Wespen verdelgen

Heeft u last van een wespenplaag? Dan kunt u eenvoudig wespen verdelgen met een verdelgingsmiddel. Deze kunt u uiteraard bij ons aanschaffen. Doe het zelf producten voor wespen verdelgen kosten daarnaast ook helemaal niet zoveel geld. Het is dus een verstandige keuze om te maken. Met deze producten kunt u zowel bijen en wespen verdelgen en op afstand houden. We hebben verschillende middelen voor u in ons assortiment:

 

 

Omdat u op verschillende manieren last kunt hebben van deze insecten is wespen verdelgen en natuurlijk bestrijden mogelijk met uiteenlopende soorten producten.

 

Hoe ontstaat wespenoverlast?

Wespenoverlast is zeer vervelend en kan ook gevaarlijk zijn. Maar hoe ontstaat een wespenoverlast?

 

Er zijn meerdere redenen voor wespenoverlast. Een grote factor is het seizoen en het bijkomende weer. Indien de winter voor de zomer zeer streng was, zijn de wespen over het algemeen in mindere mate aanwezig dan wanneer een winter zacht was.

 

Een andere grote reden dat wespenoverlast ontstaat is vanwege geur. Wespen worden aangetrokken door zoetigheden en vlees. Maatregelen die genomen kunnen nomen in dit geval zijn onder andere het opruimen van lege glazen en lege borden. Ook glazen afdekken is een preventieve maatregel tegen wespen.

 

De voordelen van het verdelgen van wespen

We weten allemaal hoe onaangenaam wespen kunnen zijn. Met name in de herfst, wanneer ze op hun actiefst zijn. Veel mensen zijn daarnaast ook nog eens allergisch voor deze insecten. Als zij door een wesp gestoken worden dan kan dit in de meest ernstige gevallen zelfs leiden tot de dood. Bij ons bent u aan het juiste adres om deze beestjes op een flinke afstand te houden!

 

Zelf wespen verdelgen

Wij adviseren u om wespen te bestrijden met een verdelgingsmiddel. Deze producten zijn beschikbaar in ons assortiment en veilig in gebruik. Met onze producten kunt u bijen en wespen op afstand houden en verdelgen.

 

 • Wespenspray: De wespenspray is een effectieve manier om een wespennest te bestrijden. Ook doodt de spray de larven.
 • Wespenval: In het assortiment van ongediertewinkel.nl is ook een wespenval verkrijgbaar. De wespenval is zeer doeltreffend en meerdere malen bruikbaar en tevens ongevaarlijk voor kinderen, huisdieren en het milieu.
 • Lokmiddel: In combinatie met de wespenval adviseren wij een lokmiddel. Het lokmiddel van Ongediertewinkel.nl trekt enkel wespen aan en is dus zeer effectief.

 

Het meest geschikt moment om wespen te verdelgen is ’s avonds laat. Overdag zijn veel wespen namelijk bezig met voedsel verzamelen en niet aanwezig in het wespennest.

 

Wespennest vinden

Om wespen te bestrijden kan je het probleem het beste bij de kop pakken. Daarvoor dien je het wespennest te vinden. Een wespennest ziet eruit als een grijze kegel. In de vroege zomer is een wespennest zo’n 30 cm groot, maar ze kunnen ook veel groter zijn. Wespennesten worden vaak aangetroffen bij dakranden, vlieringen, schuren en bijgebouwen. In een wespennest kunnen wel duizenden wespen zitten. En vallen, indien ze gestoord worden, in zwermen aan.  Wespen vliegen vaak naar buiten en weer terug naar het wespennest. Houd de wespen dus in de gaten en volg ze om het wespennest te lokaliseren.

 

Wespenoverlast voorkomen

Een wespenoverlast voorkomen is het meest ideaal. Op deze manier heeft u nog niet met het wespenprobleem kennisgemaakt en dus het minst last gehad van wespen. Het op afstand houden van wespen is daarvoor een oplossing. Er zijn verschillende manieren om wespen op afstand te houden en dus de wespenoverlast te voorkomen.

 

Ten eerste kunt u een geur inzetten waar wespen niet van houden en dus ver weg van zullen blijven. Waar houden wespen dan niet van? Kruidnagel en azijn zijn voorbeelden van geuren waar wespen alles behalve naar op zoek gaan. Daarnaast houden ze niet van de geur van uien, koffie, citroenen of wierook. Echter geeft de inzet van deze geuren geen garanties tegen wespen.

 

Ten tweede kunt u horren aanschaffen. Dit is een maatregel die wespen zeker buiten je huis houdt. Echter is het probleem buiten nog niet verholpen. En in de zomer kunnen wij ons voorstellen dat u op uw gemak buiten wilt zitten.

 

Ten derde kunt u een creatieve oplossing voor wespen inzetten. Om wespen te verjagen kan je een boterhamzakje met water vullen. Als je het zakje op ooghoogte hangt zullen de wespen vanwege het reflecterende licht een belemmerd blikveld krijgen.

