogen door de ventilator.De ventilatorlamp is voorzien van een elektrisch rooster waar de vliegen tegen aan komen en vervolgens dood gaan. Aan de onderkant zit een lade waar de vliegjes invallen, deze kan gemakkelijk geleegd en schoongemaakt worden. De ventilatorlamp is zeer geschikt voor kleine vliegjes zoals fruitvliegjes en muggen. Het apparaat maakt bijna geen geluid en is tevens niet gevaarlijk voor kinderen.

 

Lokmiddelen voor vliegen

p> 

Naast de vliegenlamp beschikt ons assortiment ook over een extra lokmiddel voor de vliegen. Deze vliegen traktatie beschikt over een seksuele aantrekkingskracht en suikers waardoor de Vliegen Traktatie onweerstaanbaar is voor iedere vlieg.

 

Oorzaak van vliegen in huis

 

Naast de vliegenlampen, die zeer effectief zijn, kan u een aantal andere maatregelen nemen tegen vliegen.  Belangrijk is wel dat u weet hoe u de vlieg moet bestrijden. Gaat het om muggen of vliegen? Of toch om fruitvliegjes?

 

Er zijn enorm veel soorten vliegen. Als u weet om wat voor soort vlieg het gaat kan u de oorzaak van de vliegenplaag achterhalen. Oorzaken kunnen verschillen van rottend vlees tot een kapot riool. De meest voorkomende vliegen zijn:

 

 • Kamervlieg/huisvlieg: Voeden zich met etensresten. De broedplaats bevindt zich vrijwel altijd in mest of bedorven eten.
 • Klustervlieg: Zitten voornamelijk op zolder en komen via de kleinste kiertjes binnen. Vaak om te overwinteren.
 • Vleesvlieg/bromvlieg: Zoeken naar bedorven vlees om hun eitjes te leggen en zijn veel te vinden in groene containers.
 • Steekvlieg: Steekvliegen komen veel voor bij het water. Ze voeden zich voornamelijk met bloed. Steekvliegen zijn vaak actief wanneer het regent of onweert en trekken dan vaak uw huis binnen.
 • Herfstvlieg: Herfstvliegen zijn voornamelijk in de maanden september en oktober aanwezig en overwinteren dan graag in huizen. Ze komen gemakkelijk binnen via kleine openingen.

 

Voorkomen van vliegen in huis

 

Voorkomen is altijd beter dan genezen. De vliegenlampen zijn een uitstekend middel om vliegen te bestrijden. Eenmaal van uw vliegprobleem af dan wilt u niet dat er weer vliegen opduiken. Vandaar dat wij een aantal tips om vliegen te voorkomen op een rijtje hebben gezet.

 

 • Blokkeer licht: Vliegen komen af op licht. Zodra het donker wordt, zorg er dan voor dat u de gordijnen sluit en/of uw ramen en deuren dicht doet. Op deze manier komen ze niet binnen.
 • Ruim etensresten op: Voedselresten laten slingeren is vragen om vliegen. Zorg ervoor dat u voedselresten in een afgesloten prullenbak gooit en doe vuilnis in de containers. Voorkom ook geknoeid drinken en maak dit direct schoon.
 • Bedek voedsel: De geur van eten trekt vliegen aan. Voorkom dit door voedsel goed af te sluiten.
 • Ruim uitwerpselen van huisdieren op: Uitwerpselen zijn aantrekkelijk voor vliegen. Zorg dus dat uitwerpselen van katten en andere huisdieren direct worden opgeruimd.
 • Kit kieren: Een kleine opening is voor vliegen genoeg om binnen te komen. Gebruik een kitspuit en beperk de gaten en kieren in uw huis.
 • Leef hygienisch: Een schoon en hygienische ruimte is niet aantrekkelijk voor vliegen. Maak uw huis dus regelmatig schoon.

 

Vliegenlampen van Ongediertewinkel.nl

 

Wilt u graag een vliegenlamp hebben? Dan bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. De vliegenlamp of insectendoder is er in verschillende versies en die vindt u uiteraard allemaal in ons assortiment. We bieden u verschillende voordelen aan als u bij ons de producten die u nodig heeft gaat bestellen.

 

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

22 artikel(en)

 1. Vliegenlamp 4 Watt

  Vliegenlamp 7 Watt

  Kleine vliegenlamp die zowel neergezet als opgehangen kan worden. Het voordeel is dat deze vliegenlamp rondom(360°) vliegen vangt.

  Meer info >
  € 11,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Insectenlamp 30 Watt

  Insectenlamp 30 Watt

  Gratis verzending

  Insectenlamp van 30 Watt voor het wegvangen van vliegen en muggen. Heeft een bereik van 100 m2 en de insecten kunnen van 2 kanten gevangen worden.

  Meer info >
  € 74,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Insectenlamp 12 Watt

  Insectenlamp 12 Watt

  Gratis verzending

  Insectenlamp van 12 Watt voor het wegvangen van vliegen en muggen. Heeft een bereik van 30 m2 en de insecten kunnen van 2 kanten gevangen worden.

