Duivenpinnen

Tevens te koop in onze webwinkel zijn duivenpinnen, een populair middel van duivenwering. Duiven vinden het heerlijk om op plaatsen als de rand van uw balkon, de dakgoot, schutting of schoorsteen te zitten, maar door middel van duivenpinnen zoeken ze toch echt een ander plekje.

 

Ongediertewinkel.nl, de webwinkel voor duivenpinnen kopen of andere anti duiven middelen, heeft meerdere types in zijn assortiment die toepasbaar kunnen zijn op uw specifieke situatie van duivenoverlast. Duivenpinnen worden ook wel afweerpinnen of bird spikes genoemd. Hét adres voor duivenpinnen kopen online is de webwinkel van Ongediertewinkel.nl.

 

De duivenpinnen zijn bevestigd aan strips die zelf op maat zijn te maken. U kunt ze vrij makkelijk bevestigen op pleisterplaatsen van duiven zoals een schutting of afdak. De pinnen tegen duiven zijn een enorme belemmering omdat ze er niet kunnen landen. De duivenpinnen kunnen de beesten of degene die de duivenpinnen plaatst niet verwonden, doordat het uiteinde een stompe vorm heeft.

 

Duivenpinnen kopen voor een goede duivenwering

De pinnen staan telkens zo ver uit elkaar, dat een duif er niet of nauwelijks tussen kan gaan zitten en zodoende voor duivenoverlast kan zorgen. De onderkanten van de pinnen gaan smal naar elkaar toe, waardoor ze op vrijwel elke ondergrond gemonteerd kunnen worden, uiteenlopend van kunststof tot hout. Boven steken ze vijf centimeter uit elkaar en de hoogte bedraagt elf centimeter. Ongediertewinkel.nl heeft zijn duivenpinnen in roestvrijstalen strips van een dikte van 1,3 millimeter. De RVS pinnen staan bij alle types dwars over elkaar gemonteerd, wat een betere bescherming biedt aan het oppervlak.

 

De duivenpinnen zijn UV-bestendig, waardoor ze een zeer lange levensduur hebben. De duivenpinnenstrips zijn afbreekbaar, zodat u ze in stukken kunt breken om de juiste maat te krijgen.  Wij adviseren om de vogelpinnen te monteren met de speciale vogelpinnenlijm die ook tot ons aanbod behoort. Dit middel is hanteerbaar op vrijwel elke ondergrond, van hout tot kunststof. Met één tube lijm bedekt u een lengte van circa tien meter duivenpinnen. De lijm is gemakkelijk aan te brengen met een lijmpistool, wat net als duivenpinnen kopen mogelijk is in onze webwinkel. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van de voorgeboorde schroefgaten aan de onderzijde van de strips met pinnen tegen duiven.

 

Duivenpinnen speciaal voor uw dakgoot

De strips met duivenpinnen zijn op de meest uiteenlopende plekken te bevestigen. Denk hierbij aan schoorstenen, vensterbanken, ornamenten, luifels, reclameborden en uiteraard voor de hand liggende locaties als schuttingen en daken van garages en schuren; al die plekken waar duiven voor overlast kunnen zorgen en waar een goede duivenwering noodzakelijk is.

 

Ook kunt u bij ons duivenpinnen kopen om te bevestigen in uw dakgoot, zodat u kunt voorkomen dat een regenpijp verstopt raakt door vogelpoep. Een duif brengt gemiddeld jaarlijks een ontlasting voort van veertien kilo, dus wees op tijd met een goede duivenwering. U kunt bij ons duivenpinnen kopen die zeer eenvoudig te monteren zijn in elke dakgoot, zonder dat er beschadigingen ontstaan. Dit type pinnen heeft immers een handig kliksysteem, wat boren, schroeven of lijmen onnodig maakt.

 

Duivenpinnen kopen voor uw anti duiven aanpak? Alles tegen duiven is te koop bij Ongediertewinkel.nl!