 

Vraag om tips voor wespen verdelgen

Zoals u misschien wel aan ons assortiment kunt zien hebben wij diverse producten om verschillende dierenplagen tegen te gaan. Van verschillende insecten tot muizen en ratten, wij helpen u graag bij het uitzoeken van de producten die u het beste zullen helpen. Met wespen verdelgen en dood maken kunnen wij u ook helpen. Wilt u liever wespen verdelgen of weren? Ook dan hebben wij de producten voor u. Bij ons kunt u altijd rekenen op een diepgaande kennis en een uitgebreid persoonlijk advies.

 

Overige tips tegen wespen

Neem bij het bestrijden van wespen de volgende tips mee:

 

 • Draag bedekkende kleding. Vergeet uw gezicht en handen ook niet te bedekken.
 • Leeg regelmatig de afvalbakken. Hier komen wespen namelijk op af.
 • Ruim direct de tafel af na het eten, zodat er geen etensresten blijven liggen.
 • Neem de tafel af met azijn.
 • Leg een citroen met kruidnagel op tafel.
 • Brand wierook.

 

Wespen verdelgingsmiddel kopen?

Wilt u een einde maken aan de overlast van wespen? Bestel dan op Ongediertewinkel verdelgingsmiddelen om de wespenplaag tegen te gaan. Komt u ergens niet uit? Of heeft u help nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag hoe u zelf wespen kunt verdelgen.

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

13 artikel(en)

 1. Wespenspray

  Wespenspray

  Wespenspray is een middel om wespennesten onder daken of bijvoorbeeld in spouwmuren mee te bestrijden. De Spray heeft een lange nawerking en doodt daardoor ook de larven die in het nest aanwezig zijn.

  Meer info >

  € 15,50

  Special Price € 13,50

  13% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Wespen vangzak

  Wespen vangzak

  Deze wespen vangzak bevat een ecologische wespenlokstof die onweerstaanbaar is voor wespen en zo bent u dus snel van de wespenplaag af.

  Meer info >

  € 19,95

  Special Price € 17,95

  10% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Wespenval + lokstof

  Wespenval

  Deze wespenval is buiten overal te gebruiken. De val wordt geleverd met krachtige lokstof en kan opnieuw bijgevuld worden zodat de val meerdere malen te gebruiken is.

  Meer info >
  € 13,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 4. Wespenlokstof

  Wespenlokstof

  Wespenlokstof om wespen in wespenvallen te lokken die weer hergebruikt kunnen worden.

  Meer info >
  € 8,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Wespen schuimspray

  Wespen schuimspray

  Wespen schuimspray is een speciale schuimformulering waarmee wespennesten, die direct bereikbaar zijn, kunnen worden bestreden.

  Meer info >
  € 15,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Biologische wespenval

  Biologische wespenval

  Biologische wespenval die zeer veel wespen wegvangt en meerdere malen te gebruiken is.

  Meer info >
  € 17,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Biologische wespenlokstof

  Biologische wespenlokstof

  Deze biologische wespenlokstof is de betere lokstof voor alle wespenvallen!

  Meer info >
  € 14,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Ongedierte & Wespenspray

  Ongedierte & Wespenspray

  Met deze Ongedierte & Wespenspray kan u bijna alle soorten insecten bestrijden. De Spray 100% natuurlijk en heeft een lange nawerking.

  Meer info >
  € 18,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 9. Compo K.O. Spray

  Compo K.O. Spray

  Compo KO Spray is een spuitbus ter bestrijding van kruipende insecten zoals kakkerlakken, pissebedden, vlooien, bedwantsen, zilvervisjes, huismijt, teken, oorwormen, luizen en mieren.

  Meer info >
  € 14,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 10. Sprigone tegen kruipende insecten en wespen

  Topscore tegen kruipende insecten en wespen

  Insectenspray tegen diverse kruipende insecten en wespen. Na de behandeling heeft de spray nog een nawerking van maar liefst 6 weken.

  Meer info >

  € 18,95

  Special Price € 16,95

  11% korting

  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 11. Luxan tegen kruipende insecten

  Luxan tegen kruipende insecten en wespen

  Met deze Spuitbus kan u eenvoudig kruipende insecten bestrijden. Door de handige spuitlans kan u naden, kieren en hele wespennesten eenvoudig bestrijden.

  Meer info >
  € 13,50
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 12. Bijenbekje 5cm

  Bijenbekje 5cm (5 stuks)

  Een succesvolle vernieuwing in stootvoegroosters is het bijenbekje. Plaats daarom bijenbekjes voor een ongediertevrije, goed geventileerde spouwmuur!

  Meer info >
  € 14,95

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 13. Bijenbekje 7cm

  Bijenbekje 7cm (5 stuks)

  Een succesvolle vernieuwing in stootvoegroosters is het bijenbekje. Plaats daarom bijenbekjes voor een ongediertevrije, goed geventileerde spouwmuur!

  Meer info >
  € 17,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Wespen verdelgen
Minimal Price: 8.95