  Meer info >
  € 59,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 4. Insectenlamp 36 Watt

  Insectenlamp 36 Watt

  Gratis verzending

  Deze insectenlamp vangt zowel muggen als vliegen uit alle richtingen (360°), is zuinig in gebruik en heeft een vangstbereik van maar liefst 600 m2!

  Meer info >
  € 124,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Insectenlamp 18 Watt

  Insectenlamp 18 Watt

  Gratis verzending

  Deze insectenlamp vangt zowel muggen als vliegen uit alle richtingen (360°). De Insectenlamp is zuinig in gebruik en heeft een vangstbereik van 160 m2.

  Meer info >
  € 44,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Insectenlamp 5 Watt

  Insectenlamp 5 Watt

  Deze insectenlamp vangt zowel muggen als vliegen uit alle richtingen (360°). De Insectenlamp is zuinig in gebruik en heeft een vangstbereik van 35 m2.

  Meer info >
  € 32,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Vliegenlamp 11 Watt

  Vliegenlamp 11 Watt

  Vliegenlamp met een bereik van 90m² die vliegen rondom(360°) vangt. De vliegenlamp kan zowel neergezet als opgehangen worden.

  Meer info >

  € 19,95

  Special Price € 14,95

  25% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Vliegenlamp 16 Watt

  Vliegenlamp 16 Watt

  Vliegenlamp van goede kwaliteit met een bereik van 30m². De vliegenlamp kan zowel neergezet als opgehangen worden.

  Meer info >

  € 37,95

  Special Price € 29,95

  21% korting

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 9. Vliegenlamp 30 Watt

  Vliegenlamp 30 Watt

  Gratis verzending

  Vliegenlamp met een groot bereik van 80m². Aan de onderkant zit een handige opvangbak die gemakkelijk geleegd kan worden.

  Meer info >
  € 59,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 10. Vliegenlamp 40 Watt

  Vliegenlamp 40 Watt

  Gratis verzending

  Vliegenlamp met een zeer groot bereik van 200m². Ideaal voor in grotere ruimtes.

  Meer info >
  € 69,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 11. Vliegenlamp 16 Watt

  Witte vliegenlamp 16 Watt

  Gratis verzending

  Witte vliegenlamp van goede kwaliteit met een bereik van 100m². De vliegenlamp kan zowel neergezet als opgehangen worden.

  Meer info >
  € 44,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 12. Vliegenlamp 30 Watt

  Witte vliegenlamp 30 Watt

  Gratis verzending

  Witte vliegenlamp met een groot bereik van 150m². Aan de onderkant zit een handige opvangbak die gemakkelijk geleegd kan worden.

  Meer info >
  € 74,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 13. Vliegenlamp 40 Watt

  Witte vliegenlamp 40 Watt

  Gratis verzending

  Witte vliegenlamp met een zeer groot bereik van 200m². Ideaal voor in grotere ruimtes.

  Meer info >
  € 89,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 14. Waterbestendige vliegenlamp

  Waterbestendige vliegenlamp 30 Watt

  Gratis verzending

  De waterbestendige vliegenlamp 30 Watt is de ideale oplossing tegen vliegen in vochtige ruimtes.

  Meer info >
  € 129,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 15. Waterbestendige vliegenlamp 40 Watt

  Waterbestendige vliegenlamp 40 Watt

  Gratis verzending

  De waterbestendige vliegenlamp 40 Watt is de ideale oplossing tegen vliegen in vochtige ruimtes.

  Meer info >
  € 149,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 16. Muggenlamp

  Muggenlamp

  U steekt de muggenlamp in het stopcontact en klaar. De muggenlamp heeft een bereik van 20m².

  Meer info >
  € 11,50
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 17. Muggenstekker

  Muggenstekker

  Muggenstekker met een krachtig UV-lampje van 4 Watt. De muggenstekker heeft een bereik van 25m².

  Meer info >
  € 12,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 18. Ventilatorlamp

  Ventilatorlamp

  Met deze Ventialtorlamp vangt u snel alle vervelende vliegen weg. De vliegen worden aangetrokken door de led lampjes en worden vervolgens de lamp ingezogen door de ventilator.

  Meer info >
  € 27,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 19. Vliegenlamp met led

  Vliegenlamp met led

  Door de led lampen in deze vliegenlamp wordt er weinig stroom verbruikt. De vliegenlamp heeft een bereik van 30m².

  Meer info >
  € 28,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 20. Halo 30 kleefplatenlamp

  Halo 30 kleefplatenlamp

  Gratis verzending

  Deze kleefplatenlamp heeft een vangbereik van 80m², een mooi design en kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden aan een wand.

  Meer info >
  € 299,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 21. Kleefplatenlamp wit

  Kleefplatenlamp wit

  Gratis verzending

  De blauwe UV-lampen trekken de vliegen aan en vervolgens blijven ze plakken op de kleefplaat. Hierdoor heeft u geen brandlucht, geknetter of wegwaaiende insecten meer.

  Meer info >
  € 159,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 22. Vliegen traktatie

  Vliegen traktatie

  Vliegen Traktatie is speciaal ontwikkeld om vliegen aan te trekken. Met de vliegen traktatie verdubbeld u de vangst van vliegenlampen en vliegenvallen.

  Meer info >
  € 11,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Vliegenlampen
Minimal Price: 11.50