Vogelpinnen

Vogelpinnen zijn een ideaal middel van vogelwering. Meeuwen, duiven, kraaien en andere overlast veroorzakende vogels vinden het heerlijk om op de rand van uw balkon, de dakgoot, schutting of schoorsteenoverkapping te zitten, maar door middel van vogelpinnen blijven ze weg! Ongediertewinkel.nl, de webwinkel waar u alles vindt voor uw aanpak van vogels, heeft naast zaken als vogelnetten, afschrikballen en ultrasone geluidsapparatuur een keur aan vogelpinnen, die ook wel  afweerpinnen of bird spikes worden genoemd.

 

De vogelpinnen zijn bevestigd aan strips die u zelf op maat kunt maken. Ze zijn vrij eenvoudig te monteren op pleisterplaatsen van vogels zoals een schutting of afdak. De vogelpinnen zijn een grote belemmering voor vogels omdat ze er niet kunnen neerstrijken. De pinnen kunnen de vogels of degene die de vogelpinnen plaatst niet verwonden omdat het uiteinde een stompe vorm heeft. Het zijn robuuste naalden van het zeer degelijke polycarbonaat.

 

Vogelpinnen goed middel voor vogelwering

De pinnen staan telkens zo ver uit elkaar, dat een vogel er niet tussen kan gaan zitten en zodoende alsnog voor vogeloverlast kan zorgen. De onderkanten van de vogelpinnen lopen smal naar elkaar toe, waardoor ze op nagenoeg elke ondergrond bevestigd kunnen worden. Aan de bovenkant steken ze vijf centimeter uit elkaar en de hoogte is elf centimeter. Wij leveren de vogelpinnen in roestvrijstalen strips van 1,3 millimeter dikte. De roestvrijstalen pinnen staan bij alle types dwars over elkaar gemonteerd, dit geeft een betere bescherming aan het oppervlak.

 

De afweerpinnen hebben een UV-bestendige coating, waardoor ze een zeer lange levensduur hebben. De vogelpinnenstrips zijn afbreekbaar, zodat u ze in stukken kunt breken voor de juiste maatvoering. Wij raden u aan om de vogelpinnen te bevestigen met de vogelpinnenlijm die ook tot ons assortiment behoort. Dit is hanteerbaar op vrijwel elke ondergrond en met één tube lijm bestrijkt u een lengte van circa tien meter vogelpinnen. De lijm is eenvoudig aan te brengen met een kitpistool, die eveneens verkrijgbaar is in onze webwinkel. Mocht lijm niet uw voorkeur hebben dan treft u aan de onderzijde van de strips met pinnen ook nog voorgeboorde schroefgaten.

 

Tevens leverbaar: vogelpinnen voor in uw dakgoot

De strips met vogelpinnen zijn op de meest uiteenlopende plekken te bevestigen. Denk hierbij aan uw schoorsteen, vensterbank, ornamenten, luifel, reclamebord en natuurlijk op voor de hand liggende locaties als platte daken, schuttingen, garages en schuren; al die plekken waar vogels voor overlast kunnen zorgen en waar een krachtige aanpak van vogelwering noodzakelijk is.

 

Tevens hebben wij vogelpinnen in ons aanbod die speciaal bestemd zijn om te bevestigen in dakgoten, zodat u kunt voorkomen dat uw regenpijpen verstopt raken door vogelpoep. Een vogel als een duif levert gemiddeld jaarlijks maar liefst veertien kilo uitwerpselen, dus wees er op tijd bij met een goede vogelwering. Onze vogelpinnen voor dakgoten zijn zeer makkelijk te bevestigen in elke goot, zonder dat er eventuele beschadigingen aan uw dakgoot kunnen ontstaan. Deze afweerpinnen werken immers met een handig kliksysteem, dus boren, schroeven of lijmen hoeft gelukkig niet in de soms kwetsbare dakgoot.

 

Vogelpinnen kopen online doet u het makkelijkst en snelst bij de webwinkel Ongediertewinkel.nl!

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)

 1. Duivenpinnen U1

  Duivenpinnen U1 (1 meter)

  De Duivenpinnen U1 hebben een smalle onderkant van 2 cm waardoor ze gemakkelijk op smalle ondergronden bevestigd kunnen worden.

  Meer info >
  € 8,50
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Duivenpinnen U2

  Duivenpinnen U2 (1 meter)

  De duivenpinnen U2 zijn ideaal om vogels te weren. De duivenpin is bovenaan 10 cm breed en door de smalle onderkant is hij gemakkelijk op dakgoten te plaatsen.

  Meer info >
  € 8,50
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Duivenpinnen U4

  Vogelpinnen U4 (1 meter)

  De vogelpinnen U4 zijn ideaal om grotere vogels te weren. De vogelpin is bovenaan 15,5 cm breed en waardoor grotere vogels zoals meeuwen niet meer kunnen landen.

  Meer info >
  € 12,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 4. Duivenpinnen E2

  Duivenpinnen E2 (1 meter)

  De duivenpinnen E2 zijn rechtopstaande duivenpinnen met een brede onderkant waardoor ze zeer stevig bevestigd kunnen worden. De duivenpinnen E2 zijn 10 cm hoog.

  Meer info >
  € 7,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Duivenpinnen E4

  Duivenpinnen E4 (1 meter)

  De duivenpinnen E4 zijn opzij staande duivenpinnen met een brede onderkant waardoor ze zeer stevig bevestigd kunnen worden. De duivenpinnen E4 zijn 11,5 cm hoog.

  Meer info >
  € 9,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Duivenpinnen E6

  Vogelpinnen E6 (1 meter)

  De vogelpinnen E6 zijn veruit de beste vogelpinnen uit ons assortiment. Ze hebben een breedte van 20 cm en zijn dus ideaal voor het weren van grotere vogels.

  Meer info >

  € 17,50

  Special Price € 15,95

  9% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Duivenpinnen voor dakgoot

  Duivenpinnen voor dakgoot (1 meter)

  Deze duivenpinnen zijn speciaal gemaakt voor dakgoten. Ze kunnen gemakkelijk op de dakgoot bevestigd worden en zijn 13,5 cm hoog.

  Meer info >
  € 9,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Lijm voor duivenpinnen

  Lijm voor duivenpinnen

  Deze lijm is special gemaakt om duivenpinnen op bijna alle ondergronden te bevestigen. Met 1 tube kunt u ongeveer 10 meter duivenpinnen monteren.

  Meer info >
  € 11,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 9. Vogelweringsborstel

  Vogelweringsborstel

  Met de vogelweringsborstels  voorkomt u dat vogels gaan nestelen onder uw dakpannen en in de dakgoot.

  Meer info >
  € 13,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 10. Vogeluitwerpselen reiniger

  Vogeluitwerpselen reiniger

  Reinigingsmiddel voor uitwerpselen van vogels. Geschikt voor steen, beton, zink, lood, hout enz.

  Meer info >
  € 9,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 11. Kitpistool

  Kitpistool

  Universeel kitpistool.

  Meer info >
  € 7,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Vogelpinnen
Minimal Price: 7.95