Zilvervisjesval

Als u de overlast van zilvervisjes duurzaam wil oplossen, dan biedt een zilvervisjesval kopen een goede uitkomst om ze te vangen. Een zilvervisjesval of lokdoosjes kunt u in diverse varianten online kopen bij de webwinkel van Ongediertewinkel.nl. Ideaal als u van een plaag van zilvervisjes wil afkomen. Want deze vieze beestjes wilt u natuurlijk niet aantreffen in uw kleding, boeken, schilderijen, voedsel en andere plekken waar zij graag vertoeven, want zilvervisjes kunnen veel schade veroorzaken.

 

De overlast van zilvervisjes kunt u doorgaans niet voldoende bestrijden met een reguliere lijmval voor algemene insectenbestrijding, wel met een gespecialiseerde lijmval of lokdoosje tegen zilvervisjes zoals u die online kunt kopen in onze webwinkel. Zilvervisjes kunnen immers doordacht en behoedzaam zijn voordat ze een bepaald oppervlak betreden, waardoor ze in sommige gevallen wat moeilijker te vangen en te doden zijn. Het is immers een insect dat reeds miljoenen jaren heeft overleefd dankzij een goed ontwikkeld vermogen om gevaren en bedreigingen voor te zijn.

 

Tips voor het gebruik van een zilvervisjesval:

 • Door de beestjes te vangen lokaliseert u meteen de precieze plek of de aanwezigheid van zilvervisjes
 • Zet de vallen neer op de plekken waar sporen zichtbaar zijn van deze diertjes. Denk daarbij vooral ook aan de onderkant van kasten en koelkasten
 • Plaats een zilvervisjesval altijd op een vlakke ondergrond, zonder deze tussentijds te verplaatsen
 • Bedenk dat de val pas effectief wordt na pakweg drie dagen 

 

Ons advies is om een zilvervisjesval te gebruiken voor de zichtbare exemplaren en de vaste plekken waar ze zich ophouden, en om daarnaast een zilvervisjes spray te gebruiken op alle locaties waar deze beestjes graag komen maar waar u slecht bij kunt. De vallen van Ongediertewinkel.nl zijn geschikt voor zowel een huishoudelijke als professionele aanpak van zilvervisjes. Want behalve bij u thuis worden ze ook op grote schaal gebruikt in bijvoorbeeld musea en bibliotheken.

 

Bij onze webwinkel kunt u meerdere types zilvervisjesval online kopen

Bij de webwinkel van Ongediertewinkel.nl kunt u meerdere types zilvervisjesval online kopen. Elk model lokdoosje heeft een richtlijn van 15 vierkante meter als werkingsgebied, al kan het handig zijn om in bijvoorbeeld de keuken of badkamer een extra exemplaar neer te zetten. In de meeste gevallen hebben ze een klever op basis van de voor zilvervisjes aantrekkelijke geur van koolhydraten. Dit niet-chemische middel kan dus worden gebruikt in combinatie met kinderen of huisdieren. De meeste vallen voor zilvervisjes hebben een werkingstijd van acht weken.

 

Ook kunt u in onze webwinkel een pakje met drie exemplaren van de zilvervisjes lijmval online kopen, drie maanden werkzame ‘huisjes’ die volledig ecologisch en gifvrij zijn. Het exemplaar van het merk Luxan is extra geschikt in vochtige ruimtes, een bestaansvoorwaarde voor deze insecten.

 

Uw expert voor zilvervisjes bestrijding artikelen

Bedenk dat de producten voor bestrijding van zilvervisjes die u kunt kopen in de webwinkel van Ongediertewinkel.nl van een hoge kwaliteit zijn, en aan te raden boven de vaak ondermaatse  varianten die u soms aantreft bij de drogist of supermarkt. Zilvervisjes bestrijding artikelen als de zilvervisjesval kan u snel en makkelijk online kopen bij Ongediertewinkel.nl. Vandaag voor 16 uur besteld is morgen al in huis.

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

12 artikel(en)

 1. Luxan zilvervisjesval

  Luxan Zilvervisjesval

  De Luxan zilvervisjesval is een speciale plakval ter bestrijding van zilvervisjes, ovenvisjes en papiervisjes in diverse ruimtes.

  Meer info >
  € 8,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 2. Zilvervisjes lijmvallen

  Zilvervisjes lijmvallen

  Deze zilvervisjes lijmvallen zijn voorzien van een lokmiddel zodat de zilvervisjes vast komen te zitten op de lijmlaag.

  Meer info >
  € 9,50
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 3. Zilvervisval

  Zilvervisval

  Door de sterke lokwerking van de speciale klever op basis van koolhydraten worden de zilvervisjes gelokt en gevangen.

  Meer info >
  € 5,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 4. Roxasect zilvervisjesval

  Roxasect zilvervisjesval

  Een Roxasect zilvervisjesval is een goed werkend middel als u last hebt van zilvervisjes. Het is een zeer geschikte manier om van een plaag van zilvervisjes wil afkomen.

  Meer info >
  € 11,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 5. Zilvervisspray

  Zilvervisjesspray

  Spray tegen zilvervisjes met een lange nawerking van 4 tot 6 weken.

  Meer info >
  € 12,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 6. Bayer zilvervisjes spray

  Bayer zilvervisjes spray

  Een goed middel tegen de overlast van zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes is een spuitbus Bayer zilvervisjes spray.

  Meer info >
  € 13,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 7. Compo K.O. Spray

  Compo K.O. Spray

  Compo KO Spray is een spuitbus ter bestrijding van kruipende insecten zoals kakkerlakken, pissebedden, vlooien, bedwantsen, zilvervisjes, huismijt, teken, oorwormen, luizen en mieren.

  Meer info >
  € 14,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 8. Ongedierteverjager klein

  Ongedierteverjager klein

  Kleine ongedierteverjager met een ultrasoon geluid tegen muizen, spitsmuizen en insecten. De ongedierteverjager heeft een bereik van 45m2.

  Meer info >
  € 21,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 9. Ongedierteverjager groot

  Ongedierteverjager groot

  Ultrasone ongedierteverjager met nachtlampje om muizen, spitsmuizen en insecten te verjagen. De ongedierteverjager heeft een bereik van 90m2.

  Meer info >
  € 36,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 10. Ongedierteverjager klein(3-pack)

  Ongedierteverjager klein (3-pack)

  Gratis verzending

  Ongedierteverjagers in een handig 3-pack. Omdat het ultrasone geluid van de verjagers niet door muren gaat kan u met dit pakket gelijk in 3 ruimtes ongedierte verjagen. 

  Meer info >
  € 54,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 11. Instecten en muizenverjager

  Insecten en muizenverjager

  Kleine ultrasone verjager om insecten en muizen te verjagen. De verjager heeft een bereik van 25 m2.

  Meer info >
  € 27,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

 12. 6 kleefvallen tegen kruipende insecten

  6 kleefvallen tegen kruipende insecten

  Met deze kleefvallen kan u gemakkelijk verschillende kruipende insecten vangen. De kleefvallen bevatten een zeer sterk lokmiddel wat de insecten naar de val lokt.

  Meer info >
  € 9,95
  Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Zilvervisjesval
Minimal Price: 5.95