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

13 artikel(en)

 1. Duivenpinnen U1

  Duivenpinnen U1 (1 meter)

  De Duivenpinnen U1 hebben een smalle onderkant van 2 cm waardoor ze gemakkelijk op smalle ondergronden bevestigd kunnen worden.

  Meer info >
  € 8,50
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Duivenpinnen U2

  Duivenpinnen U2 (1 meter)

  De duivenpinnen U2 zijn ideaal om vogels te weren. De duivenpin is bovenaan 10 cm breed en door de smalle onderkant is hij gemakkelijk op dakgoten te plaatsen.

  Meer info >
  € 8,50
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Duivenpinnen U4

  Vogelpinnen U4 (1 meter)

  De vogelpinnen U4 zijn ideaal om grotere vogels te weren. De vogelpin is bovenaan 15,5 cm breed en waardoor grotere vogels zoals meeuwen niet meer kunnen landen.

  Meer info >
  € 12,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 4. Vogelpinnen voor zonnepanelen

  Vogelpinnen voor zonnepanelen

  Met deze vogelpinnen voorkomt u dat vogels onder uw zonnepanelen gaan nestelen. Zo kan u dus optimaal gebruik maken van uw zonnepanelen en heeft u geen last meer van de vogels.

  Meer info >

  € 12,95

  Special Price € 11,95

  8% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Verstelbare vogelpinnen

  Verstelbare vogelpinnen

  Deze vogelpinnen zijn verstelbaar en dus ideaal voor op zonnepanelen. Omdat dakpannen vaak een golvende vorm hebben kan u deze vogelpinnen precies verstellen zodat er geen kans meer is voor de vogels om onder de zonnepanelen te gaan.

  Meer info >
  € 23,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Duivenpinnen E2

  Duivenpinnen E2 (1 meter)

  De duivenpinnen E2 zijn rechtopstaande duivenpinnen met een brede onderkant waardoor ze zeer stevig bevestigd kunnen worden. De duivenpinnen E2 zijn 10 cm hoog.

  Meer info >
  € 7,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Duivenpinnen E4

  Duivenpinnen E4 (1 meter)

  De duivenpinnen E4 zijn opzij staande duivenpinnen met een brede onderkant waardoor ze zeer stevig bevestigd kunnen worden. De duivenpinnen E4 zijn 11,5 cm hoog.

  Meer info >
  € 9,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Duivenpinnen E6

  Vogelpinnen E6 (1 meter)

  De vogelpinnen E6 zijn veruit de beste vogelpinnen uit ons assortiment. Ze hebben een breedte van 20 cm en zijn dus ideaal voor het weren van grotere vogels.

  Meer info >

  € 17,50

  Special Price € 15,95

  9% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 9. Duivenpinnen voor dakgoot

  Duivenpinnen voor dakgoot (1 meter)

  Deze duivenpinnen zijn speciaal gemaakt voor dakgoten. Ze kunnen gemakkelijk op de dakgoot bevestigd worden en zijn 13,5 cm hoog.

  Meer info >
  € 9,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 10. Vogelweringsborstel

  Vogelweringsborstel

  Met de vogelweringsborstels  voorkomt u dat vogels gaan nestelen onder uw dakpannen en in de dakgoot.

  Meer info >
  € 13,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 11. Lijm voor duivenpinnen

  Lijm voor duivenpinnen

  Deze lijm is special gemaakt om duivenpinnen op bijna alle ondergronden te bevestigen. Met 1 tube kunt u ongeveer 10 meter duivenpinnen monteren.

  Meer info >
  € 11,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 12. Vogeluitwerpselen reiniger

  Vogeluitwerpselen reiniger

  Reinigingsmiddel voor uitwerpselen van vogels. Geschikt voor steen, beton, zink, lood, hout enz.

  Meer info >
  € 9,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 13. Kitpistool

  Kitpistool

  Universeel kitpistool.

  Meer info >
  € 7,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Duivenpinnen
Minimal Price: 7.95